- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
Maşallah darısı bize inşallahBende hem homozigot hem heterezigot toplamda 4gende mutasyon çıktı öncesinde iki kaybım oldu bilmiyorduk mutasyon olduğunu.. sonra gebelik öncesi bebe aspirini içtim hamile kalınca da 32 haftaya kadar devam ettim..öğrenir öğrenmez clexean 0,6lık başladık sonuna kadar devam edicez.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah.. kayıplar gerçekten çok çok zor yaşamayan bilemez.. bol bol okuyun araştırın arkadaşlar ben makaleler bile okumuştum gittiğim hocalara soru sorduğumda şaşırırlardı nerden biliyorsun diye sağlıkçı sanan bile oldu..daha çok ciddiye alıyorlar daha ayrıntılı anlatıp derin tetkik yapıyorlar
Clexane asla kestirmiyor aöa coraspirini kestiriyorlar iğne bir günlük etkiye sahipmiş aspirin daha uzun .Bence bırakmayın başka doktorla görüşün.Tekrarlayan kayıplarım var hepsinde iğneye devam ettim aspirini kestirdiler farklı farklı doktorlardı.Kızlar merhaba bugün gebeliğimi öğrendim ancak pembe turuncu bir akıntı yaşadım progestan iğne vurdular ve clexane kes dediler 4 genimde mutasyon var mtfhr 1298 mtfhr 677 heterozigot faktör v heterozigot pai 1 serpine homozigot. Coraspin ve clexane birlikte kullanıyorum bugün bu durumu yasayınca coraspin icmistim clexane vurulma dediler ama korkumdan yine vuruldum suan kanamam yok ama ne yapcagımı sasırdım. Biri diyor clexane yeter coraspine gerek yok biri diyor coraspin de ic
Iyi bayramlar kizlar benim gebelikten oncede ayak agrim.vardi simdi gebelikte de clexane 4000 kullaniyorum iki gen heterezigot bir kaybim var. Simdi hamileyim ve sol ayagim.gene agriyor surekli yatmam.gerek plesanta yuzunden ama surekli yatmak ayak agrimi artirdi. Ayak ağrısının pihtilasma ile alakasi var mi acaba?
Yok yapilmadi ihmal ettim ben sonra hamile kalinca da röntgene girmek istemedim. Ama belirtiler huzursuz bacak sendromu ve romatizma gibi. Yuruyunce gecen bir agri pihtilasma olmasin da cunku herkeste ayni korku pihtilasmasi olanlarda acaba ignemin dozu yeterli mi bebek guzel besleniyor mu diye.Romatizma ile ilgili testler yapılmış mıydı?
Kızlar dediler ki sadece clexane kullan icime sinmedi başka prof coraspin de lazım sana diyince onu dinledim. Suan da ona yazdım daha bugün pozitifi aldım böyle bişey oldu diye dedi ki tam da regl günündüyse bugün normalde, tutunma lekelenmesi olabilir sakın ilacları kesme dedi yine aynı prof.Clexane asla kestirmiyor aöa coraspirini kestiriyorlar iğne bir günlük etkiye sahipmiş aspirin daha uzun .Bence bırakmayın başka doktorla görüşün.Tekrarlayan kayıplarım var hepsinde iğneye devam ettim aspirini kestirdiler farklı farklı doktorlardı.
Benim de kendi doktorum sadece igne yeter aspirine gerek yok dedi ama ben riskli gebelikler prof.a sordum aspirinde iceceksin dedi suan onu dinliyorumKızlar dediler ki sadece clexane kullan icime sinmedi başka prof coraspin de lazım sana diyince onu dinledim. Suan da ona yazdım daha bugün pozitifi aldım böyle bişey oldu diye dedi ki tam da regl günündüyse bugün normalde, tutunma lekelenmesi olabilir sakın ilacları kesme dedi yine aynı prof.
