Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Azaldı lekelenmem 5gündür devam ediyor 5.haftasındayım çarşamba günü belli olacak gidişat şu an hiç bir iş yapmıyorum dinleniyorum canm
Rabbim yardim etsin canım.cok can sıkıyor.yogun mu oluyo yoksa ara ara mı.bende 4.haftası..pazartesi kan testi tekrarlancak..kese gozuktu mu cnm senin..bana proluten igne yapildi dün.bugun çok faydasını gormedim ama yarına insaallh kalmaz

İnşallah yarına sorun kalmaz.. Bende kese gözüktü ara ara oluyor iki gündür çok azaldı inşallah yarına tamamen durur bana progestan verdi günde 3defa onu içiyorum bide iğne vuruluyorum hibor 3500 +folik asit içiyorum Rabbim yardımcımız olsun

L
Ignenin yan etkisi olmadgi icin tedbir amacli veriyor cogu dr..Test yapmaya gerek görmuyor..Lekelenme yaparsa durduruyorlar.Benim gittigim bikac dr da "bu genetik testlere negerek var ki,dusuk yapmissin sonuc ne cikarsa ciksin kan sulandirici kullancaksin" demisti.2 dusukten sonra yaptirdik biz de test.

İğne değil de tablet hap verdi her gün bir tane diye. Baya uzun kullanım süresi aklım karıştı o yüzden teşekkürler

Arkadaşlar ben de kanamalı bir hamilelik geçiriyorum. Dün eklediğim fotoğraftaki şey geldi. Nedir bilgisi deneyimi olan Allah rızası için yazsin. Doktora ancak yarın gidebiliyorum.

Eklentiler

• IMG_20180804_232753.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 52
O igne pihtilasma için mi cnm..ya o daha çok yaparsa leke..progestani vajinadn alırsan daha faydalı oluyor canım.bende folik ve progestan kullaniyorum

O igne pihtilasma için mi cnm..ya o daha çok yaparsa leke..progestani vajinadn alırsan daha faydalı oluyor canım.bende folik ve progestan kullaniyorum
Kanamam var diye vajınadan alırsam riskli olurmu korkuyorum inan iki düşüğüm bu iğneyi vurulmadığım için oldu kalp sesini duyduk en son düşüğümde ama gelişme aşamasında pıhtılaşma sorunum olduğu için durdu.. Corasprin kullandım omu çok fazla geldi bilmiyorum onu kesti Dr

Bilmiyorum cnm benim ikizlerds de ben agizdan alıyordum.doktor vajinadn al demişti.çok aşırı kanamm olmustu benim.18 haftalikti benimkiler heralde pihtilasma cok yokmu bende bilmiyrm.hicbiseu kullanmamistim çünkü.ama onlardan once karnımda 8haftalik kalbi durdu bitane

Çok geçmiş olsun cnm Doktorun hangi tedavi yöntemini uyguluyor

Ben zaten hamile olduğunu eczaneden aldığım testten öğrenip doktora gittim. Kesmeyi gördü 5 mm. Ama emin olamadı düşük yaşayabilirsin kahverengi lekelenmem var dedi. Hicbise vermedi, yarın gel kan testi yapalım dedi cuma günü için. Pti de sonuçlar çıkar ona göre devam ederiz dedi. Ama cti kanamam başladı doktor telefonuma bakmıyor... Yurtdinda herşey kolay olmuyor başka doktora gidicem pti akşam.

Canım progestan al bence kanamayı durdurur inşallah ciddi bişey yoktur

Canım bu bebeğe benzemiyor. Kana bulanmış akıntı gibi görünüyor. Sen her halükarda içini ferah tut...

Ins oyledir canim.. Ama o kuyruk kismi kikirdak gibi gelmisti ilk baktigimda. Ertesi gun baktim tumden yok olmus erimis kuyrugu haric, kuyruk kabuk gibi incecik kurumus kalmis. Dua ediyorum sadece...

Canım bu bebeğe benzemiyor. Kana bulanmış akıntı gibi görünüyor. Sen her halükarda içini ferah tut...

Bir parça daha geldi arkadaşlar bu da jelimsi fakat sert baya, balık larvasi gibi birşey. Çok endiselendim, doktora yarın gidebileceğim, sabahı nasıl edicem bilmiyorum.... Gelen şeyin fotoğrafını koyuyorum özür dileyerek, deneyimleyen bilgisi olan var ise Allah rızası için aydınlatsın.

Eklentiler

• IMG_20180805_225912.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 77
Canım bi acile gitsene böyle şüpheyle durulmaz.

kızlar yardımınıza ihtyacım var
MTHFR C677T İLE MTHFR A1298C heterozigot
PAI-1 4G/5G de de 4G/4G yazıyor diğerleri N/N yani mutasyon taşımıyor kadın doğuma gösterdim . baktı normal dedi. senin hamile kalamaman yarım rahimli olmandan dedi . geçmişte bir kimyasal bir kürtajım var . sağlıklı sonucu genetikçi ile görüşerek mi almalıyım ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…