Canım sen nptın gıttınmı dun hastaneye merak ettm senıGebelik hormonum cok yavas artmis doktor bana moral vermek icin kötu dusunme bazen bu degerler yaniltici olabiliyo pazartesi tekrar bakalim dedi
Merhaba Aysemm bende de aynı durum söz konusu corasprin iğne ve folik asit kullanıyordum kanamam başlayınca corasprini doktorum bıraktırdı şuan progestan folik asit ve iğne kullanıyorum yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır sende içini rahat tut stres çok kötü etkiliyor çünküSadece igne kullananlar var mi
insallah atlatiriz bu gunleri canim senin bebis kac haftalık yarin doktoruna sor tek iğne yeterli mi diye hangi genlerinde pihtilasma var benim 3 gen heterezigotMerhaba Aysemm bende de aynı durum söz konusu corasprin iğne ve folik asit kullanıyordum kanamam başlayınca corasprini doktorum bıraktırdı şuan progestan folik asit ve iğne kullanıyorum yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır sende içini rahat tut stres çok kötü etkiliyor çünkü
Benim homozigot 10. Haftadayım 3.aydan sonra başlicaz dedi corasprineinsallah atlatiriz bu gunleri canim senin bebis kac haftalık yarin doktoruna sor tek iğne yeterli mi diye hangi genlerinde pihtilasma var benim 3 gen heterezigot
Sagol canim ilgin icin. Su an hastanedeyim ilk defa bi bebegimin kalbi atti ama dis gebelikmis bebgi de tupumude aldilarCanım sen nptın gıttınmı dun hastaneye merak ettm senı
Ne güzel yazmışsınız sizin adınıza çok sevindim rabbim bizede sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba kızlar.
Baya yazılmış okuyabildigim kadar okudum buraya çok takip ediyordum bayadır bakmamştm mesajlar birikmiş
Benim 1 düşügüm vardı 6 ay sonra hamile kalmştm o bebegimde diyafram henrisiydi akcigeri gelişmemişyi 38+3 de sezeryanla dogum yaptım 1 hafta yaşadı melegim canım kızım vefat etti.
Sonra çok piskolojik sıkıntılar yaşadım o süre zarfında bütün testlerimi yaptırdım ve 2 genimde pıhtılaşma çıkt;
Mthfr 677 heterozigot
Paı heterozigot
Faktör v leinden normal
En önemli pıhtılaşma geni faktör v leinden dir ki şükür o benim normal çıktı.
Kızımo melegimi kaybetmemin nedeni pıhtılaşma degil o çok farklı bir durum piyango gibi yani beni buldu bebegimi kaybettim rabbim öbür dünyada kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Kızımda igne aspirin hiçbirşey kullanmadım zaten pıhtılaşma oldugunuda bilmiyordum dogduktan sonra ögrendim.
Veee 14 ay korundum doktorum artık tekrar hamile kalmamı istedi ve korunmayı bırakırz bırakamz rabbim nasip etti şükürler olsun ki.
Tabi hamile kalmadan önce 14 ay süre zarfında 100 mg coraspin kullandım.
Kalp atışlarını duymaya gittigimde doktorum karnımdan baktı ve yüz ifadesi çok degişti çok korktum alttan muaynr etmek istiyorum dedi vajinal muayneyle baktı kese etrafında kanama alanı var ama aşırı çok senin dedi kesenin etrafı beyaz olması gerekirken simsiyah heryerde kanama alanı var kalp atışlarını duyduk çok şükür doktor çok dikkatli olmam gerektigini söyledi sadece wc kalk dedi yemegini bile oturdugun yerde ye hep uzan dinlen dedi haftada bir kontrole çagırdı ve bana 150 mg ecopirin vermişti onu kesti igneye zaten gerek duymamştı önemli genler degil demişti doktoruma güvendim bende her hafta kontrole gittim kanama alanı yavaş yavaş azaldı bu süre zarfında günde 3 defa vajinadan 200 mg progestan kullandım kurtarıcım benim çok iyi geldi bana yanlış hatırlamıyorsam 18.haftaya kadar ecopirini kullanmadım kanama alanım o zmana kadar devam etti. Ama sadece 25 gün yattım wc ve kontrollerim dışında ayagı kalkmadm haftada 1 de proluton depot igne yaptılar.
Şuan 150 mg ecopirin kullanıyorum allahın izniyle oglum olucak herşeyin başı sabır ve duadır rabbime dua ettim hep hayırlısını nasip eyle diye elim karnımda hergün dua ettim şükürler olsun iyiz elim karnımda oglumun tekmelerini hissediyorum izleyip mutluluktan aglıyorum heveslerim mutlulugum gülüşlerim hep yarım kalmştı inşallah evladımı sag saglim kucagıma da alırım allahım isteyen herkeze hayırlı zmanda nasip etsin inşallah allahım hepinizin yüznü güldürsün kucaklarınızı doldursun inşallah hiçbirşeyde acele etmeyin dua edin sabredin allahım hayırlı zmanada nasip eder inşallah herkezin kötü geçmişi var allahım hepimize sabır versin ignemi ilaçmı konusundada tıp dünyası ikiye ayrılmş durumda resmen benm doktorum gerek duymadı ben igne kullanmadm sadece ecopirin içiyorum inşallah herşey böyle güzel devam eder doktorunuzu iyi araştırın ona güvenim evladınızı allaha emanet edin allahım ne derse o olur.
Rabbim hepimziin yüzünü güldürsün inşallah
Canim nasilsin hersey yolundadir insallah benim kahverengi lekeler devam ediyorMerhaba Aysemm bende de aynı durum söz konusu corasprin iğne ve folik asit kullanıyordum kanamam başlayınca corasprini doktorum bıraktırdı şuan progestan folik asit ve iğne kullanıyorum yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır sende içini rahat tut stres çok kötü etkiliyor çünkü
dik tutuyorumKızlar siz kan sulandırıcı iğneyi göbekten vururken iğneyi dik mi tutuyorsunuz yoksa hafif eğerek mi
Ben de bugün ilk iğneyi vuruldum da canım doktor tarif ederken dik değil yan tut deri altına vur dedi ben de acile gittim öğreneyim nasıl vuruyor diye ama hemşirede dik tutup vurdu aklıma takıldı dadik tutuyorum
aspirin kullaniyirmusun pihtilasma genlerin hangileri igneye zamanla alisiyorsun ben 3.kutuma başladım ilk baslarda morartiyordum simdi iyi gidiyorumBen de bugün ilk iğneyi vuruldum da canım doktor tarif ederken dik değil yan tut deri altına vur dedi ben de acile gittim öğreneyim nasıl vuruyor diye ama hemşirede dik tutup vurdu aklıma takıldı da
Tesekkurler cevabın için
Evet canım kullanıyorum Tek genede var mhtrf 677 heterozigot 2 düşüğüm olduğu için kullanıyorumaspirin kullaniyirmusun pihtilasma genlerin hangileri igneye zamanla alisiyorsun ben 3.kutuma başladım ilk baslarda morartiyordum simdi iyi gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?