tabi dua ederim canim ne demek. Sabah kanamam yine basladi ama simdi durdu. Artik hep yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. Cok sukur agrim yok kanamalaeimda oyle cok degil inaallah bu sefer yuzum guler. Igne ile coraspini 12 saat arayla al. Ben hamile oldugumu ilk kanama olduu da ogrendim zaten o zaman sadece coraspin kullaniyodum hamileligi ogrenince ignede kullanmaya basladim.İnşallah canım. Kontrole gttıgınde ultrasonla gorunur zaten içerde kanama olup olmadıgı ama durduysa yoktur zaten inşallah. Benım mthfr a bıde paı heterezıgot. hematolog bana pıhtılaşmam olmadıgını ve sadece ignenın yeterli oldugunu söyledi. hap fazla sulandırır kanama yapar düşük riski olur dedı Allah korusun. Ama kadımdogumcum hem hap hem igne dedi. Acaba dedim öylemi oldu sende çokmu sulandı yani kanın diye. Hayırlısı olsun inşallah sen şimdi hamılesın bızede dua et :)
Canım yardımcı olursan çok sevinirim 7 hafta 1 günlük hamileyim bugün lekelenmem oldu akıntıyla birlikte pembemsi renkte sabah aspirin akşam clexane 4000 iğne kullanıyorum 4 düşüğüm var bunda ikisini yazdı doktor neyse acaba bu ikisi lekelenme yapar mı çok moralim bozuk doktora gitmeye cesaretim Yok yeni kürtaj oldumT
tabi dua ederim canim ne demek. Sabah kanamam yine basladi ama simdi durdu. Artik hep yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. Cok sukur agrim yok kanamalaeimda oyle cok degil inaallah bu sefer yuzum guler. Igne ile coraspini 12 saat arayla al. Ben hamile oldugumu ilk kanama olduu da ogrendim zaten o zaman sadece coraspin kullaniyodum hamileligi ogrenince ignede kullanmaya basladim.
Hangı grnfe mutasyon var canım. Vr ılk defamı ıgne kullanıyosunCanım yardımcı olursan çok sevinirim 7 hafta 1 günlük hamileyim bugün lekelenmem oldu akıntıyla birlikte pembemsi renkte sabah aspirin akşam clexane 4000 iğne kullanıyorum 4 düşüğüm var bunda ikisini yazdı doktor neyse acaba bu ikisi lekelenme yapar mı çok moralim bozuk doktora gitmeye cesaretim Yok yeni kürtaj oldum
Canım 1 kanda var sadece mutant yazıyor doktor tedavi amaçlı aspirin verdi kullandım kese ve kalp atışı duyuldu sonra clexane iğne verdi hiç yoktu lekelenme oldu anlam veremiyorum bu 6.gebeliğim 4 düşüğüm var çok korkuyorumHangı grnfe mutasyon var canım. Vr ılk defamı ıgne kullanıyosun
Bu arada evet ilk defa burada yazılmış 12 saatte bir diye doktor uyarmadı hatta o gün aspirin içmiştim saat 9 da doktora 10 gibi gittik akşam yap saat önemli değiş dedi bunasıl doktorluk 6.gebrliğim diye bastıra bastıra dedimHangı grnfe mutasyon var canım. Vr ılk defamı ıgne kullanıyosun
Sakin ol stres yapma coraspin ile igneyi 12 saat arayla kullan ben alarm kurdum cok sukur hicbirinin saatini kacirmiyorum. Beta hcg duzenli artiyosa proluton depot ignesi iste bu igne dusugu engellemede yardimci rahime ben oldum ve gercekten kanamam azaldi ve ozellikle d vitamini b12 vitaminlerine tiroitine baktir. Ben d vitamini de kullaninca kanamam azaldi cok sukur. Ayrica hep yat ve gunluk en az 10 bardak su ic. Eger dusuk sancin yoksa ve adet gibi kirmizi kanaman yoksa sakin ol icini ferah tut. Meryem,yusuf ve enbiya sureleeini oku. Allaha tevekkul et.Canım yardımcı olursan çok sevinirim 7 hafta 1 günlük hamileyim bugün lekelenmem oldu akıntıyla birlikte pembemsi renkte sabah aspirin akşam clexane 4000 iğne kullanıyorum 4 düşüğüm var bunda ikisini yazdı doktor neyse acaba bu ikisi lekelenme yapar mı çok moralim bozuk doktora gitmeye cesaretim Yok yeni kürtaj oldum
