- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Ah ah benim de 4 gende mutasyon var biri homozigot. Ama sadece günde 1 clexane verdi doktorum, bir başkası coraspin de ekle diyince ikisini de kullanıyorum suanlık sikayetim yok ama bisey olucak diye cok korkuyorumÖncelikle İnşallah sağlıkla kucağına alırsın..benimde seninkine benzer mutasyonlar var 0,6lık kullanıyorum..kiloma göre aslında 0,4lük yeterli ama doktorum 4gende mutasyon var o yüzden 0,6lık vericem demişti.. onun dışında önceden 2kaybım (kalp durması) olduğu için ilk 16 hafta ihtiyadi olarak progestan kapsül jeli günde 3defa fitil gibi kullanmam için vermişti.. bebe aspirinini de 28. Haftaya kadar devam ettik..
Ben de tedaviye başlarken 61 dim suan 63 varımdır bence :)) ama doğru diyolar senin cok sükür su güne kadar sıkıntı cıkmadı kafana göre bişey yapma doktorla görüs öyle karar verTatlımm :) ay kiloyu hiç söylemim 60 üstü ama :))) yaa öyle mi diyorsun. Geç kalmaktan çok korkuyorım. Daha önce perinatologa neden gitmedin dersen Trabzon’da yaşıyorum ve burada bir perinatalog olduğunu bilmiyordum. Meğer 1 tane üniversite hastanesinde varmış. Koskoca şehirde sadece 1 taneo da bu hafta izinliymiş o yüzden haftaya pazartesi hemen gidicem.
Ya aslında ben memoriAlde ahmet göçmen’e randevu alıp sormuştum o da perinatolog. O aspirin ya da iğne ikisinden brii yeterli kendi kız kardeşimde olsa böyle yapardım dedi. Ama yinede için rahat değil. Ah istanbulda yaşasaydım bir sürü doktora sorardım bende ama işte
Ben de tedaviye başlarken 61 dim suan 63 varımdır bence :)) ama doğru diyolar senin cok sükür su güne kadar sıkıntı cıkmadı kafana göre bişey yapma doktorla görüs öyle karar ver
Canm doktora gittin mi doktor mu.dedi?Bebeğimin tekrar kalbi durmuş olabilir.acaba clexane 0.4 az mı geldi kilo 75tek gen homozigot
Bundan ne kadar eminsiniz?İğne ve coraspirin birlikte hiç bırakılmadan kullanılıyor .
Bugün gideceğim canım kurmızı kanamam oldu dün geçen sefer de böyle olmuştu göğüslerim yumuşadı.öyle hissediyorum inşallah değildir.allahıma dua ediyorum.Canm doktora gittin mi doktor mu.dedi?
Insallah bebegin seninledir canm guzel haberlerini bekliyoruzBugün gideceğim canım kurmızı kanamam oldu dün geçen sefer de böyle olmuştu göğüslerim yumuşadı.öyle hissediyorum inşallah değildir.allahıma dua ediyorum.
Nasilsim canim bebegin nasil insallah hersey yolundadirBebeğimin tekrar kalbi durmuş olabilir.acaba clexane 0.4 az mı geldi kilo 75tek gen homozigot
Maalesef canım kalbi durmuş yineNasilsim canim bebegin nasil insallah hersey yolundadir
Maalesef canım kalbi durmuş yine
Kromozom analizi temiz acaba iğne az mı geldi diyorum 75 kiloyum 0.4lük kullandım homozigot pıhtılaşmam var.doktor daha da yıpranmamam için pgd tüp bebek önerdi(( cokkk gecmis olsun neden peki niye boyle oluyor igne de kullanıyorsun doktorun ne dedii allah yardimcin olsun cok üzüldüm cok daha detayli bir arastirma yaptirin acaba sorun sadce pihtilasma degilmi ne gerekiyorsa yapin
Allah yardımcınız olsun kayıplar kötü oluyor,seviniyorsun gebeliğine hep şüphe içinde kalıyorsun acaba nasıl diyeKromozom analizi temiz acaba iğne az mı geldi diyorum 75 kiloyum 0.4lük kullandım homozigot pıhtılaşmam var.doktor daha da yıpranmamam için pgd tüp bebek önerdi
Cok uzuldum yaa insallah bir sonrakinde kucagin dolarKromozom analizi temiz acaba iğne az mı geldi diyorum 75 kiloyum 0.4lük kullandım homozigot pıhtılaşmam var.doktor daha da yıpranmamam için pgd tüp bebek önerdi
Aynen canım senin adına çok sevindim iğneni ol dozunu iyi ayarlasınlar.ben direkt tüp bebek pgd yöntemiyle düşünüyorum.insan yoruluyor çünkü 7.haftada kalbi 150ye yakın atıyorken koyu kesesi herşey normalken aynı şeyleri yaşamak yoruyor.Arkadaslar bizi ayakta tutan sey umudumuz. Babamin kuzeninin kizi 20 yilda 10 dusuk yapti ve bebekleri hep 4-5 aylikti. Simdi 3 cocugu var. Allah verince veriyor iste o yuzden umudumuzu kaybetmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?