Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba kızlar bu dün yaptığım testim ve dünden beri kanamam var gündüz siyah pıhtı şeklinde çok az geldi . Ben yapacağımı da bilmiyorum . Artık adet mi değil mi anlamıyorum

Eklentiler

• 77CC5650-1A76-4F12-B4B2-43E690C0CDC5.webp
    15 KB · Görüntüleme: 62
Bende gördümmm :) ama tesrın ustunde cızgıler dısında kırmızılkta var canım bozuk olmasın bıtane dahamı yapsan. Bıde erken gebelk testımı bu
İkinci defa yaptım bişey çıkmadı,yok erken gebelik testi değil adet günümü bekleyecegım

Merhaba kızlar ben de 2 düşük 1 kimyasal gebelik yaşadım mhtrf 677 heterozigot saptandı dün test yaptım bu şekilde :)
Listeye ekleme yapılıyor mu

Anladım sağol canım icimi rahatlattın. Peki bazen böyle pembe lekelenme yasıyor musun? Bu kan sulandırıcılar yapabiliyormus sanırım
Nasilsn canim kanaman devam ediyormu c.tesi siddetli bir kanama geçirdim 1 pet doldu progestan vuruluyorum yatiyorum simdi kahveye döndü lekelenme oluyor cok korkuyorum

Nasilsn canim kanaman devam ediyormu c.tesi siddetli bir kanama geçirdim 1 pet doldu progestan vuruluyorum yatiyorum simdi kahveye döndü lekelenme oluyor cok korkuyorum
Cok gecmis olsun canım benim benim Allah bebeğini sana bağışlasın, suanlık bir sıkıntım yok hem zaten daha cok kücük benim 5+4üm. Kese ve kalp atışı icin de Eylülün 10undan sonra gideceğim dua et hersey yolunda olsun böyle beklemek de cok zor.

insallah hersey yolundadir insallah bebislerimiz sagliklidirr cok korkuyorum benimki tup bebek ne zorluklarla buldum kacinci denemem cok ugrastim

sen lekelenmen oldugunda aspirini kesmismiydin

insallah hersey yolundadir insallah bebislerimiz sagliklidirr cok korkuyorum benimki tup bebek ne zorluklarla buldum kacinci denemem cok ugrastim
Benimki de tüp bebek. Cok zor bulduk herkesin evladı kıymetli de nebiliyim bu durumu anca yaşayan bilir insan nefesim kesilsin o iyi olsun yeterki diyor... Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Yok kesmedim o lekelenme yerleşme kanamasıdır devam et dediler devam ettim korka korka ama ben sabah akşam crinone jel kullanıyorum 3 ay kullanacakmısım
bende jel kullaniyordum c.tesi yogun kanama olunca progestan igneye baslattilar 2gundur aspirini kestim tup bebek doktorum kes dedi riskli gebelikler uzmani doktoruma sordum oda kahveye dönmüş lekelenme tekrar basla dedi kafam cok karisik

bende jel kullaniyordum c.tesi yogun kanama olunca progestan igneye baslattilar 2gundur aspirini kestim tup bebek doktorum kes dedi riskli gebelikler uzmani doktoruma sordum oda kahveye dönmüş lekelenme tekrar basla dedi kafam cok karisik
Bence tam kesilsin öyle başla. Nasıl kahverengi şuan? Benim de jel tortusu bugün kahve pembe gelmiş mesela. Böyle bişey mi senin de suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…