Bende 5haftalık hamileyim kanamam var 3 gündür coaspirini kesti progestan başlattı ama hala kanamam var ne yapacağımı bilmiyorum sizde hala kanama devam ediyormu düşüğe sebep olurmu bu durum ne olur bu durumda bilgisi olan paylaşsınMerhaba bayanlar ben 4 haftalıkken başladım kan sulandiriciya şuan 6 haftalik hamileyim. iki genim heterozigot ilk oğlumda iğne kullanmadan sağlıklı gebelik yaşamıştım 2. Gebelik kayıp yaşanınca tahlil yapıldı pıhtılaşma cikti. 1 haftadır lekelenmem var doktor sıkıntı yok diyor ama clexane 4000 kullanıyorum. Acaba diyorum kanım çok mu sulanıyor ondan mi oluyor lekelenmem ben nasıl öğrencem bunu dozunun düşürmek gerektiğini bir tahlil var mi bunla ilgili?
Canm clexane 4000 kullandım 4 haftalıkken başladım şuan 12 haftalik oldum. 5.hafta ve 7.hafta arasında azar azar kahverengi lekelenmem geldi canm ama gene de iğneyi kesmedik. Progestan kullandım hala kullanıyorum 8.haftadan sonra hiç olmadı kahverengi lekelenmem. Bol bol ayağımın altına yastık koydum yattım canm. Stres yapma. Iğne kullanıyor musunBende 5haftalık hamileyim kanamam var 3 gündür coaspirini kesti progestan başlattı ama hala kanamam var ne yapacağımı bilmiyorum sizde hala kanama devam ediyormu düşüğe sebep olurmu bu durum ne olur bu durumda bilgisi olan paylaşsın
Merhaba canm Dr keseyi gördü sonra iç kanama var dedi hibor 3500 kullanıyorum sürekli uzanıyorum beslenme konusunda Bi şey dedimi Dr sanaCanm clexane 4000 kullandım 4 haftalıkken başladım şuan 12 haftalik oldum. 5.hafta ve 7.hafta arasında azar azar kahverengi lekelenmem geldi canm ama gene de iğneyi kesmedik. Progestan kullandım hala kullanıyorum 8.haftadan sonra hiç olmadı kahverengi lekelenmem. Bol bol ayağımın altına yastık koydum yattım canm. Stres yapma. Iğne kullanıyor musun
Hangi genler de pıhtılaşma var canm? Heterezigot musun? Iğne iç kanama yapmaz dedi bana doktor demek sana aspirin yaptı? Benim mesela aspirin kullanmam yasak. Beslenme konusunda hiçbir şey demedi doktor serbest. Senin ilk gebelik mi kaybın var miMerhaba canm Dr keseyi gördü sonra iç kanama var dedi hibor 3500 kullanıyorum sürekli uzanıyorum beslenme konusunda Bi şey dedimi Dr sana
Homozigot mutasyon var daha öncesinde iki düşüğüm var sonra araştırma hastanesinde test yaptırdım pıhtılaşma var dedi bu gebelikte corasprin kullandım hibor 3500 sonra 4.5haftalıkken kanamam oldu leke olarak tabi yani bu keseyi etkileri iç kanama çok korkuyorumHangi genler de pıhtılaşma var canm? Heterezigot musun? Iğne iç kanama yapmaz dedi bana doktor demek sana aspirin yaptı? Benim mesela aspirin kullanmam yasak. Beslenme konusunda hiçbir şey demedi doktor serbest. Senin ilk gebelik mi kaybın var mi
Kanama alanı bende de vardi canm hiç korkma progestani güzelce kullan dinlenn 3 haftada geçiyor o kanamalar. benim de kaybım vardi sürekli bir şey mi oldu diye endişe ettim hala daha ediyorum salı kontrolum var acaba diyorum kalp atışını duyacak miyim? Ama iğne olup bebeğini sağlıklı kucağına alan çok kişi var. Hatta şakir şakir kan gelip sonra sağlıklı gebelik geçiren de var. Hiç kafana takma doktor bana pihtilasmanin en büyük dusmani stres dedi. Stres oldukça kan pihtilasiyormus uzak durcan dedi seni stres yapan insanlardanHomozigot mutasyon var daha öncesinde iki düşüğüm var sonra araştırma hastanesinde test yaptırdım pıhtılaşma var dedi bu gebelikte corasprin kullandım hibor 3500 sonra 4.5haftalıkken kanamam oldu leke olarak tabi yani bu keseyi etkileri iç kanama çok korkuyorum
