- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Anladım sağol canım icimi rahatlattın. Peki bazen böyle pembe lekelenme yasıyor musun? Bu kan sulandırıcılar yapabiliyormus sanırımCanim ben bugun hematoloji uzmanina gittim clexane tedavi amacli kullanilirsa 12 saatte bir vurulur ama hamilelikte önlem amacli verdigimiz icin günde 1 yeter dedi
Kendi doktorum on gün sonra kontrolde konuşalım dedi o yolu seçecekmiyiz dedi o da inanamıyor iğne ve coraspine rağmen yine durduİşte oyuzden dedım dna hasarına gerek varmı dıyede yınede aklında kalmasın canm sor herseyı. Banada haber verırsın olurmu. Çünkü bnde bıara düşündüm ona baktrmayı ama sonra dedgım gnı hamıle kalabılıyosun dedıler bundan dolayı vazgectım
Haber ederim canım 10gün sonra kürtaj kontrolüne gideceğim.sorunsuz geçti şükür yine.o konuda doktorumun hakkını yiyememİşte oyuzden dedım dna hasarına gerek varmı dıyede yınede aklında kalmasın canm sor herseyı. Banada haber verırsın olurmu. Çünkü bnde bıara düşündüm ona baktrmayı ama sonra dedgım gnı hamıle kalabılıyosun dedıler bundan dolayı vazgectım
Geçmiş olsun canım haber et iyi düşün iyi olsun allahım bebeğini korusun.Kizlar benim pembe kanamam hafiften kirmiziya döndü napcam bilmiyorum duusk onleyici igne yaptirdim kan sulandirici igne ve ilac kullaniyorum progestanda koyuyorum rahimden Allah bu sefer yuzumu guldurur insallah
Yok o değil canım o da pıhtışaşma ama onda pıhtılaşma zamanı hızı trombosit sayısına bakıyolar sanırım.trombofili paneli asıl testin adı hematoloji tıbbi genetiğe yönlendiriyor ayrı bir test oMrb Bayanlar. Benimde 1 ay önce bebeğimin kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. Buradan yazılanlarla yola çıkarak en çok pıhtılaşma sebebi ile olduğunu anladım. Doktora gittim devlet hastanesine . Pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum dedim. Biz yapıyoruz dediler benden 1 tüp kan aldılar. Koagülasyon yazıyordu tüpün üstünde. Acaba pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için doğru test mi ben pek anlayamadım...
Yok o değil canım o da pıhtışaşma ama onda pıhtılaşma zamanı hızı trombosit sayısına bakıyolar sanırım.trombofili paneli asıl testin adı hematoloji tıbbi genetiğe yönlendiriyor ayrı bir test o
Canım senın pıhtılaşman hangı genlerde. Bıde ıgne ılac ne doz kullanıyosun.Kizlar benim pembe kanamam hafiften kirmiziya döndü napcam bilmiyorum duusk onleyici igne yaptirdim kan sulandirici igne ve ilac kullaniyorum progestanda koyuyorum rahimden Allah bu sefer yuzumu guldurur insallah
Cok sagol cnm Allah hepimize nasip etsin simdilik kalp atisini duymadan hamileymisim gibi hissedemiyorum kendimi insallah nasip olur kalp atisi da saglikla dogumu daGeçmiş olsun canım haber et iyi düşün iyi olsun allahım bebeğini korusun.
Oksapar 4000 gece vurunuyorum 12 saat sonrada coraspin iciyorum.Mtfr mutasyonu 1298 A_C homozigot, PAI-1 mutasyonu 4G/5G polymorphism homozigot (bazi doktorlar sadece pihtilasma yatkinligin var kullanmana gerek yok dedi gittigim doktorlar ve hematoloji doktoru da kullan dedi o yuzden kullaniyorum)Canım senın pıhtılaşman hangı genlerde. Bıde ıgne ılac ne doz kullanıyosun.
