Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba ben fakultede prof emine seda güven var ona gittim. Perşembe günleri çalışmıyor. Randevu alınmıyor. Sabah erkenden gidip 5-6 gibi isim yazdırıyorsun sonra doktor 8-9 gibi gelip sırayla hasta bakıyor. Çok çok ilgili çok tatlı ve çok iyi bir doktor. Sadece beklemeler çok uzun sürüyor ama değer. Ücreti var 200 tl.
Birde numune hastanesinde perinatalog varmış selen gürsoy erzincan. Ama ona direk gidemiyormuşuz önce numunede herhangi bir normal kadın doğum doktoruna gidicekmişiz o bizi selen hanıma sevk edicekmiş ancak o şekilde gidebiliyormuşuz.

Kizlar day
hic korkma canm 9 haftaliga kadar gelmissin demek ki bebeğin saglikli bu ilaclari kullanirsan daha rahat beslenir bebegin. Diger düşüklerin kacinci haftada idi?

Canim nasilsin hersey yolundadir insallah benim kahverengi lekeler devam ediyor
Merhaba Aysemm sen kaç haftalık oldun bende 3 hafta sürdü kanamam sonra durdu hemen kesilmiyor canım.. hep dinlen ben hiç yataktan kalkmıyorum iş felan yapma Rabbim yardımcımız olsun inşallah yüzümüz güler inşallah

Canım sağlıklı olmasaydı kalbi dururdu içini ferah tut iğneye devam et kan akışı bebek büyüdükçe daha önemli

Canım merhaba gecmıs olsun. Korkma bence cunku bak 9. Haftaya kadar gelmişsin ıgnesız. Bundan snra kullan faydalı olur inşallah. Bide ıgneyı vurul 12 saat snra coraspın iç istersen yanı bn olsam oyle taoardım claxan 12 saat etkılı dıyolarya ondan dedım. İnşallah saglıkla kucagına alırsın. Bıde dıgerlerı kac haftalık düştü

Tamam teşekkür ederim :) hemşirenin vurduğu yerde morarmış

Arkadaşlar 90-45 derecelik açıyla vurulur subkutan enjeksiyon denir iğnesi ona göre ayarlanmıştır yanlış yapma imkanınız yok zaten 90 derece de vursanız 45 derecede vursanız doğru uygulamış olursunuz morluğa gelince cilt altını göremediğimiz için var olan damarı delip geçince ve sonrasında bastırmayınca illaki morluk oluyor

Anladım canım çoook teşekkür ederim bilgilerin için üşenmeden yazmışsın allah razı olsun

Öyleymiş canım bende diğer sayfalardan öğrendim doktorlar hiç bilgilendirmiyor bende arka arkaya kullanacaktım öğrenmeseydim düzenli olması benim de içimi rahatlatacak cevabın için teşekkür ederim 6 ve 4-5 haftalıktı düşüklerim

Kızlar selam. Ya test sonucları cıktıktan snra korunmayı bıraktık ama 4 aydır negatıf bu ay bı doktora gıttım. İlaçsız yumurta takıbı istefim yani klomen olmadan nekadar buyuyecek yumurta dıye. Bugun 15. Gun baktı 16 mm yeterlı buyume yok dedi şok oldum. Adetlerın düzenlımı dedı. Evet dedım. 2de normal yolla gebelık var yanı yumurta büyümese yada catlamasa bunlar nasıl olabılır. Doktorda sasrdı. Adetlerın düzenlıyse boyle olmaması gerekırdı dedı. Önumuzdekı adetınde ılaclı yumurta takıbı yapalım yanı klomenle buyutup ıgneyle catlatalım dedı ya heraymı boyle acaba yoksa buayamı denk geldı. Oluyomu acaba bazı aylar yumurtanın gelısmedıgı. Bnm iki düşügumde de hep normal yolla olmustu hamılelık şükür. Bi sorun varmıdır acaba yoksa aylıkmıdır sızce

Canım hiç üzülme rabbim ol dedikten sonra hayırlı zamanda olur evladın inşallah sen içini ferah tut yeter ki şükür herşeyin çaresi tedavisi var artık 1 ayda doktorun dedigi gibi yaparsınz banada doktorum yumurtalarda tembelleşme var dedi yeni korunmayı bıraktıgımda 2 hafta sonra hamile oldugumu ögrenmiştim allahım nasip etti sende duanı et sabırla bekle olucak inşallah ama doktorun dediginide yapın tabi inşallah hayırlı zamanda güzel haberlerini alırız

Canımm herzamaankı gbı ıcımı rahatlattın Allah razı olsun. Tabı herseyın başı dua. Benm anlamadığım buzamana kadar boyle bsy yoktuda smdı noldu. 2 hamılelık oldu adetler duzenlı nasıl oluyo. Aylık bıseymı acaba dıyorum. Her ay farklımı gelısıyo acaba yumurta

Bence her ay farklılık gösterebilir çünkü her ay yumurtlamayan insanlar var sonra hamile kalanlar da tabi

Kizlar benim 6 haftalikken kanamam oldu iceride kanama alani da varmis doktor corasprini kes dedi APTT de 45 cikti.

(Normal ust deger 35 mis ) Sizce pihtilasma problemi varmidir bende ? Bu degerle pek anlasilmaz biliyorum ama yine de az cok tecrubenize dayanarak belki bilgisi olan vardir.
Su an 7+3 um corasprini kestim pihtilasma varsa Allah korusun bebegin kalbi durur diye korkuyorum

APTT nin normal degerden yuksek cikmasi bebegi etkiler mi ? Pihtilasma var demek midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…