Aynen öyle canım 10ayda 3kayıp üçünde de baştan çok iyi olan kalp atışı birden durdu.kendime biraz zaman verip öyle başlayacağım.rabbim inşallah nasip eder.Allah yardımcınız olsun kayıplar kötü oluyor,seviniyorsun gebeliğine hep şüphe içinde kalıyorsun acaba nasıl diyeallah sağlıklı doğurmayı ,sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah hepimize. Bir şeyi çok isteyince olmuuor sanki ama umudumuzu yitirmeyelim
Hafif pembemsi kanamam vardi simdi biraz daha artti gibime geliyo yaa bu aksam hemrn ignemi vurunmama ragmenAynen canım senin adına çok sevindim iğneni ol dozunu iyi ayarlasınlar.ben direkt tüp bebek pgd yöntemiyle düşünüyorum.insan yoruluyor çünkü 7.haftada kalbi 150ye yakın atıyorken koyu kesesi herşey normalken aynı şeyleri yaşamak yoruyor.
Canm benim.cok uzuldum nasil da hissettin. Annelik iste insan hissediyor Allah bir daha yasatmasin canm insallah bu son olsun.en yakin zaman saglikli gebelik yasarsin insallahMaalesef canım kalbi durmuş yine
Amiin canım inşallah inşallah bugün operasyonu da atlatırsam kendimi toparlama sürecine giricem girmek zorundayımCanm benim.cok uzuldum nasil da hissettin. Annelik iste insan hissediyor Allah bir daha yasatmasin canm insallah bu son olsun.en yakin zaman saglikli gebelik yasarsin insallah
Doktorunu ara istersen canım fazla mı geldi dozu acaba kaç haftalıksınHafif pembemsi kanamam vardi simdi biraz daha artti gibime geliyo yaa bu aksam hemrn ignemi vurunmama ragmen
doktorun pihtilasma yuzunden mi diyor belki igneyle hic alakasi yoktur esinin sperm dna hasarina bakildi miBenim gibi mthfr a1298c homozigot olan var mı ve iğneye rağmen yine kaybeden oldu mu?
Yok canım bakılmadı direkt pgd ye yönlendirdi normal şartlarda bir sıkıntı yoktu.şimdi tüp bebek profu ne derse onu yapacağız.kendi doktorum öyle bişeyden şüphelenmiyorum dedi ama bakalım.ayrıca burda görüyorum mthfr si heterozigot olan da 0.4lük kullanmış ben homozigotum ben de0.4lük kullandım kilom 0.4e uygun olmamasına rağmen.75kiloyum bendoktorun pihtilasma yuzunden mi diyor belki igneyle hic alakasi yoktur esinin sperm dna hasarina bakildi mi
Aynen canm senin ilaveten aspirinde kullanman gerekti bence. Ben 51 kiloyum 4000 kullaniyorum iki gen heterezigot.Yok canım bakılmadı direkt pgd ye yönlendirdi normal şartlarda bir sıkıntı yoktu.şimdi tüp bebek profu ne derse onu yapacağız.kendi doktorum öyle bişeyden şüphelenmiyorum dedi ama bakalım.ayrıca burda görüyorum mthfr si heterozigot olan da 0.4lük kullanmış ben homozigotum ben de0.4lük kullandım kilom 0.4e uygun olmamasına rağmen.75kiloyum ben
2.de tek aspirin verdi olmadı bunda 4000ve aspirin verdi yine olmadı en az 6000kullanmalıydım bence.riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalımAynen canm senin ilaveten aspirinde kullanman gerekti bence. Ben 51 kiloyum 4000 kullaniyorum iki gen heterezigot.
