Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cok uzun süre olmuş ama belki bana yardim edersiniz diye yazdim. Doktorum genetik testleri istedi. Ege universitesinde hangi bolume gidecegim. Randevu nasil alacagim. Bilgi verir misiniz
Canm sende izmirdesin galiba ben tepecik hast yaptirdim ege de işlem yapmak ben düşük kürtaj oldum egede genetikten tüp al kan almaya git dünya kadar kişi var falan tepecik şifa ek binada randevu almadan genetik bölümüne sira alıp gidiyon

Cok teşekkür ederim. Benim testlerimin hepsi tepecikte yapılıyor mu acaba. Çünkü doktorum ege dedi. Bir bakar misin sende de bunlar var miydi?

Benimde senin le aynıydı pıhtılaşma problemi. İlk bebegimin kalbi durmustu. İkinci gebelikte 2 doktor sadece coraspin dedi. Kadın doktorum ve genetik doktoru kararsız olarak hem iğne hem ilaç kullanalım dediler. Benim yaşım 41 olduğundan riske atmamak adına ikisini birden 36. Haftaya kadar kullandım. Kanım çok fazla sulanmisti. Tenimi kaşısam bile kaniyordu. Ben herhalde çok stres yaptım. İgne ve ilac kesildigi zaman bebeğimi kaybetme korkusu sarmisti.. Zorunlu sezeryan olacaktım 39. Haftada. 37+6 da bebegimi kucagima aldim. Sancılarım başlamıştı. İnşallah sizlerde sağlıcakla kucaginiza alirsiniz. Tosunum 3 aylık oldu Allah in izniyle.

Eki Görüntüle 2180436
Canm bu pıhtılaşma testim anlayan arkadaşlar varsa bakabilirmi
Canım bn testıne baktım ama sende sadece 2 genı arastrmıslar. Enonemlı genler sana yapılanlar dıyolar gercı ama bende 6 gene bakmıslardı. Bnmde sende bakılan genler normal cok şükür ama ama mthfr ve paı genımde heterezıgot vardı. Onlar sende bakılmamıs. Ya onemsemedıler yada eksık yaptılar blmyrm. Yanı sen bu teste gore pıhtılaşmam yok deme bence tekrr yaptr ve butun genlere baktr bence. Hematoloji içinde ben dahılıyeye gıttım hematolojı için sevk ıstrym dedım ordan kayıt actılar snra randevu alabildim inşallah yardımvı olabılmişimdir

Ben bunu genetik bölümünde yaptirdim canm hematoloji bölümüne gitmen lazım yani hiç demediler bana cnm allah razı olsun cnm çok yardımcı oldun

Ben bunu genetik bölümünde yaptirdim canm hematoloji bölümüne gitmen lazım yani hiç demediler bana cnm allah razı olsun cnm çok yardımcı oldun
Amin canım cümlemizden. Yanlız bnde ıhtılaşma testini genetık bolumunde yaptrmıstım ama daha fazla gene bakmışlardı. Ama dahılıyeden sevk actırıp hematolojoye gıdersen hematalogada soyle belkı oda yaptırabılır.

Amın canım. Allah sana bagıslasın bebegını. Senınde mthfr a1298c ve paı mi heterezıgottu. Aynı yazmıssın ya pıhtılaşma. Bıde okadar sulandırıcıya iç kanama oldumu. Hematolog ondan korkuyo fazla gelırde ıc kanama yaparmı fıye Allah korusun

Evet riskleri olduğunu bile bile devam ettik. Kadın doğum uzmanı . Allah korusun beyin kanaması gibi şeyler olursa kan durdurulamayabilir. Hayatı riskleri var . Bunu bilerek devam ettim Çok şükür sorun olmadı. Hatta iğne ve ilaç kullanmadan evvel ödem olurdu vucudumda . Hamileliğin sonuna kadar ödem sorunu olmadı. Kan sulandıgi için. Yavaş hareket ettim mumkun olduğunca. Düşüpte sorun olmaması için . Sonuç olarak o bebek nasibinde varsa .Allah nasip ediyor. Bunu gordum.

Ay canm çok saol allah razı olsun

Iyi aksamlar son mesajlari okudugumda diger arkadaslara nazaran bu konuda sizin daha tecrubeli oldugunuzu gordum. 3 gebeligim oldu ve bebekleri 6. Haftada kalp atisi duyulmadan kaybediyorum. Benim hashimoto tiroidim ve tromfobili yatkinligim var. Son gebeligimde hamilelik oncesi coraspin kullandim. Hamile oldugumu ogrendigimde ilk hafta yani 4.jafta coraspin kullandim. Ardindan ilaci birakip clexan 4 vurunmaya basladim. Igneye gecince farkliliklar hissetmeye basladim ve kese gorunmedi kurtaj oldum. Son gittigim docent coraspine devam etmemi ve hamile oldugumda tekrar igneye baslamam gerektigini soyledi. Gebelik oncesi bi hematologa da gidip kanimla ilgili gerekli testlerin tekrar yapilmasini da istiycem. Trombofili degerlerimi paylasiyorum. Sizin degerlerinizde boyle miydi acaba?
Mtfr mutasyonu 1298 A)C homozigot
Paı-1 mutasyonu 4g/5g polymorphism homozigot

Çok geçmiş olsun. Tam olarak hatırlamıyorum ama bakicam. Yanlis bilgi vermemek adına. Bu foruma yazmıştım bende hamile kalmadan önce. İkinci gebelik öncesi coraspin kullandım. Doktorum yönlendirmesi ile. Gebelik olunca igneye başladık. Yalnız benim tiroid gibi rahatsızlıgim yoktu sizinkinden fark olarak. Testlerinizi yaptırmakta fayda var. İnsallah kucaginizda görmek nasip olsun. Hekiminiz doğru yönlendirme yapmis. İyi haberlerinizi bekliyoruz . Çok zor hamile oluncada doğuma kadar. Kaybetme korkusu yasiyor insan ister istemez. Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşınız genç iken pes etmeyin. Benim eşim bu gebeligimde bebeğin hareketlerini görene kadar sevinemedi . Kaybetme korkusu ile.

Tedavide ne kullanıyorsunuz inşallah sizin haftalarınıza erişebilirim bende de mthfr homozigot

Ben 7. Haftadan itibaren coraspin ve enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Ama dr um coraspini 32. Haftada bıraktırdi
Şu anda sadece hergün igneye devam ediyorum
Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat afiyet versin insallah

Canım hem ıgne hem ilaç fazla sulandırmadımı kanı bı zarar oldumu iç kanama yada sana bı zararı falan. Bıde coraspın 100mg mı kullandın

Canım hem ıgne hem ilaç fazla sulandırmadımı kanı bı zarar oldumu iç kanama yada sana bı zararı falan
Hayır olmadi Allaha Şükür
Hiç kötü dusunmedim
Çünkü bunları kullanmasaydim daha da vicdan azabı çekecektim
Ayrıca faydali olduğuna da inandım hep

Canım sağlıklı, hayırlı kucağına alırsın inşallah.Enox kaçlıktı ,ve pıhtılaşma değerlerin nasıldı acaba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…