Kesinlikle kullanmalısın.benim iğne ile sulandırıcı yaklaşık saatlerde idi acaba ondan mı oldu clexane yetmedimi diyorum aynı durumdayız gen sıkıntısı konusundaOksapar 4000 gece vurunuyorum 12 saat sonrada coraspin iciyorum.Mtfr mutasyonu 1298 A_C homozigot, PAI-1 mutasyonu 4G/5G polymorphism homozigot (bazi doktorlar sadece pihtilasma yatkinligin var kullanmana gerek yok dedi gittigim doktorlar ve hematoloji doktoru da kullan dedi o yuzden kullaniyorum)
Dun hastanede bi hamile bana ignenin 12 saat etkisi var igneyi gece vurun 12 saat sonra sabah saatlerindede coraspini ic dedi. Hatta o hamile kadin daha once ilk bebegini 5 aylikken kaybetmis arsindan 45 gunluk dusuk yapmis su an 30. Haftasini gecmis masallahKesinlikle kullanmalısın.benim iğne ile sulandırıcı yaklaşık saatlerde idi acaba ondan mı oldu clexane yetmedimi diyorum aynı durumdayız gen sıkıntısı konusunda
Canım bence senın ıgne yetmedı. Hem 04 hem 12 saat. Banada yetmedı. Bnde coraspın ve 04 clexan kullanmıstım düştü. Hemde 54 kıloyum. Bnde bılmedıgım ıcın ıgneyı vurulup hemen hapı ıcıyodum. Bılsem once ıgne 12 saat snra coraspın yapardım. Uyarmadıda doktorlar. Kendı kendımıze agır tecrubelerle tedavı bulmaya calsyrz resmn... Ozellıkle soyledım doktora clexan ıstemyrm bıdaha dıye 06sını bıle istemyrm dedım sende soyle bence doktoruna. Gercı Allah nasıb edıcek once tabı. İnşallah kısa zamanda hepımız kavusurz saglıkla bebeklerımzeKesinlikle kullanmalısın.benim iğne ile sulandırıcı yaklaşık saatlerde idi acaba ondan mı oldu clexane yetmedimi diyorum aynı durumdayız gen sıkıntısı konusunda
Canm bncede kesin kullanmalısın homozıgot vaar bıkere. Ve daha once dusuk olduysa zaten pıhtılaşman olmasa bıle verıyo doktorlar. Grcen burda okudum bı profesor test bıle yapılmadan, igne kullanman gerek sonucta dusugun var demıs galıba bı arkadaşa oyle anladım. Kanaman ıcın ne drdı doktorun. Fazlamı sulanmıs kan ıcte kanama alanı falnmı varmıs neymıs yanıOksapar 4000 gece vurunuyorum 12 saat sonrada coraspin iciyorum.Mtfr mutasyonu 1298 A_C homozigot, PAI-1 mutasyonu 4G/5G polymorphism homozigot (bazi doktorlar sadece pihtilasma yatkinligin var kullanmana gerek yok dedi gittigim doktorlar ve hematoloji doktoru da kullan dedi o yuzden kullaniyorum)
Haklısın canım deneme tahtasına döndük.tekrar denemeye korkuyorum o yüzden baştan başka araştırma ne varsa hepsini yaptıracağım ne önerirlerse artık.birden fazla doktora görüneceğim.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımızaCanım bence senın ıgne yetmedı. Hem 04 hem 12 saat. Banada yetmedı. Bnde coraspın ve 04 clexan kullanmıstım düştü. Hemde 54 kıloyum. Bnde bılmedıgım ıcın ıgneyı vurulup hemen hapı ıcıyodum. Bılsem once ıgne 12 saat snra coraspın yapardım. Uyarmadıda doktorlar. Kendı kendımıze agır tecrubelerle tedavı bulmaya calsyrz resmn... Ozellıkle soyledım doktora clexan ıstemyrm bıdaha dıye 06sını bıle istemyrm dedım sende soyle bence doktoruna. Gercı Allah nasıb edıcek once tabı. İnşallah kısa zamanda hepımız kavusurz saglıkla bebeklerımze
