Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ilk defa böyle bir şey gördüm doktora göründün mü ne söyledi allah yardımcın olsun

genetik çi ile görüş benimde 2 düşük vardı şimdi bebeğimi kucağıma aldım çok şükür 3 yılım gitti önceden coraspin 100 mg kullandım gebelik oluşuncada claksan 04. Başladım kesinleştirmeden gebe kalma.gebeliğin oluşmasını ve gelişmesini bile etkiliyor uterus yeterince kanlanmadığı için.

sizin mutasyon hangisindeydi . normal dedi direk. burda okuduğum kadarı ile kayıplara sebeb oluyor

bende de aynı durum var ayrıca paı-1 de de 4g/4g yazıyor bir kimyasalım bir kürtajım var kürtajda gelişmemiş embriyo ediler ama sebebi araştırılmadı sanırım bilemiyorum . size en azından bir sulandırıcı verilmiş bana bunlar normal dedi herkeste olan birşey dedi doktor hamile kalamamın sebebi yarım rahimmiş sadece moral bozmak için varlar snaırım

En uygun yer göbek acıtmıyor yer kalmayınca kol ve bacak tanda yapıyordum ama bacağı tavsiye etmem çok acıtıyor ve morarıyor

30 haftalik oldum ve hala igneyi gibekten vuruluyorum
Doktor doguma kadar gibekten vur dedacakcadi bebek buyudukce hareket ve sertlesmeler oldukca korkuyorum bebege bir zarar gekir mi diye siz ne dersiniz...

Arkadaşlar merhaba 2 kürtaj yasadim. Ilkinde kalp atışı hiç duymadık . ikincisinde de düşük oldu. Son kürtaj olalı çok olmadi 26 haziranda oldum. Genetik testlerde mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot çıktı. Doktor aslında kan pıhtılaşması yok görünüyor dedi. Ama bi sonraki gebeliginde bebek rahat tutunsun diye yine de kan cıvıtıcı iğneyle baslayalim dedi. 2 ay bedenin dinlesin tekrar hamile kalmaya baslayabilirsin dedi hamile kalır kalmaz da gel igneye baslayalim dedi. Kürtaj sonrası adet olmadim hamileymisim bi yandan korkuyorum böyle erken hamile kaldığım için ve yine aynı acıları yasarim diye. Bi yandan diyorum Insallah bu sefer rabbim bana bağışlar. Böyle tedirginim tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlaniriz Insallah. Benimle aynı durumda olanların doktorları ne dedi acaba bana kan pıhtılaşması yok dedi ama neden iğne vurulacam anlayamadım. Zaten doktora gidecem gidince sıradan bu kafama takilanlari. Ama yine de duramıyorum işte

Kızlar bende düşük yaşadım coraspirin kullanıyorum hamile değilim şuanda eğer hamile kalırsam kullanmaya devam etmek zorunda mı kalcam yoksa yeterli midir pıhtılaşma testi filan yapılmadı bana düşük yaptım diye doktor coraspriin ve folbiol verdi

Tabiki kullancaksin..Kan nekadar sulanmis olsa da pihtilasmaniz varsa gebe olunca hizla pihtilasiyor..esas gebelikte kullandiriliyor yani coraspin.Cogu dr gebelik oncesi kullanmaya karsi hatta.benimki mesela..

30 haftalik oldum ve hala igneyi gibekten vuruluyorum
Doktor doguma kadar gibekten vur dedacakcadi bebek buyudukce hareket ve sertlesmeler oldukca korkuyorum bebege bir zarar gekir mi diye siz ne dersiniz...
Canm onu 9 ay gobekten kullanan cok var.bi skinti yasayan da duymadim hic..Asiri gerilmediyse sen tutabiliyorsan deriyi hala bisey olmaz.Kucuk ya zaten igne.Deri altina giriyor.ileri gitmiyor. Kullanmazsak yasariz asil skntiyi Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…