Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Maşallah darısı bize inşallah

Iyi bayramlar kizlar benim gebelikten oncede ayak agrim.vardi simdi gebelikte de clexane 4000 kullaniyorum iki gen heterezigot bir kaybim var. Simdi hamileyim ve sol ayagim.gene agriyor surekli yatmam.gerek plesanta yuzunden ama surekli yatmak ayak agrimi artirdi. Ayak ağrısının pihtilasma ile alakasi var mi acaba?

Clexane asla kestirmiyor aöa coraspirini kestiriyorlar iğne bir günlük etkiye sahipmiş aspirin daha uzun .Bence bırakmayın başka doktorla görüşün.Tekrarlayan kayıplarım var hepsinde iğneye devam ettim aspirini kestirdiler farklı farklı doktorlardı.

Romatizma ile ilgili testler yapılmış mıydı?
Yok yapilmadi ihmal ettim ben sonra hamile kalinca da röntgene girmek istemedim. Ama belirtiler huzursuz bacak sendromu ve romatizma gibi. Yuruyunce gecen bir agri pihtilasma olmasin da cunku herkeste ayni korku pihtilasmasi olanlarda acaba ignemin dozu yeterli mi bebek guzel besleniyor mu diye.

Kızlar dediler ki sadece clexane kullan icime sinmedi başka prof coraspin de lazım sana diyince onu dinledim. Suan da ona yazdım daha bugün pozitifi aldım böyle bişey oldu diye dedi ki tam da regl günündüyse bugün normalde, tutunma lekelenmesi olabilir sakın ilacları kesme dedi yine aynı prof.

Benim de kendi doktorum sadece igne yeter aspirine gerek yok dedi ama ben riskli gebelikler prof.a sordum aspirinde iceceksin dedi suan onu dinliyorum

Benim de kendi doktorum sadece igne yeter aspirine gerek yok dedi ama ben riskli gebelikler prof.a sordum aspirinde iceceksin dedi suan onu dinliyorum
Doğru yoldayım o zaman ay dün nasıl korktum anlatamam tam en mutlu anı yaşadım test sonucunu alınca aniden öyle bişey olunca neye ugradıgımı sasırdım kan sulandırıcıları kes dediler ama benim de gittiğim riskli gebelik profu devam et o tutunma lekesi dedi :)

Kızlar ya nolur yardım edin bugün yine geldi kurumuş kan renginde akıntı bir peçeteye. Devam eder mi tutunma kanaması?

Kızlar ya nolur yardım edin bugün yine geldi kurumuş kan renginde akıntı bir peçeteye. Devam eder mi tutunma kanaması?
canim sakin ol panik yapma doktoruna sor senin hangi genlerin de mutasyon vardi acaba hem iğnehem aspirin agirmi geldi benim igneyi kaclik vuruluyorsun kiloya goreymis o 60 kg yukarisi 06lik mis

canim sakin ol panik yapma doktoruna sor senin hangi genlerin de mutasyon vardi acaba hem iğnehem aspirin agirmi geldi benim igneyi kaclik vuruluyorsun kiloya goreymis o 60 kg yukarisi 06lik mis
61 kiloyum 0.4 lük clexane kullanıyorum :/ mtfhr 1298 heterozigot mtfhr 677 heterozigot faktör v heterozigot pai 1 homozigot

61 kiloyum 0.4 lük clexane kullanıyorum :/ mtfhr 1298 heterozigot mtfhr 677 heterozigot faktör v heterozigot pai 1 homozigot
doktorunla görüştün mü tekrar aklina kötü seyler getirme benim kuzenim 2hafta kanamasi sürmüştü hep yatmıştı kizi 1 yasinda simdi kendine cok dikkat et insallah birsey olmaz canim

Kızlar iki kez kalp durması yaşadım şuan üçüncüye hamileyim kırmızı lekelenmem var tek gende homozigot pıhtılaşma var.clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.kalbi durdu yine galiba hissediyorum göğüslerim yumuşadı çünkü.prolüton depot vuruldum yarın gideceğim acı gerçeği öğrenmek için

nasilsin canim insallah hersey yolundadir
Merhaba iyiyim cok sükür iki gün kahverengi lekelenme oldu birdaha da olmadı doktor tutunma lekelenmesidir aktif kan olmadıkca korkma dedi hakikaten tutunma lekelenmesiymiş ilk gebeliğim hersey korkutuyor iste

İğne ve asprine rağmen neden kalbi dursun ki bence kötü düsünme. Diğer düsüklerinde bebeğe bakıldı mı kromozomal bozukluk da olabilir onlarda ve bu sağlıklıdır inşallah

İğne ve asprine rağmen neden kalbi dursun ki bence kötü düsünme. Diğer düsüklerinde bebeğe bakıldı mı kromozomal bozukluk da olabilir onlarda ve bu sağlıklıdır inşallah
Keşke olmasa diğerlerinde bakılmadı.ama sanırım bu sefer kromozomal olarak baktırıcam.iğnenin yetersiz geldiği durumlar da olabiliyor.çok arkadaş var iğne ve aspirine rağmen bebeğinin kalbi duran

Keşke olmasa diğerlerinde bakılmadı.ama sanırım bu sefer kromozomal olarak baktırıcam.iğnenin yetersiz geldiği durumlar da olabiliyor.çok arkadaş var iğne ve aspirine rağmen bebeğinin kalbi duran
Bunu ben cok arastırdım pıhtılaşma iğne ve asprinle tedavisi mümkün bir şey ancak bebekte sıkıntı varsa düşük oluyor. Bir de hangi gen homozigot?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…