- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Mutlu1anne canım merhaba ben de bugün trabzondaydım genetik sonuçlarımızı öğrenmeye gitmiştik kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik tek gen homozigot doktor olarak önerebileceğin biri var mı biz şehir dışından geldik bir de perinatolog demişsin hangi ismi nedir doktorun
hic korkma canm 9 haftaliga kadar gelmissin demek ki bebeğin saglikli bu ilaclari kullanirsan daha rahat beslenir bebegin. Diger düşüklerin kacinci haftada idi?Arkadaşlar bende bugün kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim 2 düşüğüm var ağlamaktan helak oldum aynı şeyleri yaşama düşüncesi bile yetiyor MTHFR 677 Homozigot Mutant var diğerleri normal clexane 0,4 iğne corasprin folik ve b12 verdi doktor 9 haftalık hamileyim şimdiye kadar bilmiyorduk bundan sonra kullansam fayda edecek mi bana yardımcı olursanız çok sevinirim hiç bilgim yok çok korkuyorum
Merhaba Aysemm sen kaç haftalık oldun bende 3 hafta sürdü kanamam sonra durdu hemen kesilmiyor canım.. hep dinlen ben hiç yataktan kalkmıyorum iş felan yapma Rabbim yardımcımız olsun inşallah yüzümüz güler inşallahCanim nasilsin hersey yolundadir insallah benim kahverengi lekeler devam ediyor
Yan olarak vuruyorum ben hibor kullanıyorum 45 açılık olması gerekiyor ona göre dikkat ediyorum hemşire bana yan olarak vur dedi bence sende Dr. nu dinleKızlar siz kan sulandırıcı iğneyi göbekten vururken iğneyi dik mi tutuyorsunuz yoksa hafif eğerek mi
Canım sağlıklı olmasaydı kalbi dururdu içini ferah tut iğneye devam et kan akışı bebek büyüdükçe daha önemliArkadaşlar bende bugün kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim 2 düşüğüm var ağlamaktan helak oldum aynı şeyleri yaşama düşüncesi bile yetiyor MTHFR 677 Homozigot Mutant var diğerleri normal clexane 0,4 iğne corasprin folik ve b12 verdi doktor 9 haftalık hamileyim şimdiye kadar bilmiyorduk bundan sonra kullansam fayda edecek mi bana yardımcı olursanız çok sevinirim hiç bilgim yok çok korkuyorum
Canım merhaba gecmıs olsun. Korkma bence cunku bak 9. Haftaya kadar gelmişsin ıgnesız. Bundan snra kullan faydalı olur inşallah. Bide ıgneyı vurul 12 saat snra coraspın iç istersen yanı bn olsam oyle taoardım claxan 12 saat etkılı dıyolarya ondan dedım. İnşallah saglıkla kucagına alırsın. Bıde dıgerlerı kac haftalık düştüArkadaşlar bende bugün kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim 2 düşüğüm var ağlamaktan helak oldum aynı şeyleri yaşama düşüncesi bile yetiyor MTHFR 677 Homozigot Mutant var diğerleri normal clexane 0,4 iğne corasprin folik ve b12 verdi doktor 9 haftalık hamileyim şimdiye kadar bilmiyorduk bundan sonra kullansam fayda edecek mi bana yardımcı olursanız çok sevinirim hiç bilgim yok çok korkuyorum
Tamam teşekkür ederim :) hemşirenin vurduğu yerde morarmışYan olarak vuruyorum ben hibor kullanıyorum 45 açılık olması gerekiyor ona göre dikkat ediyorum hemşire bana yan olarak vur dedi bence sende Dr. nu dinle
İğneler morartıyor illaki olacak zamanla alışınca elin morarmıyor bende öyle oldu canımmm Rabbim yardımcımız olsunTamam teşekkür ederim :) hemşirenin vurduğu yerde morarmış
Tamam teşekkür ederim :) hemşirenin vurduğu yerde morarmış
Anladım canım çoook teşekkür ederim bilgilerin için üşenmeden yazmışsın allah razı olsunMerhaba ben fakultede prof emine seda güven var ona gittim. Perşembe günleri çalışmıyor. Randevu alınmıyor. Sabah erkenden gidip 5-6 gibi isim yazdırıyorsun sonra doktor 8-9 gibi gelip sırayla hasta bakıyor. Çok çok ilgili çok tatlı ve çok iyi bir doktor. Sadece beklemeler çok uzun sürüyor ama değer. Ücreti var 200 tl.
Birde numune hastanesinde perinatalog varmış selen gürsoy erzincan. Ama ona direk gidemiyormuşuz önce numunede herhangi bir normal kadın doğum doktoruna gidicekmişiz o bizi selen hanıma sevk edicekmiş ancak o şekilde gidebiliyormuşuz.
