Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allahım sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

kizlar değerleri benim gibi olan varmi bazi doktorlar heterezigot olunca igneye bile gerek yok diyor ama bence gerekli 3 tanesi heterezigot benim

Arkadaslar mrb ben 10 haftalık ikiz 22 haftalık erken doğum ve 9 haftalık kalbi atmadığı için düşük ve kürtaj oldum 4 evladimi kaybettim yasayan evlâdım yok genetik olarak ne bebekte nede bende ve eşimde hiç bişey cikmadi pihtilasmada yok görünüyor sebep ney anlamadim rahîm filmi histeroskopi yapıldı hiç bisy yok ne yapacağımı bilmiyorum böyle bir durum yaşayıp kan sulandırıcı kullanan varmi bilgisi olan varmı acaba

Canım bazı doktorlar pıhtılaşma olmasada 3 dusukten snra sulanrıcı kullanmak gerek diyolar. Bı danıs istersn. Trombofılı testının hepsı notmalmı yazıyo homozigot heterezıgot hıcmı yok

Canım yeniden pıhtılaşma testi yaptır, ben iki hastenede yaptırdım birinde pıhtılaşma çıkmadı birinde çıktı ,doktora sorduğumdada diğer hastenede eksik yapmış o yüzden çıkmamış dedi

kizlar benim doktorum pihtilasma icin igne vurulduğunda uyman gereken diyet listesi var dedi boyle birsey duyanlar yapanlar var.mi

Hayır hiç duymadım ayrıca diyen de olmadı ne kadın doğum doktorum ne de hematoloji doktorum
bana da kendi kadin dogumcum soylemedi riskli gebelikler uzmanina gttim vur defaya mahsus yasak listesi verdi deniz urunleri balik,yagli kuruyemisler,salam sosis sucuk pastirma,sakatatlar,sarimsak,cikolata,hazir tatlandırıcıli gidalar,bulgur

Hemotolijiden de randevu aldim 10 gun sonraya verdiler bakalim o ne diyecek pihtilasma genlerim mthfr677 mthfr1298 F13 V34L heterezigot

Canım bazı doktorlar pıhtılaşma olmasada 3 dusukten snra sulanrıcı kullanmak gerek diyolar. Bı danıs istersn. Trombofılı testının hepsı notmalmı yazıyo homozigot heterezıgot hıcmı yok
Canm bu pıhtılaşma testim anlayan arkadaşlar varsa bakabilirmi

Cok uzun süre olmuş ama belki bana yardim edersiniz diye yazdim. Doktorum genetik testleri istedi. Ege universitesinde hangi bolume gidecegim. Randevu nasil alacagim. Bilgi verir misiniz

Cok uzun süre olmuş ama belki bana yardim edersiniz diye yazdim. Doktorum genetik testleri istedi. Ege universitesinde hangi bolume gidecegim. Randevu nasil alacagim. Bilgi verir misiniz
Teşekkür ederim. Benden istenen testler bunlar. Tibbi genetik icin telefonla ve internetle randevu bulamadim egeden. Direk gitsem yaptırabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…