- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Allahım sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Aaa ya çok sevındım bak negüzel saglıklı 2tane evladın varmıs Allah onları sana bagıslasın ınsallah. Benım hıc cocugum yok2hamılrlık 2sıfe kurtaj kalp atısının duyulmaması sebebıyle ya kanama alanıda vrsa ıgnedemı fazla ozaman anlamadmkı
Amin canım benım inşallahAllahım sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İkincisinde tek coraspin kullandım yine olmadı.tedbiren vermişti doktorum.Dıgerlerınde huc sulandırıcı kullanfınmı canm
Canım bazı doktorlar pıhtılaşma olmasada 3 dusukten snra sulanrıcı kullanmak gerek diyolar. Bı danıs istersn. Trombofılı testının hepsı notmalmı yazıyo homozigot heterezıgot hıcmı yokArkadaslar mrb ben 10 haftalık ikiz 22 haftalık erken doğum ve 9 haftalık kalbi atmadığı için düşük ve kürtaj oldum 4 evladimi kaybettim yasayan evlâdım yok genetik olarak ne bebekte nede bende ve eşimde hiç bişey cikmadi pihtilasmada yok görünüyor sebep ney anlamadim rahîm filmi histeroskopi yapıldı hiç bisy yok ne yapacağımı bilmiyorum böyle bir durum yaşayıp kan sulandırıcı kullanan varmi bilgisi olan varmı acaba
Canım yeniden pıhtılaşma testi yaptır, ben iki hastenede yaptırdım birinde pıhtılaşma çıkmadı birinde çıktı ,doktora sorduğumdada diğer hastenede eksik yapmış o yüzden çıkmamış dediArkadaslar mrb ben 10 haftalık ikiz 22 haftalık erken doğum ve 9 haftalık kalbi atmadığı için düşük ve kürtaj oldum 4 evladimi kaybettim yasayan evlâdım yok genetik olarak ne bebekte nede bende ve eşimde hiç bişey cikmadi pihtilasmada yok görünüyor sebep ney anlamadim rahîm filmi histeroskopi yapıldı hiç bisy yok ne yapacağımı bilmiyorum böyle bir durum yaşayıp kan sulandırıcı kullanan varmi bilgisi olan varmı acaba
Hayır hiç duymadım ayrıca diyen de olmadı ne kadın doğum doktorum ne de hematoloji doktorumkizlar benim doktorum pihtilasma icin igne vurulduğunda uyman gereken diyet listesi var dedi boyle birsey duyanlar yapanlar var.mi
bana da kendi kadin dogumcum soylemedi riskli gebelikler uzmanina gttim vur defaya mahsus yasak listesi verdi deniz urunleri balik,yagli kuruyemisler,salam sosis sucuk pastirma,sakatatlar,sarimsak,cikolata,hazir tatlandırıcıli gidalar,bulgurHayır hiç duymadım ayrıca diyen de olmadı ne kadın doğum doktorum ne de hematoloji doktorum
Senin pihtilasma genlerin hangileri canimHayır hiç duymadım ayrıca diyen de olmadı ne kadın doğum doktorum ne de hematoloji doktorum
Canm bu pıhtılaşma testim anlayan arkadaşlar varsa bakabilirmiCanım bazı doktorlar pıhtılaşma olmasada 3 dusukten snra sulanrıcı kullanmak gerek diyolar. Bı danıs istersn. Trombofılı testının hepsı notmalmı yazıyo homozigot heterezıgot hıcmı yok
Hemotoloji ye randevu alinmiyomu direk yoksa dahiliyeden randevu almak için sistem mi açılıyor cnmHemotolijiden de randevu aldim 10 gun sonraya verdiler bakalim o ne diyecek pihtilasma genlerim mthfr677 mthfr1298 F13 V34L heterezigot
direk aldim canimHemotoloji ye randevu alinmiyomu direk yoksa dahiliyeden randevu almak için sistem mi açılıyor cnm
Mthfr A1298C HomozigotSenin pihtilasma genlerin hangileri canim
Cok uzun süre olmuş ama belki bana yardim edersiniz diye yazdim. Doktorum genetik testleri istedi. Ege universitesinde hangi bolume gidecegim. Randevu nasil alacagim. Bilgi verir misinizGeçmiş olsun öncelikle. Pıhtılaşma için testi Ünv hastanelerinde tıbbi genetik bölümü yapıyor ve sonuçları 3-4 haftada çıkıyor. Bu sizin yaptırdığınız tam pıhtılaşma testi değil.
Geçmiş olsun öncelikle. Pıhtılaşma için testi Ünv hastanelerinde tıbbi genetik bölümü yapıyor ve sonuçları 3-4 haftada çıkıyor. Bu sizin yaptırdığınız tam pıhtılaşma testi değil.
Tedavide ne kullanıyorsunuz inşallah sizin haftalarınıza erişebilirim bende de mthfr homozigotMthfr A1298C Homozigot
PAI-1 4G/5G Heterozigot
Teşekkür ederim. Benden istenen testler bunlar. Tibbi genetik icin telefonla ve internetle randevu bulamadim egeden. Direk gitsem yaptırabilir miyim?Cok uzun süre olmuş ama belki bana yardim edersiniz diye yazdim. Doktorum genetik testleri istedi. Ege universitesinde hangi bolume gidecegim. Randevu nasil alacagim. Bilgi verir misiniz
Ben randevu almaya çalışdım takip gerektiren hasta olmak lazım vermiyor canmdirek aldim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?