Bende gördümmm :) ama tesrın ustunde cızgıler dısında kırmızılkta var canım bozuk olmasın bıtane dahamı yapsan. Bıde erken gebelk testımı buKızlar görebiliyor musunuz sat:9ağustos
Hayirli olsun cnm bebegin saglikla kucagina al insallah cok heyecabli cift çizgiyi görmekKızlar görebiliyor musunuz sat:9ağustos
İkinci defa yaptım bişey çıkmadı,yok erken gebelik testi değil adet günümü bekleyecegımBende gördümmm :) ama tesrın ustunde cızgıler dısında kırmızılkta var canım bozuk olmasın bıtane dahamı yapsan. Bıde erken gebelk testımı bu
Nasilsn canim kanaman devam ediyormu c.tesi siddetli bir kanama geçirdim 1 pet doldu progestan vuruluyorum yatiyorum simdi kahveye döndü lekelenme oluyor cok korkuyorumAnladım sağol canım icimi rahatlattın. Peki bazen böyle pembe lekelenme yasıyor musun? Bu kan sulandırıcılar yapabiliyormus sanırım
Cok gecmis olsun canım benim benim Allah bebeğini sana bağışlasın, suanlık bir sıkıntım yok hem zaten daha cok kücük benim 5+4üm. Kese ve kalp atışı icin de Eylülün 10undan sonra gideceğim dua et hersey yolunda olsun böyle beklemek de cok zor.Nasilsn canim kanaman devam ediyormu c.tesi siddetli bir kanama geçirdim 1 pet doldu progestan vuruluyorum yatiyorum simdi kahveye döndü lekelenme oluyor cok korkuyorum
insallah hersey yolundadir insallah bebislerimiz sagliklidirr cok korkuyorum benimki tup bebek ne zorluklarla buldumCok gecmis olsun canım benim benim Allah bebeğini sana bağışlasın, suanlık bir sıkıntım yok hem zaten daha cok kücük benim 5+4üm. Kese ve kalp atışı icin de Eylülün 10undan sonra gideceğim dua et hersey yolunda olsun böyle beklemek de cok zor.
sen lekelenmen oldugunda aspirini kesmismiydinCok gecmis olsun canım benim benim Allah bebeğini sana bağışlasın, suanlık bir sıkıntım yok hem zaten daha cok kücük benim 5+4üm. Kese ve kalp atışı icin de Eylülün 10undan sonra gideceğim dua et hersey yolunda olsun böyle beklemek de cok zor.
Benimki de tüp bebek. Cok zor bulduk herkesin evladı kıymetli de nebiliyim bu durumu anca yaşayan bilir insan nefesim kesilsin o iyi olsun yeterki diyor... Allah evlatlarımızı bize bağışlasıninsallah hersey yolundadir insallah bebislerimiz sagliklidirr cok korkuyorum benimki tup bebek ne zorluklarla buldumkacinci denemem cok ugrastim
Yok kesmedim o lekelenme yerleşme kanamasıdır devam et dediler devam ettim korka korka ama ben sabah akşam crinone jel kullanıyorum 3 ay kullanacakmısımsen lekelenmen oldugunda aspirini kesmismiydin
bende jel kullaniyordum c.tesi yogun kanama olunca progestan igneye baslattilar 2gundur aspirini kestim tup bebek doktorum kes dedi riskli gebelikler uzmani doktoruma sordum oda kahveye dönmüş lekelenme tekrar basla dedi kafam cok karisikYok kesmedim o lekelenme yerleşme kanamasıdır devam et dediler devam ettim korka korka ama ben sabah akşam crinone jel kullanıyorum 3 ay kullanacakmısım
Bence tam kesilsin öyle başla. Nasıl kahverengi şuan? Benim de jel tortusu bugün kahve pembe gelmiş mesela. Böyle bişey mi senin de suanbende jel kullaniyordum c.tesi yogun kanama olunca progestan igneye baslattilar 2gundur aspirini kestim tup bebek doktorum kes dedi riskli gebelikler uzmani doktoruma sordum oda kahveye dönmüş lekelenme tekrar basla dedi kafam cok karisik
evet peceteye damliyor kahverengi her tuvalete gttigimde bir damla felanBence tam kesilsin öyle başla. Nasıl kahverengi şuan? Benim de jel tortusu bugün kahve pembe gelmiş mesela. Böyle bişey mi senin de suan
Jel tortusu değil akıntı o zaman. Bence tam durmasını bekle asprin tehlikeli böyle durumlarda. Zaten iğne kullanıyosunevet peceteye damliyor kahverengi her tuvalete gttigimde bir damla felan
evet ignemi vuruldum suan jel kullanmiyorum zaten canim c.tesi bıraktık progestana gectikJel tortusu değil akıntı o zaman. Bence tam durmasını bekle asprin tehlikeli böyle durumlarda. Zaten iğne kullanıyosun
İğneden kastım clexane kullanıyosun dmievet ignemi vuruldum suan jel kullanmiyorum zaten canim c.tesi bıraktık progestana gectik
evet 04luk kullaniyorum canim hala lekelenme devam ediyor moralim sifirİğneden kastım clexane kullanıyosun dmi
Kendini yorma cok ayaga kalka tuvalet harici kahverengi ise bitmiş kanama içerden gelenler gidiyor diye düşünevet 04luk kullaniyorum canim hala lekelenme devam ediyor moralim sifir
insallah oyledirKendini yorma cok ayaga kalka tuvalet harici kahverengi ise bitmiş kanama içerden gelenler gidiyor diye düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?