Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aynen öyle canım 10ayda 3kayıp üçünde de baştan çok iyi olan kalp atışı birden durdu.kendime biraz zaman verip öyle başlayacağım.rabbim inşallah nasip eder.

Hafif pembemsi kanamam vardi simdi biraz daha artti gibime geliyo yaa bu aksam hemrn ignemi vurunmama ragmen

Canm benim.cok uzuldum nasil da hissettin. Annelik iste insan hissediyor Allah bir daha yasatmasin canm insallah bu son olsun.en yakin zaman saglikli gebelik yasarsin insallah
Amiin canım inşallah inşallah bugün operasyonu da atlatırsam kendimi toparlama sürecine giricem girmek zorundayım

doktorun pihtilasma yuzunden mi diyor belki igneyle hic alakasi yoktur esinin sperm dna hasarina bakildi mi
Yok canım bakılmadı direkt pgd ye yönlendirdi normal şartlarda bir sıkıntı yoktu.şimdi tüp bebek profu ne derse onu yapacağız.kendi doktorum öyle bişeyden şüphelenmiyorum dedi ama bakalım.ayrıca burda görüyorum mthfr si heterozigot olan da 0.4lük kullanmış ben homozigotum ben de0.4lük kullandım kilom 0.4e uygun olmamasına rağmen.75kiloyum ben

Aynen canm senin ilaveten aspirinde kullanman gerekti bence. Ben 51 kiloyum 4000 kullaniyorum iki gen heterezigot.

Pgd nedir

Tüp bebekte döllenme sağlandıktan sonra oluşan embriyoların kromozomlarına bakıp öyle yerleştiriyorlar.sağlıklı ise koyuyorlar.tabi pıhtulaşma ile ilgili bi sorun olduysa onaçözüm yok
Canım ya ben senın dıger yazılarınıda okudum ve bunu duyunca cok üzüldüm gercekten geçmiş olsun. Üstüste olunca cok yıpratıyo ınsanı. Bndede 6 ayda 2düşük var. Clexan 04 kılona göre az bence. Bende 2. Hamılelıkte 04clexan ve coraspınle düşük oldu ve ben 54 kıloyum. Bnce ya 06 kullan yada ıgne markası degıstırt Bn clexan ıstemıyorım bıdaha hamıle olursam dedım doktora. Cnku yok 12 saatmı yok yettımı fln hep stres oluyo. Innohop dıye bı ıgne baslarz ozamn dedı. Onuda bı sorabılırsın ıstersen. Şimdi kesın tupbebegemı karar verdın canm

Eşimin ve benim tüm testlerimizi yaptırıp bi tüp bebek profına gidicem o ne diyecek bakalım canım ona göre bi yol izleriz.dna hasarına da baktırın diyorlar onu araştırıyorum şimdi

EVET normal ve üçü de tek deneme ile bu kadar kolay hamile kalıp da bunu yaşadım 3kez
İşte oyuzden dedım dna hasarına gerek varmı dıyede yınede aklında kalmasın canm sor herseyı. Banada haber verırsın olurmu. Çünkü bnde bıara düşündüm ona baktrmayı ama sonra dedgım gnı hamıle kalabılıyosun dedıler bundan dolayı vazgectım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…