Bi de soyle dusun zaten bebeklerimizi kaybediyoruz evet uzucu bi durum bu ama alistik o yuzden kendini uzme vucudunu dinleme olumlu dusun ne olursa olsun Allahin izniyle bu sefer kucagim dolacak olmazsada da sukur Allaha beni sagliksiz bi bebekten korudu derim gecerim. Ben bi onceki hamileligimi umreye gitmek uzereyken ogrendim ve doktorlar riskli oldugu icin umreye gidemiycegimi soylediklerinde cok agladim dua ettim ve o gun dusuk sancilarim basladi kurtaj olup 40 gun sonra umreye gittim. Duaun bak Allah lohusaligimin son gununu umreye denk getirmis Allahin takdiri bu kabeye sarilip o kadar agladimki ben buraya bebegimle gelicektim beraber tavaf yapicaktik dedim bebeklerimle cennette bulusmayi bana nasip et rabbim dedim ve hayatin yasadigimiz acilarin kaygilarin ne kadar bos oldugunu anladim o yuzden tevekkul etCanım 1 kanda var sadece mutant yazıyor doktor tedavi amaçlı aspirin verdi kullandım kese ve kalp atışı duyuldu sonra clexane iğne verdi hiç yoktu lekelenme oldu anlam veremiyorum bu 6.gebeliğim 4 düşüğüm var çok korkuyorum
Sağol canım yanıt verdiğin için proluton bu sefer yazan olmadı kullanmadım 5 haftada beri fitil olarak akşamları tek sefer bazen sabah akşam kullanıyorum fitil olarak suyu zor içiyorum kırmızı mı pembemi ayırt edemedim iki kere akıntıyla birlikte geldi (pembe gibiydi sanki )kan sulandırıcı iğne ile birlikte coraspirin ağır mı geldide kanama yaptı diye düşünüyorum tiroid b12 normal en son d vitamini düşüktü denizden gelince o da 39! Olmuş normaldi Sürekli dua ediyorum Rabbim en hayırlısını nasip et diyeS
Sakin ol stres yapma coraspin ile igneyi 12 saat arayla kullan ben alarm kurdum cok sukur hicbirinin saatini kacirmiyorum. Beta hcg duzenli artiyosa proluton depot ignesi iste bu igne dusugu engellemede yardimci rahime ben oldum ve gercekten kanamam azaldi ve ozellikle d vitamini b12 vitaminlerine tiroitine baktir. Ben d vitamini de kullaninca kanamam azaldi cok sukur. Ayrica hep yat ve gunluk en az 10 bardak su ic. Eger dusuk sancin yoksa ve adet gibi kirmizi kanaman yoksa sakin ol icini ferah tut. Meryem,yusuf ve enbiya sureleeini oku. Allaha tevekkul et.
Canım bunu duyuyorum şimdi bu düşen bebeklerimizin 2 sininin de 6.haftada kalbi durmuştu görebilecekmiyiz ki tabi onu Rabbim bilir ama çok merak ediyorum bu arada seninde başın sağolsun bu sefer olacak inşallahBi de soyle dusun zaten bebeklerimizi kaybediyoruz evet uzucu bi durum bu ama alistik o yuzden kendini uzme vucudunu dinleme olumlu dusun ne olursa olsun Allahin izniyle bu sefer kucagim dolacak olmazsada da sukur Allaha beni sagliksiz bi bebekten korudu derim gecerim. Ben bi onceki hamileligimi umreye gitmek uzereyken ogrendim ve doktorlar riskli oldugu icin umreye gidemiycegimi soylediklerinde cok agladim dua ettim ve o gun dusuk sancilarim basladi kurtaj olup 40 gun sonra umreye gittim. Duaun bak Allah lohusaligimin son gununu umreye denk getirmis Allahin takdiri bu kabeye sarilip o kadar agladimki ben buraya bebegimle gelicektim beraber tavaf yapicaktik dedim bebeklerimle cennette bulusmayi bana nasip et rabbim dedim ve hayatin yasadigimiz acilarin kaygilarin ne kadar bos oldugunu anladim o yuzden tevekkul et
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün içini ferah tutSu an hastanedeyim hafif kanamam var kese gorulmedi beta sonucu bekliyorum yine az da kanamam var tuvalette cok minik bi pihti geldi elime ufak ufak agrimda basladi Allah buyuk
Ne yaptın canım çok merak ettim seni ne dedi doktor nolur birşey yaz müsait olduğundaSu an hastanedeyim hafif kanamam var kese gorulmedi beta sonucu bekliyorum yine az da kanamam var tuvalette cok minik bi pihti geldi elime ufak ufak agrimda basladi Allah buyuk
Gebelik hormonum cok yavas artmis doktor bana moral vermek icin kötu dusunme bazen bu degerler yaniltici olabiliyo pazartesi tekrar bakalim dediNe yaptın canım çok merak ettim seni ne dedi doktor nolur birşey yaz müsait olduğunda
Kaç haftalık hamilesin canım?Gebelik hormonum cok yavas artmis doktor bana moral vermek icin kötu dusunme bazen bu degerler yaniltici olabiliyo pazartesi tekrar bakalim dedi
Canım 5 hazıranda kurtaj oldum dıyosun hemen kurtajın arkasındanmı hamule kaldın korunmadınmı hıcEn son 5?haziranda kalbi durdu kürtaj oldum onda ilaç vs hiçbirsey kullanmamıştım
Ben gördümmm:) hadi hayırlısıııı :)Kızlar görebiliyor musunuz sat:9ağustos
Evet bende gördüm 2. Çizgiyi gayet net gözüküyor hayırlısı olsun inşallahKızlar görebiliyor musunuz sat:9ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?