Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım doktora gittim. Hibor 3500 I.U/ 0.2 ml iğne verdi günde tek doz. Yine korkuyla devam ediyorum. Kurtaj sonrası gebe kaldığım ici erken bilemedik. Yaklaşık 7 haftalıkmış. Keseyi gördük, ama icindeki embriyoyu tam göremedik. Sanki çok küçük bi şey var gibi ama iğneyi kullan da bayramdan sonra bakalim dedi. Rabbimden hayirlisini dilyiroum. Korkuyorum ama dua etmekten başka yapacak bi şey de yok. Rabbim gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin insallah

Amin canım benım inşallah. Dıger gebelıklerınde igne yada asprın kullanmısmıydın. Gönlünü karartma ya bı arkadasım kurtajından 1 ay snra hemen hamıle kalmıs ve onada 3 ay korun demısler ama dınlememıs suan saglıklı bi bebegı var Allah hepımıze nasıp eder inşallah. 7 haftalık suan ama kalp atosı içinmi beklıyosunuz

Insallah çok iyi haberler alırsın canım. Hibor bende duydumda hematalog hıboru başka kan hastalarına verıyoruz dedı tam ne dedı hatrlamıyrm sana hamılrlıkte ınohop baslıcaz ded. Gercı hepsı sulandırıcı yani ne fark var aralarında anlamadım. Hap konusundada senın soyledıgını soyledı fazla gelır kanama yapar dıye ama akdındogumcuda lazım diyo napıcam blmyrm hepsı doktor. Allaha emanet bebeklerız

Bendede pıhtılaşma var,malesefki tek başına iğne yada aspirin yeterli olmuyor .Doktorunuz önerdiyse kullanın ,ben clexsan 6000 kullanıyordum, yeterli gelmemiş dün 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.Allahım hiç kimseye yaşatmasın.

Amin inşallah.. Sanada çok geçmiş olsun canm ne kadar dikkat etsek de Rabbim nasip edecekse eder.. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sana sabır diliyorum. Allah yardımcımiz olsun..

Kızlar kürtaj oldum bebegımın kalbı durdu sonuç olarak kan pıhtılaşması çıktı şimdi yenıden hamile kaldım 5haftalık ama korkuyorum doktorum coraspırın ve oksapar 0.4 luk ıgne kullanıyorum yeterlı gelır mı dıe soruyorum yeterlı dıo ama yıne bısey olacak dıe korkuyorum sızın ıgne dozunu neye göre verdı doktorunuz.pıhtılaşma degerılerım sunlar mthfr c6775 heterozıgot paı14g5g varyant1 heterozıgot mthfr a1298c heterozıgot lütfen yardımcı olun

Heterozigot 4/g5/g,mthfr homozigot1298cc,faktör v leiden heterozigot
Çok geçmiş olsun benim pıhtılaşma ile karşılaştırayım diye sordum Rabbim Bi daha yaşatmasın inşallah alanında daha iyi bir dr ve takibini daha i yapacak bir dra git Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Amin canım benim inşallah. Çok geçmiş olsun üzüldüm 2kere yaşadıgım için çok çok iyi anlıyorum Allahım sabırlar versın bıdaha yaşatmasın. Sen sadece ignemi kullandın. Hani dedim az geldi diyoruz ya acaba fazlamı geldi. Yani krse etrafında kanama falan varnıydı. Gercı faktor v onemlı bı gen dıyolar bu gene asprınde gerekebılır. Doktorunu degıstr bence canım. Hematolog destegıde al bol bol dua edelım. Bide kaçıncı düşük

Son düzenleme:
Pıhtılaşmaşarımz aynı gbı cnm. Bendede mthfr a1298c hetrrezıgot paı heterezıgıt. Banada ecoprın 150 mg ve ınohop ıgne dedı. Ecoprıni şimiden içiyorum iğne hamılelıkte dedı inşallah. Oyuzden kac dox yazıcak blmyrm. Bana bıtek aspırını 150mg demiş senden degısık olarak ama bende 100e düşürtmek dahamı dogru diye düşünyrm cnkü yqzmıştım okudunmu blmyrm hematoloğ hıc hap kullanma sadece ıgne dedı. Allah sana bagslar ınsallah bebegını hayırla saglıkla. Durumdan haberdar et bızı

Amin ınsallah canım çok korkuyorum ınsallah haberdar ederım bı prof buldum alanında çok ıyı 30agustosa randevu aldım ancak sımdılık o ıgne ılacları kullanacam bakalım prof ne dıyecek bılgılendırırım ınsallah

Allah razı olsun canım, evet kese etrafında kanama alanım vardı progestan kullanıyodum.Hemotoloğa da gidiyordum oda şimdilik 6000 12 haftadan sonra aspirinde başlıcaz demişti ama nasip olmadı.8. Gebeliğimdi 1 erken doğum ,2 düşük, 2 tanede sağlıklı evladım var,arkasındanda 3 kürtaj kalp durması nedeniyle ,

Aaa ya çok sevındım bak negüzel saglıklı 2tane evladın varmıs Allah onları sana bagıslasın ınsallah. Benım hıc cocugum yok 2hamılrlık 2sıfe kurtaj kalp atısının duyulmaması sebebıyle ya kanama alanıda vrsa ıgnedemı fazla ozaman anlamadmkı

Merhaba kızlar kayıpları olanlara çok üzgünüm tekrar yaşamış gibi oldum benimde 6ve 8de kalp durmasıyla iki kaybım var.sonuç mthfr a1298c homozigot diğerleri normal.şuan 7+5günlük hamileyim geçen hafta miniğimin kalbi dakikada 142kez atıyordu.inşallah bu sefer sorun yaşamam.coraspin 100mg clexane 4000mg.

Merhaba kizlar Allah hepinizin bebeğini sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin benimm pihtilasma degerlerim
mthfr 677 heterezigot
mthfr 1298 heterezigot
faktor v heterezigot
daha once 8.haftada dusugum var simdi pihtilasma oldugunu ogrendik 4 haftalik hamileyim sadece clexane 4 luk kullaniyorum benim gibi olup bebeğini kucagina alan var mi sadece clexana yeterli mi simdiden cok tesekkur ederimm

Canım doktoruna bı sor ıstersen ya clexan 12 saat etkılı dıyolar. Belkı 2 foz yapar belkı asprınle destekler. Bıde hematalog destegı al ıstersen

Dıgerlerınde huc sulandırıcı kullanfınmı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…