Doğru yoldayım o zaman ay dün nasıl korktum anlatamam tam en mutlu anı yaşadım test sonucunu alınca aniden öyle bişey olunca neye ugradıgımı sasırdım kan sulandırıcıları kes dediler ama benim de gittiğim riskli gebelik profu devam et o tutunma lekesi dedi :)Benim de kendi doktorum sadece igne yeter aspirine gerek yok dedi ama ben riskli gebelikler prof.a sordum aspirinde iceceksin dedi suan onu dinliyorum
canim sakin ol panik yapma doktoruna sor senin hangi genlerin de mutasyon vardi acaba hem iğnehem aspirin agirmi geldi benim igneyi kaclik vuruluyorsun kiloya goreymis o 60 kg yukarisi 06lik misKızlar ya nolur yardım edin bugün yine geldi kurumuş kan renginde akıntı bir peçeteye. Devam eder mi tutunma kanaması?
61 kiloyum 0.4 lük clexane kullanıyorum :/ mtfhr 1298 heterozigot mtfhr 677 heterozigot faktör v heterozigot pai 1 homozigotcanim sakin ol panik yapma doktoruna sor senin hangi genlerin de mutasyon vardi acaba hem iğnehem aspirin agirmi geldi benim igneyi kaclik vuruluyorsun kiloya goreymis o 60 kg yukarisi 06lik mis
doktorunla görüştün mü tekrar61 kiloyum 0.4 lük clexane kullanıyorum :/ mtfhr 1298 heterozigot mtfhr 677 heterozigot faktör v heterozigot pai 1 homozigot
nasilsin canim insallah hersey yolundadir61 kiloyum 0.4 lük clexane kullanıyorum :/ mtfhr 1298 heterozigot mtfhr 677 heterozigot faktör v heterozigot pai 1 homozigot
Merhaba iyiyim cok sükür iki gün kahverengi lekelenme oldu birdaha da olmadı doktor tutunma lekelenmesidir aktif kan olmadıkca korkma dedi hakikaten tutunma lekelenmesiymiş ilk gebeliğim hersey korkutuyor istenasilsin canim insallah hersey yolundadir
İğne ve asprine rağmen neden kalbi dursun ki bence kötü düsünme. Diğer düsüklerinde bebeğe bakıldı mı kromozomal bozukluk da olabilir onlarda ve bu sağlıklıdır inşallahKızlar iki kez kalp durması yaşadım şuan üçüncüye hamileyim kırmızı lekelenmem var tek gende homozigot pıhtılaşma var.clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.kalbi durdu yine galiba hissediyorum göğüslerim yumuşadı çünkü.prolüton depot vuruldum yarın gideceğim acı gerçeği öğrenmek için
Keşke olmasa diğerlerinde bakılmadı.ama sanırım bu sefer kromozomal olarak baktırıcam.iğnenin yetersiz geldiği durumlar da olabiliyor.çok arkadaş var iğne ve aspirine rağmen bebeğinin kalbi duranİğne ve asprine rağmen neden kalbi dursun ki bence kötü düsünme. Diğer düsüklerinde bebeğe bakıldı mı kromozomal bozukluk da olabilir onlarda ve bu sağlıklıdır inşallah
Bunu ben cok arastırdım pıhtılaşma iğne ve asprinle tedavisi mümkün bir şey ancak bebekte sıkıntı varsa düşük oluyor. Bir de hangi gen homozigot?Keşke olmasa diğerlerinde bakılmadı.ama sanırım bu sefer kromozomal olarak baktırıcam.iğnenin yetersiz geldiği durumlar da olabiliyor.çok arkadaş var iğne ve aspirine rağmen bebeğinin kalbi duran
Mthfr a1298c homozigot pai olan gene bakılmadı o yok bendeBunu ben cok arastırdım pıhtılaşma iğne ve asprinle tedavisi mümkün bir şey ancak bebekte sıkıntı varsa düşük oluyor. Bir de hangi gen homozigot?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?