- 8 Haziran 2018
- 390
- 647
- 18
- 37
Rabbim yardim etsin canım.cok can sıkıyor.yogun mu oluyo yoksa ara ara mı.bende 4.haftası..pazartesi kan testi tekrarlancak..kese gozuktu mu cnm senin..bana proluten igne yapildi dün.bugun çok faydasını gormedim ama yarına insaallh kalmazAzaldı lekelenmem 5gündür devam ediyor 5.haftasındayım çarşamba günü belli olacak gidişat şu an hiç bir iş yapmıyorum dinleniyorum canm
İnşallah yarına sorun kalmaz.. Bende kese gözüktü ara ara oluyor iki gündür çok azaldı inşallah yarına tamamen durur bana progestan verdi günde 3defa onu içiyorum bide iğne vuruluyorum hibor 3500 +folik asit içiyorum Rabbim yardımcımız olsunRabbim yardim etsin canım.cok can sıkıyor.yogun mu oluyo yoksa ara ara mı.bende 4.haftası..pazartesi kan testi tekrarlancak..kese gozuktu mu cnm senin..bana proluten igne yapildi dün.bugun çok faydasını gormedim ama yarına insaallh kalmaz
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun. .peki iğne kullandım mı merak ettimKeseyi gördüm ve düştü az önce
3.denemem de hüsran
Evet hibor 3.500 pıhtılaşmaya tedbir amaçlıÇok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun. .peki iğne kullandım mı merak ettim
Ignenin yan etkisi olmadgi icin tedbir amacli veriyor cogu dr..Test yapmaya gerek görmuyor..Lekelenme yaparsa durduruyorlar.Benim gittigim bikac dr da "bu genetik testlere negerek var ki,dusuk yapmissin sonuc ne cikarsa ciksin kan sulandirici kullancaksin" demisti.2 dusukten sonra yaptirdik biz de test.Merhabalar, test yapmadan kan sulandırıcı ilaç verdi mi size doktorlar? Benim dr kan sulandırıcı verdi, gebeliğin 3. Ayına kadar kullanacaksın dedi (su an hamile değilim ama ) ve hamileliğin 3.ayında genetik test yapıcaz dedi, aklım karıştı
L
Ignenin yan etkisi olmadgi icin tedbir amacli veriyor cogu dr..Test yapmaya gerek görmuyor..Lekelenme yaparsa durduruyorlar.Benim gittigim bikac dr da "bu genetik testlere negerek var ki,dusuk yapmissin sonuc ne cikarsa ciksin kan sulandirici kullancaksin" demisti.2 dusukten sonra yaptirdik biz de test.
Çok geçmiş olsun cnm Doktorun hangi tedavi yöntemini uyguluyorArkadaşlar ben de kanamalı bir hamilelik geçiriyorum. Dün eklediğim fotoğraftaki şey geldi. Nedir bilgisi deneyimi olan Allah rızası için yazsin. Doktora ancak yarın gidebiliyorum.
O igne pihtilasma için mi cnm..ya o daha çok yaparsa leke..progestani vajinadn alırsan daha faydalı oluyor canım.bende folik ve progestan kullaniyorumİnşallah yarına sorun kalmaz.. Bende kese gözüktü ara ara oluyor iki gündür çok azaldı inşallah yarına tamamen durur bana progestan verdi günde 3defa onu içiyorum bide iğne vuruluyorum hibor 3500 +folik asit içiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Kanamam var diye vajınadan alırsam riskli olurmu korkuyorum inan iki düşüğüm bu iğneyi vurulmadığım için oldu kalp sesini duyduk en son düşüğümde ama gelişme aşamasında pıhtılaşma sorunum olduğu için durdu.. Corasprin kullandım omu çok fazla geldi bilmiyorum onu kesti DrO igne pihtilasma için mi cnm..ya o daha çok yaparsa leke..progestani vajinadn alırsan daha faydalı oluyor canım.bende folik ve progestan kullaniyorum
Bilmiyorum cnm benim ikizlerds de ben agizdan alıyordum.doktor vajinadn al demişti.çok aşırı kanamm olmustu benim.18 haftalikti benimkiler heralde pihtilasma cok yokmu bende bilmiyrm.hicbiseu kullanmamistim çünkü.ama onlardan once karnımda 8haftalik kalbi durdu bitaneKanamam var diye vajınadan alırsam riskli olurmu korkuyorum inan iki düşüğüm bu iğneyi vurulmadığım için oldu kalp sesini duyduk en son düşüğümde ama gelişme aşamasında pıhtılaşma sorunum olduğu için durdu.. Corasprin kullandım omu çok fazla geldi bilmiyorum onu kesti Dr
Çok geçmiş olsun cnm Doktorun hangi tedavi yöntemini uyguluyor
Canım progestan al bence kanamayı durdurur inşallah ciddi bişey yokturBen zaten hamile olduğunu eczaneden aldığım testten öğrenip doktora gittim. Kesmeyi gördü 5 mm. Ama emin olamadı düşük yaşayabilirsin kahverengi lekelenmem var dedi. Hicbise vermedi, yarın gel kan testi yapalım dedi cuma günü için. Pti de sonuçlar çıkar ona göre devam ederiz dedi. Ama cti kanamam başladı doktor telefonuma bakmıyor... Yurtdinda herşey kolay olmuyor başka doktora gidicem pti akşam.
Canım progestan al bence kanamayı durdurur inşallah ciddi bişey yoktur
Canım bu bebeğe benzemiyor. Kana bulanmış akıntı gibi görünüyor. Sen her halükarda içini ferah tut...Alirim ama dun gelen sey bebek ise ne faydasi olacak.. Solucana benzeyen bir sey geldi kuyruk kismi kesitli gibi daha sert. Cok korkuyorum.
Canım bu bebeğe benzemiyor. Kana bulanmış akıntı gibi görünüyor. Sen her halükarda içini ferah tut...
Canım bu bebeğe benzemiyor. Kana bulanmış akıntı gibi görünüyor. Sen her halükarda içini ferah tut...
Canım bi acile gitsene böyle şüpheyle durulmaz.Bir parça daha geldi arkadaşlar bu da jelimsi fakat sert baya, balık larvasi gibi birşey. Çok endiselendim, doktora yarın gidebileceğim, sabahı nasıl edicem bilmiyorum.... Gelen şeyin fotoğrafını koyuyorum özür dileyerek, deneyimleyen bilgisi olan var ise Allah rızası için aydınlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?