Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin inşallah
Enox 4 000 lik kullanıyorum

Mthfr A1298C Homozigot
PAI-1 4G/5G Heterozigot

Bunlardan başka sorun yoktu diğer tahlilllerimde
Teşekkür ettim, benimde değerlerim aynı fazladan faktör v leidende heterozigot enox 6000 kullanıyodum 4 gün önce kalp durması yüzünden kürtaj oldum

Tesekkrler.size de gecmis olsun.Benim 6 li genetik testin 5 tanesi heterozigot ne ararsan var.
Coraspin verdiler ama ben kullanamadim.o donem alerji yapti.neden bilmiyorum.suan yapmiyor..Ben de igne dozu dusuk gelmistr diorum ama cogu dr da 0.4 luk ten fazlasi zarar dior.benim dr um mesela karsi.Amerika da 0.4 luk verilir sadece diyor(kendisi sadece Amerika nin uyguladgi seyleri yapiyor da :) )

Canım bıldugım kadaryla clexanın asprınle desteklenmesı gerekıyı cunku etkısı 12 saat dedı bana hematolog doktorum. 04-06 dozuda kıloya goreymıs 60 yada ustu kılodaysan 06lık daha azsa kilon 04luk dıye soyledı

hmm bunu bilmiyordum.kilom 56..evet asprin cok onemli farkettim ama gec oldu maalesef.Hayirlisi bundan sonra hepimiz icin hayirli sonuclar olur ins

İlk 2 gebelik te kan pıhtışlasması olduğunu bilmiyorduk. Zaten ikinci dusukten sonra fakültede genetik test yapıldı,öyle öğrendik. Simdi ki gebelikte kese oluşmuş ama kesenin içindeki embriyo yu tam göremedi doktor. Çok küçük dedi. Bayramdan sonra gelişecek mi ve kalp atışını duyabilecek miyiz onu görucez. Tabi her gün korkuyla geçiyor. Rabbimden hayirlisini diliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de 8 düşük yaşadım yııllarca genetik ,pıhtılaşma vs uğraştık genetik tanılı tüp bebek de Dahil .hepsinin belli haftalarda kalp atışları durdu kaybettik .sonrasında Sjögren sendromum olduğunu öğrendik ki bazı doktorlara göre bu düşğk nedeni değil ama bence bunca kayıptan ve tedbirden sonra direk neden o .çünkü neredeyse tüm gebeliklerimde kan sulandırıcı iğne kullandım şimdi bir umut ve tabi hormonlarım izin verirse Allah’ın izniyle bir kez daha denemek istiyorum Takdir Allah’ın

Canım allahım hayırlısını nasip etsin, kucağını boş bırakmasın. Benimde düşük ve kürtajlarım fazla bu dediğin sendrom ne acaba öğrenebilirmiyim

Herkese mrhb daha evvel bu sayfaya cok yazmıştım bu defa başka şekilde yazmayı nasip etti Allah...Bayram Arifesinde okuyanlara umut olsun istedim.Bende pıhtılaşma (heterozigot) sebebiyle 5 aylık oğlumu kaybettim.Çok zor zamanlar geçirdim herkes gibi.Yeniden hamile kaldığımda hem Clexane hem asprin aldım.
32 de asprin bıraksamda Clexane hiç bırakmadım hatta bana başka doktor 36-37 hafta ben bıraktırıyorum dedi diye doktor değiştirdim son anda Prof dr gittim ve devam ettim doğuma kadar iğneye.Çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.Hamileyken hergün korkuyla geçti.İğneyi bugün tam vurdum mu diyerek sorumluluğuyla.
Ama herşey geçiyor yaralar zamanla iyileşiyormuş.Herkes için böyle olacak.
Umutsuzca okuyan varsa umut olsun.Herkese iyi bayramlar

gerçekten umut oldunuz,clexane ve aspirin ile yola çıkan tek gende homozigot pıhtılaşmasoı olan biri olarak teşekkür ediyorum.inşalşah biz de sağlıkla yavrularımıZı kucağımıza alırız

Ben ilk bikac gun ciraspinle clexan 4u beraber kullandim ve hakkaten hersey normal gidiyodu kadin dogumcu kanin cok incelirse ve kanaman olursa durduramayiz dedi coraspini biraktim ve bebegin gelisimi zayifladi sonunda kurtaj oldum kesesi bike cikmadi

İğne ve coraspirin birlikte hiç bırakılmadan kullanılıyor .

Bende hem homozigot hem heterezigot toplamda 4gende mutasyon çıktı öncesinde iki kaybım oldu bilmiyorduk mutasyon olduğunu.. sonra gebelik öncesi bebe aspirini içtim hamile kalınca da 32 haftaya kadar devam ettim..öğrenir öğrenmez clexean 0,6lık başladık sonuna kadar devam edicez.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah.. kayıplar gerçekten çok çok zor yaşamayan bilemez.. bol bol okuyun araştırın arkadaşlar ben makaleler bile okumuştum gittiğim hocalara soru sorduğumda şaşırırlardı nerden biliyorsun diye sağlıkçı sanan bile oldu..daha çok ciddiye alıyorlar daha ayrıntılı anlatıp derin tetkik yapıyorlar

Kızlar merhaba bugün gebeliğimi öğrendim ancak pembe turuncu bir akıntı yaşadım progestan iğne vurdular ve clexane kes dediler 4 genimde mutasyon var mtfhr 1298 mtfhr 677 heterozigot faktör v heterozigot pai 1 serpine homozigot. Coraspin ve clexane birlikte kullanıyorum bugün bu durumu yasayınca coraspin icmistim clexane vurulma dediler ama korkumdan yine vuruldum suan kanamam yok ama ne yapcagımı sasırdım. Biri diyor clexane yeter coraspine gerek yok biri diyor coraspin de ic

Kanama riski geçene kadar asprin içilmiyor benim bildiğim.asprin etki süresi 1 hafta zaten.
Ama doktor arkdaşlarımdan da bilgi aldığım kadarıyla Clexane o kadar tehlikeli değil.Ona devam et bence.ben Clexane kullanırken ani suyum geldi doğuma gittim sorun yaşamadım yani.Clexane pıhtılaşmayı önlemede şuan yeterli gelecektir.Gece vur iğneyi hareket az ettiğin zamanlar

Bende çok araştırdım senin gibi canım.Sonra doktorum Clexane bırakcaz dedi 34 haftada bıraktım o doktoru adınında yazayım semih hızıroğlu.Bana dedi ki ben herkese böyle yapıyorum erken doğum olursa risk alamam kanama için dedi.Ne büyük bencillik,riskli gebelik uzmanına gittim sonra o devam etti sonuna kadar...Bilgili olmassan yanlış yönlendiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…