- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
cok sukur canim insallahh birdaha olmaz benimde ilk bebegim ve tup bebek ne zorluklarla buldum hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallahMerhaba iyiyim cok sükür iki gün kahverengi lekelenme oldu birdaha da olmadı doktor tutunma lekelenmesidir aktif kan olmadıkca korkma dedi hakikaten tutunma lekelenmesiymiş ilk gebeliğim hersey korkutuyor iste
İnşallah. Sen ne kullanıyosun iğne clexane mı? Ya 12 saat etkiliymiş o cok sacma değil mi biz günde 1 kullanıyoruzcok sukur canim insallahh birdaha olmaz benimde ilk bebegim ve tup bebek ne zorluklarla buldum hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah
12 saat etkilioldugunu doktor mu soyledi ben reçeteyi iyice okudum boyle birsey yazmiyorKızlar ya bana clexane verdi doktor ben coraspin de iciyorum ama clexane 12 saat etkiliymiş cok sacma değil mi günde 1 kullanılması o zaman? Benim 4 gende mutasyon var biri homozigot diğerleri heterozigot
Allah korusun ya insallahh bebegin sagliklidir kötü düşünme nolurKızlar iki kez kalp durması yaşadım şuan üçüncüye hamileyim kırmızı lekelenmem var tek gende homozigot pıhtılaşma var.clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.kalbi durdu yine galiba hissediyorum göğüslerim yumuşadı çünkü.prolüton depot vuruldum yarın gideceğim acı gerçeği öğrenmek için
12 saat etkilioldugunu doktor mu soyledi ben reçeteyi iyice okudum boyle birsey yazmiyor
Cuma gidicem kontrole mutlaka soracagımiyice kafam karisti ya doktorumuza soralim niye 2 doz vermiyorlar ozama
Coraspin de 1 hafta etkili merak etme canimKızlar ya bana clexane verdi doktor ben coraspin de iciyorum ama clexane 12 saat etkiliymiş cok sacma değil mi günde 1 kullanılması o zaman? Benim 4 gende mutasyon var biri homozigot diğerleri heterozigot
ben bebe aspirini iciyorum doktorum bunu verdi coraspirinle arasinda fark varmidirCoraspin de 1 hafta etkili merak etme canim
Yoktur diye tahmin ediyorumben bebe aspirini iciyorum doktorum bunu verdi coraspirinle arasinda fark varmidir
Canımm!Arkadaşlar merhaba. Bende tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım. Faktör 5 leiden mutasyon heterozigot mthfr 1298 heterozigot mthfr 677 heterozigot. Sadece cleaxena 0.6 kullanıyorum. 4 doktor sadece iğne yeterli dedi. Şuan 13+4 günlük gebeyim çok şükür. Benim gibi olan arkadaşlar neler kullanıyorlar. Haftaya pazartesi perinatologa gidicem onada sorucam ama Allah korusun geç kalmaktan korkuyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Öncelikle İnşallah sağlıkla kucağına alırsın..benimde seninkine benzer mutasyonlar var 0,6lık kullanıyorum..kiloma göre aslında 0,4lük yeterli ama doktorum 4gende mutasyon var o yüzden 0,6lık vericem demişti.. onun dışında önceden 2kaybım (kalp durması) olduğu için ilk 16 hafta ihtiyadi olarak progestan kapsül jeli günde 3defa fitil gibi kullanmam için vermişti.. bebe aspirinini de 28. Haftaya kadar devam ettik..Arkadaşlar merhaba. Bende tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım. Faktör 5 leiden mutasyon heterozigot mthfr 1298 heterozigot mthfr 677 heterozigot. Sadece cleaxena 0.6 kullanıyorum. 4 doktor sadece iğne yeterli dedi. Şuan 13+4 günlük gebeyim çok şükür. Benim gibi olan arkadaşlar neler kullanıyorlar. Haftaya pazartesi perinatologa gidicem onada sorucam ama Allah korusun geç kalmaktan korkuyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Canımm!Bence de ihmal etme bi git ama icin rahat olsun yine de Allah korusun pıhtılaşma kayıpları genelde 8. 9. Haftalarda oluyormus atlatmışsın maşallah. Clexane dozu da kiloya göreymiş senin kaç?
Öncelikle İnşallah sağlıkla kucağına alırsın..benimde seninkine benzer mutasyonlar var 0,6lık kullanıyorum..kiloma göre aslında 0,4lük yeterli ama doktorum 4gende mutasyon var o yüzden 0,6lık vericem demişti.. onun dışında önceden 2kaybım (kalp durması) olduğu için ilk 16 hafta ihtiyadi olarak progestan kapsül jeli günde 3defa fitil gibi kullanmam için vermişti.. bebe aspirinini de 28. Haftaya kadar devam ettik..
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Acaba bende alıp kullansam mı coraspini. Bu seferde kanama olmasından korkuyorum haftaya perinaologa gidicem ama en azından 1 hafta kullansam mı acaba riske atmamak için . Bilmiyorum ki zararı olur mu of kafam çok karışık gerçektenbende progesteron jel kullanıyorum aynı zamanda .[/QUO
Bence uzmana sormadan bişey yapma derim yani ben olsam öyle yapardım..Sabırla inşallah mutlu sona ulaşacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?