Clexan piyasada yokmus zatenCanım bence senın ıgne yetmedı. Hem 04 hem 12 saat. Banada yetmedı. Bnde coraspın ve 04 clexan kullanmıstım düştü. Hemde 54 kıloyum. Bnde bılmedıgım ıcın ıgneyı vurulup hemen hapı ıcıyodum. Bılsem once ıgne 12 saat snra coraspın yapardım. Uyarmadıda doktorlar. Kendı kendımıze agır tecrubelerle tedavı bulmaya calsyrz resmn... Ozellıkle soyledım doktora clexan ıstemyrm bıdaha dıye 06sını bıle istemyrm dedım sende soyle bence doktoruna. Gercı Allah nasıb edıcek once tabı. İnşallah kısa zamanda hepımız kavusurz saglıkla bebeklerımze
Canim kanamam durdu cok sukur vajinal kontrol yapilmadigi icin kanama turuyle ilgili yorum yapilmadi dusuk engelleyici igne yapti bir de benim gibi tekrarlayan dusuk yapan birisi bana d vitamini b12 vitamini ve kansizlik oldugunda kanama olacagini dusuk olacagini soyledi. Bende endokrinoloji doktoruna ozellikle tiroit ve hic gerek gormemesine ragmen ozellikle d vitaminine baktirdim d vitamini dusuk cikti bu sabah d vitamini ve vajinadan progestan kullaninca kanamam durdu Allaha bin sukur insallah hep boyle giderde kucagima alirim evlatlarimiCanm bncede kesin kullanmalısın homozıgot vaar bıkere. Ve daha once dusuk olduysa zaten pıhtılaşman olmasa bıle verıyo doktorlar. Grcen burda okudum bı profesor test bıle yapılmadan, igne kullanman gerek sonucta dusugun var demıs galıba bı arkadaşa oyle anladım. Kanaman ıcın ne drdı doktorun. Fazlamı sulanmıs kan ıcte kanama alanı falnmı varmıs neymıs yanı
İnşallah canım. Kontrole gttıgınde ultrasonla gorunur zaten içerde kanama olup olmadıgı ama durduysa yoktur zaten inşallah. Benım mthfr a bıde paı heterezıgot. hematolog bana pıhtılaşmam olmadıgını ve sadece ignenın yeterli oldugunu söyledi. hap fazla sulandırır kanama yapar düşük riski olur dedı Allah korusun. Ama kadımdogumcum hem hap hem igne dedi. Acaba dedim öylemi oldu sende çokmu sulandı yani kanın diye. Hayırlısı olsun inşallah sen şimdi hamılesın bızede dua et :)Canim kanamam durdu cok sukur vajinal kontrol yapilmadigi icin kanama turuyle ilgili yorum yapilmadi dusuk engelleyici igne yapti bir de benim gibi tekrarlayan dusuk yapan birisi bana d vitamini b12 vitamini ve kansizlik oldugunda kanama olacagini dusuk olacagini soyledi. Bende endokrinoloji doktoruna ozellikle tiroit ve hic gerek gormemesine ragmen ozellikle d vitaminine baktirdim d vitamini dusuk cikti bu sabah d vitamini ve vajinadan progestan kullaninca kanamam durdu Allaha bin sukur insallah hep boyle giderde kucagima alirim evlatlarimi
Canım sen naptın duyuldumu kalp atışıİlk 2 gebelik te kan pıhtışlasması olduğunu bilmiyorduk. Zaten ikinci dusukten sonra fakültede genetik test yapıldı,öyle öğrendik. Simdi ki gebelikte kese oluşmuş ama kesenin içindeki embriyo yu tam göremedi doktor. Çok küçük dedi. Bayramdan sonra gelişecek mi ve kalp atışını duyabilecek miyiz onu görucez. Tabi her gün korkuyla geçiyor. Rabbimden hayirlisini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?