İnşallah öyle olur canım çok sağol, ilk düşüğüm 6 haftalık ikinci 4-5 haftalıktıKizlar day
hic korkma canm 9 haftaliga kadar gelmissin demek ki bebeğin saglikli bu ilaclari kullanirsan daha rahat beslenir bebegin. Diger düşüklerin kacinci haftada idi?
Öyleymiş canım bende diğer sayfalardan öğrendim doktorlar hiç bilgilendirmiyor bende arka arkaya kullanacaktım öğrenmeseydim düzenli olması benim de içimi rahatlatacak cevabın için teşekkür ederim 6 ve 4-5 haftalıktı düşüklerimCanım merhaba gecmıs olsun. Korkma bence cunku bak 9. Haftaya kadar gelmişsin ıgnesız. Bundan snra kullan faydalı olur inşallah. Bide ıgneyı vurul 12 saat snra coraspın iç istersen yanı bn olsam oyle taoardım claxan 12 saat etkılı dıyolarya ondan dedım. İnşallah saglıkla kucagına alırsın. Bıde dıgerlerı kac haftalık düştü
Allah’ıma şükürler olsun dayanmış yavrum 9 haftaya kadar inşallah rabbim bütün melekleri korusun cevabın için teşekkürler canımCanım sağlıklı olmasaydı kalbi dururdu içini ferah tut iğneye devam et kan akışı bebek büyüdükçe daha önemli
Anladım canım çoook teşekkür ederim bilgilerin için üşenmeden yazmışsın allah razı olsun
Yok canım artvinde yaşıyoruzEstağfurullah ne demek. Allah hepimzden razı olsun. Sen trabzonda mı yaşıyorsun ?
Canım hiç üzülme rabbim ol dedikten sonra hayırlı zamanda olur evladın inşallah sen içini ferah tut yeter ki şükür herşeyin çaresi tedavisi var artık 1 ayda doktorun dedigi gibi yaparsınz banada doktorum yumurtalarda tembelleşme var dedi yeni korunmayı bıraktıgımda 2 hafta sonra hamile oldugumu ögrenmiştim allahım nasip etti sende duanı et sabırla bekle olucak inşallah ama doktorun dediginide yapın tabi inşallah hayırlı zamanda güzel haberlerini alırızKızlar selam. Ya test sonucları cıktıktan snra korunmayı bıraktık ama 4 aydır negatıfbu ay bı doktora gıttım. İlaçsız yumurta takıbı istefim yani klomen olmadan nekadar buyuyecek yumurta dıye. Bugun 15. Gun baktı 16 mm yeterlı buyume yok dedi şok oldum. Adetlerın düzenlımı dedı. Evet dedım. 2de normal yolla gebelık var yanı yumurta büyümese yada catlamasa bunlar nasıl olabılır. Doktorda sasrdı. Adetlerın düzenlıyse boyle olmaması gerekırdı dedı. Önumuzdekı adetınde ılaclı yumurta takıbı yapalım yanı klomenle buyutup ıgneyle catlatalım dedı ya heraymı boyle acaba yoksa buayamı denk geldı. Oluyomu acaba bazı aylar yumurtanın gelısmedıgı. Bnm iki düşügumde de hep normal yolla olmustu hamılelık şükür. Bi sorun varmıdır acaba yoksa aylıkmıdır sızce
Canımm herzamaankı gbı ıcımı rahatlattın Allah razı olsun. Tabı herseyın başı dua. Benm anlamadığım buzamana kadar boyle bsy yoktuda smdı noldu. 2 hamılelık oldu adetler duzenlı nasıl oluyo. Aylık bıseymı acaba dıyorum. Her ay farklımı gelısıyo acaba yumurtaCanım hiç üzülme rabbim ol dedikten sonra hayırlı zamanda olur evladın inşallah sen içini ferah tut yeter ki şükür herşeyin çaresi tedavisi var artık 1 ayda doktorun dedigi gibi yaparsınz banada doktorum yumurtalarda tembelleşme var dedi yeni korunmayı bıraktıgımda 2 hafta sonra hamile oldugumu ögrenmiştim allahım nasip etti sende duanı et sabırla bekle olucak inşallah ama doktorun dediginide yapın tabi inşallah hayırlı zamanda güzel haberlerini alırız
Bence her ay farklılık gösterebilir çünkü her ay yumurtlamayan insanlar var sonra hamile kalanlar da tabiCanımm herzamaankı gbı ıcımı rahatlattın Allah razı olsun. Tabı herseyın başı dua. Benm anlamadığım buzamana kadar boyle bsy yoktuda smdı noldu. 2 hamılelık oldu adetler duzenlı nasıl oluyo. Aylık bıseymı acaba dıyorum. Her ay farklımı gelısıyo acaba yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?