Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Rica ederim .3 gebelik yasadim.Ucunu de kalp durmasindan kaybettim.Hicbirinde coraspin kullanmadim maalesef sonuncuda pihtilasma oldugu cikti ama sadece cleksan igne kullanmistim.Ben yasadim siz yasamayin ins coraspin cok etkili ihmal etmeyin
Tamam teşekkürler inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Rica ederim .3 gebelik yasadim.Ucunu de kalp durmasindan kaybettim.Hicbirinde coraspin kullanmadim maalesef sonuncuda pihtilasma oldugu cikti ama sadece cleksan igne kullanmistim.Ben yasadim siz yasamayin ins coraspin cok etkili ihmal etmeyin
Merhaba ben hibor 3500 kullanıyorum corasprin iç kanama yaptığı için Dr kesti şuan folik asit iğne ve progestan kullaniyorum bende bir boş 3 düşük yaşadım son ikisi kalp atımı durdu homozigot mutasyon var bende de bilmiyorum aynı şeyi bir daha yaşatmasın Allah tavsiye ececeğin bir şey olursa sevinirim diyet uygulamam gerekiyormu bilmiyorum çünkü bende homozigot var ve Dr buna metionin diyeti uyguluyorlar mı?? Benim Dr diyet vermedi hafif kanamalarım var sürekli dinleniyorum kafam çok karışık bildiklerini paylaşırsan sevinirim inan ki

Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim ana rahmine düştü ikizdi. Ama 9. Haftada kalp atışları durdu. 2 ve 3. Hamileliğim de dış gebelik oldum. Meğer bende kan pıhtılaşması varmış yeni öğrendim . Rahim filmi çekinicem bayram sonrası. Dış gebelik geçirip Rahim filmi nden sonra gebe kalabilen var mıdır aranızda

hangi genlerde varmış geçmiş olsun.
rahim filmi kanalları da açıyor bence tekrar hamile kalırsın korunma süren ne kadar

hangi genlerde varmış geçmiş olsun.
rahim filmi kanalları da açıyor bence tekrar hamile kalırsın korunma süren ne kadar
. 4 ay oldu. Bu arada testlerimi yaptırdım genetik sonucum cıkmadı. Kan pıhtılaşma da Mthfr 1298 heterozigot paı 4g\4g. Rahim filmi çekinmeden hamile kalma dedi drum

. 4 ay oldu. Bu arada testlerimi yaptırdım genetik sonucum cıkmadı. Kan pıhtılaşma da Mthfr 1298 heterozigot paı 4g\4g. Rahim filmi çekinmeden hamile kalma dedi drum
benimde ir fazla heterozigotum var senden . pıhtılaşma için birşey dedi mi doktorun.
rahim filmini çekilebilirsin ama anestezxi ltında çekilmeni öneririm

benimde ir fazla heterozigotum var senden . pıhtılaşma için birşey dedi mi doktorun.
rahim filmini çekilebilirsin ama anestezxi ltında çekilmeni öneririm
Anesteziyle çekinicem. Drum genetik sonucunda çıkmadan birşey diyemem dedi. Rahim filmi çekinirken sonuçları konuşacağım tekrardan.

Meraba.Cok gecmis olsun.Allah bidaha yasatmasin.Ic kanama durumunu hic bilmiyorum.ben de hic olmadi.Hatta kalp durduktan sonra bikac gun bekledik kanama olur duser belki diye.3unde de hic olmadi.kurtaj oldum.Oyle bi durumda kesmek lazim demekki coraspini..Canim o diyeti homosistein yuksekse yaptiriyolar.onu olcturdun mu.Sinan Beksac baslatti bu diyeti.hacettepede.randevu alinmiyor cok dolu.Benim homosistein cok cok yuksek degil 9 du.ama bu adam 7-8 e bile yaptryor.sanirim baska degerleri yuksek.benim nacizane tavsiyem diyeti tam yapamasan da protein den biraz uzak durmaya calis.ben oyle yapiyorum artik.et,balik,yumurta,sut u baya azalttim.Ve hareketli bir yasam gerekli.Hergun yuruyus,bol su.elimizden gelenler bunlar maalesef.Homosistein de cok degisken bir deger.Baya dusebiliyormus yasam tarzina gore.O dusunce metionin sentezlenmiyor demek.Yani pihtilasma olmuyor.Ben gebeliklerimde faydali diye bol bol balik yerdim.Oysa metionin enbol oldgu sey..Ve kaybettim neticede de.

Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.. Bende dikkat ediyorum herşeyi azalttım ama kanamam olduğu için çok hareket edemiyorum Allah yardımcımız olsun..

Canım merhaba. Öncelıkle Allah sana bagıslasın inşallah bebegını. Bndede mthfr a1298c heterezıgot ve paı heterezıgot. Bendede 2 düşük var ama sana dendıgı gbı pıhtılaşma olmasada ıgne dendı. Hatta ecıprın ve ıgne dedı kadındogumcum. Kafam rahat etmedı hemetaloga gıttım. Oda ıgne konusunda hemfıkır ama asprın fazla dedı. Fazla sulanırsa kanama alanı olusabıkır dedı Allah korusun. Suan hamıle degılım. Kalırsam ınsallah ıgne kesınde asprını napıcam bılmyrm bırı kullan dıyo hırı kullanma dıyo. Sana ne ıgnesı basladı hangı marka yanı ve kac doz

Canm vok gecmıs oldun. Hangı genlerde pıhtılaşma bar neden vermedıler coraspın. Bnde 1 dusuk oldugunda bıle vedı clexan 04 ve coraspın ama yıne dustu nasıp. 2 den snra ogrendımkı celaxan 12 saat etkılı bı ıgneymıs. 12 saat snra etkısı duruyomus. Bundan dolayı az geldı belk7de dıyorum. Smdı ınohop dıye bı ıgne baslıcaz dıyolar hamıle kalırsam ınsallah. Ama ecoprını şimdifen basladm bıle. Buarada bnmde senın gbı kalp durdu ama kurtaj ıcın kanama beklememıze ragmn olmadı kanama. Ilknde kanamsız aldı. Ikıncısınde arası cok yok rahımı zedelemem lazom dedı sunı sancıyla kanama baslattı oyle aldı

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de kan pıhtılaşması nedeniyle iki düşük yaşadım su an coraspirin kullanıyorum gebelik olursa oksapar iğneyle devam edeceğimi söyledi doktorum bu ay 3. Denememiz olacak geçen ay kimyasal yaşadım İnşallah bu ay hayırla sağlıkla gelir bebişlerimiz

İnşallah canım hayırlı zamanda olur içini ferah tut

Merhaba benimde homozigot mutasyon sebebiyle pıhtılaşmam var gebe kalmadan önce corasprin ve folik asit içtim 6ay sonra gebe kaldım Dr um corasprin ve hibor iğne verdi 4+5 iken iç kanamam oldu ve corasprini kesti Dr um şuan azaldı meğer fazlaymış tabi sonra anlaşıldı bu hafta kalp atışlarını duyacağız inşallah her şey yolundadır dualarınızı bekliyorum.. Sana belki faydası olur diye yazmak istedim inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın yardımcımız olsun inşallah

Amın canım bnm ınşallah çok tesekkur edrrım. Hangı gen homozıgot

Tşk ederim Homozigot c677t mutasyon benimki sizinki hangi faktör
Benımde mthfr a1298c ve pai heterezıgot. Ikı gen yani. Doktor pıhtılaşma yok gbı ama tedbır amaclı ıgne dedı. 2. Gebelıkte ben test bıle yapılmadan tedbır amaclı clexan04 ve coraspın kullandm ama yıne düştü. Allah nasıb ederde gamılelık olursa ınohop dıye bı ıgne yanlıs hatrlamıyosam onu yaxacakmıs doktor. Clexan 12 saat etkılı dıyolar. Senin düşük varmı varsa dıger hamılelıklerınde hıc kullandınmı ıgne

Son düzenleme:
Benim bir boş 3 düşüğüm oldu ikisinin kalbi durunca pıhtılaşma olabilir dendi nitekim araştırma hastanesinde yaptırdığım tahlillerle pıhtılaşma çıktı şuan kullanıyorum corasprin fazla geldi sanırım Dr kesti bu hafta kalp atışını duyacağız inşallah herşey yolundadır.. Senin bahsettiğin iğneyi bilmiyorum ben hibor kullanıyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…