Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ah ah benim de 4 gende mutasyon var biri homozigot. Ama sadece günde 1 clexane verdi doktorum, bir başkası coraspin de ekle diyince ikisini de kullanıyorum suanlık sikayetim yok ama bisey olucak diye cok korkuyorum

Ben de tedaviye başlarken 61 dim suan 63 varımdır bence :)) ama doğru diyolar senin cok sükür su güne kadar sıkıntı cıkmadı kafana göre bişey yapma doktorla görüs öyle karar ver

Arkadaşlar pıhtılaşma için hangi bölüme gidiyorsunuz kendinizmi gidiyorsunuz yoksa kadın doğum mu yönlendiriyor

kızlar selam herkese
bende de bazı genler heterozigot bi tane homozigot var,
2 gebelik kaybım oldu
İSTANBUL da nolur iyi bi doktor bilen varsa yardımcı olsun
sanırım hamileyim :/
aslında kilo verip hamile kalmak istedim ama sanırım olanlar olmuş : D

Maalesef canım kalbi durmuş yine
(( cokkk gecmis olsun neden peki niye boyle oluyor igne de kullanıyorsun doktorun ne dedii allah yardimcin olsun cok üzüldüm cok daha detayli bir arastirma yaptirin acaba sorun sadce pihtilasma degilmi ne gerekiyorsa yapin

(( cokkk gecmis olsun neden peki niye boyle oluyor igne de kullanıyorsun doktorun ne dedii allah yardimcin olsun cok üzüldüm cok daha detayli bir arastirma yaptirin acaba sorun sadce pihtilasma degilmi ne gerekiyorsa yapin
Kromozom analizi temiz acaba iğne az mı geldi diyorum 75 kiloyum 0.4lük kullandım homozigot pıhtılaşmam var.doktor daha da yıpranmamam için pgd tüp bebek önerdi

Kromozom analizi temiz acaba iğne az mı geldi diyorum 75 kiloyum 0.4lük kullandım homozigot pıhtılaşmam var.doktor daha da yıpranmamam için pgd tüp bebek önerdi
Allah yardımcınız olsun kayıplar kötü oluyor,seviniyorsun gebeliğine hep şüphe içinde kalıyorsun acaba nasıl diyeallah sağlıklı doğurmayı ,sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah hepimize. Bir şeyi çok isteyince olmuuor sanki ama umudumuzu yitirmeyelim

Kizlar merhaba benim hic kalp atisi olmayan 3 gebelik kaybim var. Temmuz ayinda asilama yaptirdim. 13 agustos da hamile olmadigimi ve 4 kistim oldugu soylendi. O gun adet oldum. Adetim 5-6 gun once bitti ve dun gece pembe sivi geldi. Kistler kanama yapti sandim ve bugun hamile oldugumu ogrendim hemen igneye basladim. Insallah Allah bu sefer kucagima almayi nasip eder.

Arkadaslar bizi ayakta tutan sey umudumuz. Babamin kuzeninin kizi 20 yilda 10 dusuk yapti ve bebekleri hep 4-5 aylikti. Simdi 3 cocugu var. Allah verince veriyor iste o yuzden umudumuzu kaybetmeyelim.

Arkadaslar bizi ayakta tutan sey umudumuz. Babamin kuzeninin kizi 20 yilda 10 dusuk yapti ve bebekleri hep 4-5 aylikti. Simdi 3 cocugu var. Allah verince veriyor iste o yuzden umudumuzu kaybetmeyelim.
Aynen canım senin adına çok sevindim iğneni ol dozunu iyi ayarlasınlar.ben direkt tüp bebek pgd yöntemiyle düşünüyorum.insan yoruluyor çünkü 7.haftada kalbi 150ye yakın atıyorken koyu kesesi herşey normalken aynı şeyleri yaşamak yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…