Pgd nedirYok canım bakılmadı direkt pgd ye yönlendirdi normal şartlarda bir sıkıntı yoktu.şimdi tüp bebek profu ne derse onu yapacağız.kendi doktorum öyle bişeyden şüphelenmiyorum dedi ama bakalım.ayrıca burda görüyorum mthfr si heterozigot olan da 0.4lük kullanmış ben homozigotum ben de0.4lük kullandım kilom 0.4e uygun olmamasına rağmen.75kiloyum ben
Tüp bebekte döllenme sağlandıktan sonra oluşan embriyoların kromozomlarına bakıp öyle yerleştiriyorlar.sağlıklı ise koyuyorlar.tabi pıhtulaşma ile ilgili bi sorun olduysa onaçözüm yokPgd nedir
Canım ya ben senın dıger yazılarınıda okudum ve bunu duyunca cok üzüldüm gercekten geçmiş olsun. Üstüste olunca cok yıpratıyo ınsanı. Bndede 6 ayda 2düşük var. Clexan 04 kılona göre az bence. Bende 2. Hamılelıkte 04clexan ve coraspınle düşük oldu ve ben 54 kıloyum. Bnce ya 06 kullan yada ıgne markası degıstırt Bn clexan ıstemıyorım bıdaha hamıle olursam dedım doktora. Cnku yok 12 saatmı yok yettımı fln hep stres oluyo. Innohop dıye bı ıgne baslarz ozamn dedı. Onuda bı sorabılırsın ıstersen. Şimdi kesın tupbebegemı karar verdın canmTüp bebekte döllenme sağlandıktan sonra oluşan embriyoların kromozomlarına bakıp öyle yerleştiriyorlar.sağlıklı ise koyuyorlar.tabi pıhtulaşma ile ilgili bi sorun olduysa onaçözüm yok
Eşimin ve benim tüm testlerimizi yaptırıp bi tüp bebek profına gidicem o ne diyecek bakalım canım ona göre bi yol izleriz.dna hasarına da baktırın diyorlar onu araştırıyorum şimdiCanım ya ben senın dıger yazılarınıda okudum ve bunu duyunca cok üzüldüm gercekten geçmiş olsun. Üstüste olunca cok yıpratıyo ınsanı. Bndede 6 ayda 2düşük var. Clexan 04 kılona göre az bence. Bende 2. Hamılelıkte 04clexan ve coraspınle düşük oldu ve ben 54 kıloyum. Bnce ya 06 kullan yada ıgn3 markası degıstrıt. Bn clexan ıstemyrm vıdaha hamıle olursam dedım doktora. Cnku yok 12 saatmı yok yettımı fln hep stres oluyo. Innohop dıye bı ıgne baslarz ozamn dedı. Onuda bı sorabıkırsın ıstersen. Şimdi kesın tuobebegemı karar verdın canm
Bebegın dnasımı cnmEşimin ve benim tüm testlerimizi yaptırıp bi tüp bebek profına gidicem o ne diyecek bakalım canım ona göre bi yol izleriz.dna hasarına da baktırın diyorlar onu araştırıyorum şimdi
Baştan sperm dna sıBebegın dnasımı cnm
Hee aynen duymustum kaan aydos dıye bı dojtor varmıs hatta. Ama onun sayfasını bıraz ınceledımde genelde hamıle kalmakta gucluk cekenler basvurmus. Senın normal yolla oldu dımı bunlarBaştan sperm dna sı
EVET normal ve üçü de tek deneme ile bu kadar kolay hamile kalıp da bunu yaşadım 3kezHee aynen duymustum kaan aydos dıye bı dojtor varmıs hatta. Ama onun sayfasını bıraz ınceledımde genelde hamıle kalmakta gucluk cekenler basvurmus. Senın normal yolla oldu dımı bunlar
İşte oyuzden dedım dna hasarına gerek varmı dıyede yınede aklında kalmasın canm sor herseyı. Banada haber verırsın olurmu. Çünkü bnde bıara düşündüm ona baktrmayı ama sonra dedgım gnı hamıle kalabılıyosun dedıler bundan dolayı vazgectımEVET normal ve üçü de tek deneme ile bu kadar kolay hamile kalıp da bunu yaşadım 3kez
Canim ben bugun hematoloji uzmanina gittim clexane tedavi amacli kullanilirsa 12 saatte bir vurulur ama hamilelikte önlem amacli verdigimiz icin günde 1 yeter dediCuma gidicem kontrole mutlaka soracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?