Tşk ederim içim rahatladı inan benimde çarşamba günü kontrolum var geçmiyor günler babada Dr stres etken değil dedi iğneyi kendinmi vuruluyorsunKanama alanı bende de vardi canm hiç korkma progestani güzelce kullan dinlenn 3 haftada geçiyor o kanamalar. benim de kaybım vardi sürekli bir şey mi oldu diye endişe ettim hala daha ediyorum salı kontrolum var acaba diyorum kalp atışını duyacak miyim? Ama iğne olup bebeğini sağlıklı kucağına alan çok kişi var. Hatta şakir şakir kan gelip sonra sağlıklı gebelik geçiren de var. Hiç kafana takma doktor bana pihtilasmanin en büyük dusmani stres dedi. Stres oldukça kan pihtilasiyormus uzak durcan dedi seni stres yapan insanlardan
Tşk ederim içim rahatladı inan benimde çarşamba günü kontrolum var geçmiyor günler babada Dr stres etken değil dedi iğneyi kendinmi vuruluyorsun[/QUOTE iğneyi kendim vuruyorum basta beceremiyordum şimdi.alistim göbekten vurdum hep göbek şişince bacağa geçerim sanirim. Günler geçmiyor canm aynen. Benim birde plesanta sorunum var tek sorunum pıhtılaşma da değil bazen diyorum keşke tek pıhtılaşma olsaydı. Allahım hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin canm hepimizede Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Doktorun kim canm hangi sehirdesin? Tabiki dua ederim. Allah yardımcmiz olsun inşallah.Amin inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah sende bana dua et olurmu bende kendim vuruyorum benim doktorum bu alanda iyi ama pek konuşmuyor az öz bu nedenle kafam karışık inan progestanı günde kaç defa içiyorsun
Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kalp atışını duyana kadar bana rahat yok Rabbim bu kadar çektiğimiz sıkıntının sonunu hayra çevirir inşallah..Doktorun kim canm hangi sehirdesin? Tabiki dua ederim. Allah yardımcmiz olsun inşallah.
Hangi iğneyi kullanıyorsun ve corasprin kullanıyormusunKızlar mrh.tup bebekle hamile kaldım.9.gun degerim 95 çıktı..ama 3gundr lekelenme oluyor..9ay once ikizlerimi kaybettim.18haftalikken..pihtilasma çıktı.PAI SERPINE1 MUTASYON ANALIZ-homozigot 4G/4G çıkti.ama suan bana doktor bununla ilgili bisey vermedi.aklım karışık kızlar
Igne kullanmiyorum.coraspini de 1 2kere kendim aldım.lekelenme olunca korktum onu da kullanmiyorumHangi iğneyi kullanıyorsun ve corasprin kullanıyormusun
Bence doktoruna danışmadan bişey yapma bende de lekelenme olunca dra gittim corasprin kesti ama Dr diyince bıraktım bide iğne kullanıyorum riskli olduğumuz için pıhtılaşma değerimize göre tedavi uyguluyorlar umarım bu sefer kucağına alırsınIgne kullanmiyorum.coraspini de 1 2kere kendim aldım.lekelenme olunca korktum onu da kullanmiyorum
Simdi nasılsın canm bitti mi lekelenmen.kaçıncı haftada olmuştu.igne fln kullanmismiydin.kac gun surdu.korkuyorum ister istemezBence doktoruna danışmadan bişey yapma bende de lekelenme olunca dra gittim corasprin kesti ama Dr diyince bıraktım bide iğne kullanıyorum riskli olduğumuz için pıhtılaşma değerimize göre tedavi uyguluyorlar umarım bu sefer kucağına alırsın
Azaldı lekelenmem 5gündür devam ediyor 5.haftasındayım çarşamba günü belli olacak gidişat şu an hiç bir iş yapmıyorum dinleniyorum canmSimdi nasılsın canm bitti mi lekelenmen.kaçıncı haftada olmuştu.igne fln kullanmismiydin.kac gun surdu.korkuyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?