- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
ilk defa böyle bir şey gördüm doktora göründün mü ne söyledi allah yardımcın olsunBir parça daha geldi arkadaşlar bu da jelimsi fakat sert baya, balık larvasi gibi birşey. Çok endiselendim, doktora yarın gidebileceğim, sabahı nasıl edicem bilmiyorum.... Gelen şeyin fotoğrafını koyuyorum özür dileyerek, deneyimleyen bilgisi olan var ise Allah rızası için aydınlatsın.
Çok sağol canım. Doktora gittim düşük dedi. Doktor da bilmiyor ki bu parçalar ne innesi. Doktorumu değiştiricem çünkü bu doktor sadece alacağı parayı dusunuyorilk defa böyle bir şey gördüm doktora göründün mü ne söyledi allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun bu süreçte iyi bir Dr çok önemli Rabbim yardımcımız olsunÇok sağol canım. Doktora gittim düşük dedi. Doktor da bilmiyor ki bu parçalar ne innesi. Doktorumu değiştiricem çünkü bu doktor sadece alacağı parayı dusunuyor
Çok sağol canım amin, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...Çok geçmiş olsun bu süreçte iyi bir Dr çok önemli Rabbim yardımcımız olsun
genetik çi ile görüş benimde 2 düşük vardı şimdi bebeğimi kucağıma aldım çok şükür 3 yılım gitti önceden coraspin 100 mg kullandım gebelik oluşuncada claksan 04. Başladım kesinleştirmeden gebe kalma.gebeliğin oluşmasını ve gelişmesini bile etkiliyor uterus yeterince kanlanmadığı için.kızlar yardımınıza ihtyacım var
MTHFR C677T İLE MTHFR A1298C heterozigot
PAI-1 4G/5G de de 4G/4G yazıyor diğerleri N/N yani mutasyon taşımıyor kadın doğuma gösterdim . baktı normal dedi. senin hamile kalamaman yarım rahimli olmandan dedi . geçmişte bir kimyasal bir kürtajım var . sağlıklı sonucu genetikçi ile görüşerek mi almalıyım ne yapmalıyım
sizin mutasyon hangisindeydi . normal dedi direk. burda okuduğum kadarı ile kayıplara sebeb oluyorgenetik çi ile görüş benimde 2 düşük vardı şimdi bebeğimi kucağıma aldım çok şükür 3 yılım gitti önceden coraspin 100 mg kullandım gebelik oluşuncada claksan 04. Başladım kesinleştirmeden gebe kalma.gebeliğin oluşmasını ve gelişmesini bile etkiliyor uterus yeterince kanlanmadığı için.
bende de aynı durum var ayrıca paı-1 de de 4g/4g yazıyor bir kimyasalım bir kürtajım var kürtajda gelişmemiş embriyo ediler ama sebebi araştırılmadı sanırım bilemiyorum . size en azından bir sulandırıcı verilmiş bana bunlar normal dedi herkeste olan birşey dedi doktor hamile kalamamın sebebi yarım rahimmiş sadece moral bozmak için varlar snaırımKızlar hepinize merhaba bendede malesef mthfr 677 ile A1298 heterozigot mutasyon var ilk gebeliğimde 10haftalıkken kalbi durdu şimdi yeniden gebe kalmaya çalışıyorum suan coraspin içiyorum doktor gebelikte aspirin yeterli dedi ama ben aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum bu mutasyonlara sahip olup deneyimlerini paylaşanlar olursa çok sevinirim sadece hap yeterlimi iğne kullanmak gerekiyormu kafam cok karısık
Faktör v heterozigot, PAİ-I4G/5G HETEROZİGOT, MTHFR A1298C,HOMOZİGOT ilki 12 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ikincisi 7 haftalıktı kalp atışı oluşmadısizin mutasyon hangisindeydi . normal dedi direk. burda okuduğum kadarı ile kayıplara sebeb oluyor
İlaç kullanmışmıydınızFaktör v heterozigot, PAİ-I4G/5G HETEROZİGOT, MTHFR A1298C,HOMOZİGOT ilki 12 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ikincisi 7 haftalıktı kalp atışı oluşmadı
Ilac kullandınız mı pekiFaktör v heterozigot, PAİ-I4G/5G HETEROZİGOT, MTHFR A1298C,HOMOZİGOT ilki 12 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ikincisi 7 haftalıktı kalp atışı oluşmadı
gebelik öncesi coraspin 100 mg gebelik başlayınca clexsan 0.4 iğne vururdum hergün 1 tane doğuma kadar 32 hafayda coraspin yani aspirin kesiliyor sadece iğne devam ediliyor.İlaç kullanmışmıydınız
gebelik öncesi coraspin 100 mg gebelik başlayınca clexsan 0.4 iğne vururdum hergün 1 tane corapinle beraber doğuma kadar 32 hafayda coraspin yani aspirin kesiliyor sadece iğne devam ediliyor.Ilac kullandınız mı peki
Igneler göbekten mi kalçadan mı zor olsa gerekgebelik öncesi coraspin 100 mg gebelik başlayınca clexsan 0.4 iğne vururdum hergün 1 tane corapinle beraber doğuma kadar 32 hafayda coraspin yani aspirin kesiliyor sadece iğne devam ediliyor.
Tabiki kullancaksin..Kan nekadar sulanmis olsa da pihtilasmaniz varsa gebe olunca hizla pihtilasiyor..esas gebelikte kullandiriliyor yani coraspin.Cogu dr gebelik oncesi kullanmaya karsi hatta.benimki mesela..Kızlar bende düşük yaşadım coraspirin kullanıyorum hamile değilim şuanda eğer hamile kalırsam kullanmaya devam etmek zorunda mı kalcam yoksa yeterli midir pıhtılaşma testi filan yapılmadı bana düşük yaptım diye doktor coraspriin ve folbiol verdi
Canm onu 9 ay gobekten kullanan cok var.bi skinti yasayan da duymadim hic..Asiri gerilmediyse sen tutabiliyorsan deriyi hala bisey olmaz.Kucuk ya zaten igne.Deri altina giriyor.ileri gitmiyor. Kullanmazsak yasariz asil skntiyi Allah korusun.30 haftalik oldum ve hala igneyi gibekten vuruluyorum
Doktor doguma kadar gibekten vur dedacakcadi bebek buyudukce hareket ve sertlesmeler oldukca korkuyorum bebege bir zarar gekir mi diye siz ne dersiniz...
Anladım canım benim bilgim yok bu konuda teşekkürlerTabiki kullancaksin..Kan nekadar sulanmis olsa da pihtilasmaniz varsa gebe olunca hizla pihtilasiyor..esas gebelikte kullandiriliyor yani coraspin.Cogu dr gebelik oncesi kullanmaya karsi hatta.benimki mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?