Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayni durumdayiz canim benim de 6haftada kanamam olunca aspirini kestiler cok şükür kanamam durdu suan sadece igne vuruluyorum dahiliyeye gttim sadece igne yeter dedi birkac test yapti vucutta pihtilasma seviyesi ne fln bakti sonuclar normal dedi 3 gende heterezigotum yarin kontrolum var bakalim doktor tekrar aspirine baslatacakmi cok huzursuzum insallah tek igne yetiyordur kafama gorede aspirin içmek istemiyorum cok korkuyorum kanama baslar diye

Canim sana da cok gecmis olsun.
Benim iceride kanama alanim ve dusuk riskim cok olmasina ragmen sadece folik asitve gunde iki tane progestan kullaniyorum. Doktor bir igne vermedi bana. Sen ne ignesi kullaniyorsun ? Hic bana test yaptir da demedi bu yuzden biraz savunmasiz kaldik

clexane kan sulandirici igne kullaniyorum canim benim de rahimde kanama alani var dediler sende pihtilasma var mi yoksa onlem amacli mi aspirin baslatmislardi

clexane kan sulandirici igne kullaniyorum canim benim de rahimde kanama alani var dediler sende pihtilasma var mi yoksa onlem amacli mi aspirin baslatmislardi

Pihtilasmaya hic bakilmadi tedbir amacli vermisti sadece tam kan sayiminda APTT ye bakmislar. 45 cikmis o da. Var mi yok mu bilmiyorum.
Doktor kanama alani buyumesin diye corasprini kesti ama korkuyorum pihtilasma varsa diye.

Pihtilasmaya hic bakilmadi tedbir amacli vermisti sadece tam kan sayiminda APTT ye bakmislar. 45 cikmis o da. Var mi yok mu bilmiyorum.
Doktor kanama alani buyumesin diye corasprini kesti ama korkuyorum pihtilasma varsa diye.
hmm ozaman birsey diyemem canim eger pihtilasma yoksa aspirin zarar verebilir doktora ne zmm gideceksin Allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer kanamam biter ins.

hmm ozaman birsey diyemem canim eger pihtilasma yoksa aspirin zarar verebilir doktora ne zmm gideceksin Allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer kanamam biter ins.

Amin cnm insallah
Doktora yarin gidecegim ama hep anlik yasiyorum sanki sevinclerimi. Bir daha ki gittigimde yine yuregim agzimda gidiyorum Allah yardimcimiz olsun

Kızlar clexane kullanıp doktoru tarafından beslenme konusunda uyarılan var mı benim doktorum birşey demedi ama k vitamini içeren yiyecekleri çok tüketmeyin deniliyor

Amin cnm insallah
Doktora yarin gidecegim ama hep anlik yasiyorum sanki sevinclerimi. Bir daha ki gittigimde yine yuregim agzimda gidiyorum Allah yardimcimiz olsun
Canım merhaba gecmıs olsun. Bnm anlamadıgım şu test yapılmadan neden coraspın başladı doktor. Neye tedbır yani. Daha önce düşükmü var ? Suan durumun nedır

Canım merhaba gecmıs olsun. Bnm anlamadıgım şu test yapılmadan neden coraspın başladı doktor. Neye tedbır yani. Daha önce düşükmü var ? Suan durumun nedır

Canim dun aksam yine kanamam oldu apar topar acile kostuk. Allaha sukur olsun bebegimin kalbi atiyor. Kanamam kahverengiye dondu ama hala devam ediyor. Evet benimde en cok kizdigim nokta bu. Doktora demistim en basinda kan pihtilasmam var mi diye .Daha once dusuk yasayip yasamadigimi sordu bende ilk gebeligim oldugunu soyledim o zaman teste gerek yok dedi Yani diyorki Allah korusun dusuk yaparsan bir dahaki gebeliginde yapariz testi !
İlk kanamam oldugunda aglayarak gittim hastaneye kesenin ustunde 4 cm boyunda kanama alanim vardi ki hala var. Bir tane purluton igne vurdular bir tane de endol fitilyaptilar bir gece kaldim eve geldim. Arastirdigim kadariyla boyle durumlarda purluton igneyien az haftada bir yapmak gerekiyormus. O zaman da soyledim purluton igneyi bir kac tane yazar misiniz ben yaptirayim korkuyorum dedim. Kanaman olursa yapariz dedi. Burda da ayni sekilde kanaman olursa Allah korusun bebek riske girerse yapalim diyor. Oncesinden bir onlem yok. Dun kanamam oldu ve yaptirdim.
Bir haftadir corasprini kestim. Pihtilasma sorunum var mi yokmu bilmiyorum Allaha emanet devam ediyorum. O kadar psikolojim bozuldu ki

Hanimlar merhaba.
Bende derdimi yazayim size. Bana da akil verin. Konu acmistm ama kimse cevaplamadi.
Simdi benim bi oglum var oglumdan once biri kimyasal digeri erken haftalarda 4 5 haftalik falan kanamayla giden dusuklerim vardi.
Oglumda doktor coraspini 30lu haftalara kadar igneyi de ,3 ay falan kullanmistim.
Oglum saglikli bi sekilde dogdu.
Simdi tekrar hamileyim.
Erkenden doktora gittim. Eski doktorum yoktu baska doktor.
Olanlari anlattm igne ve hapa gerek olmadigini soyledi.
Ama yine de endiseliyim.
Napicam bilmiyorum.
Bisey olur diye de korkuyorm

canim cok gecmis olsun insallah bebegini Allah sana bagislar ayaklarini uzat altina yastik koy yat korkma kanamasi olupta bebeegi saglikla buyuyen cok kisi var Allah yardimcin olsun insallah bebegin hep iyi olsun

Birkac doktora daha git eger pihtilasma sorunun varsa igne sart bence

canim cok gecmis olsun insallah bebegini Allah sana bagislar ayaklarini uzat altina yastik koy yat korkma kanamasi olupta bebeegi saglikla buyuyen cok kisi var Allah yardimcin olsun insallah bebegin hep iyi olsun

Amin canim insallah Rabbim butun isteyen herkesin bebeklerini saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah

Canm cok gecmıs olsun. İlk gebeligin ve dusugun ypksa pıhtılaşmadan neden korktunkı sen. Sen pıhtılaşma varmı dedıysen doktor ondan vermıstr bence coraspını.

Kızlar ya iğnenin morluklarıyla nasıl baş ediyorsunuz bir de morluk üstüne iğne yapıyor musunuz?
ben birgun bir taraftan obur gun diger taraftan yapiyorum gobek hizasinda sag ve soldan yapiyorum onceden gobek alti fln yapiyordum cok morariyordu simdi iyi cok sukur hemsireden yapacagim yerleri ogrendim

ben birgun bir taraftan obur gun diger taraftan yapiyorum gobek hizasinda sag ve soldan yapiyorum onceden gobek alti fln yapiyordum cok morariyordu simdi iyi cok sukur hemsireden yapacagim yerleri ogrendim
Ben de bir sağ bir soldan vuruyorum göbek deliği hızasında 3 parmak ilerisi ama morarman İn önüne geçemiyorum iğneden sonrada pamukla bastırıyorum ama yine de yok

Ben de bir sağ bir soldan vuruyorum göbek deliği hızasında 3 parmak ilerisi ama morarman İn önüne geçemiyorum iğneden sonrada pamukla bastırıyorum ama yine de yok
Icindeki havasini aliyor musun? Birde yapacagin yeri hafif sıkıp igneyi vurup sonra salinca benim hic morarmiyor. Bende 1 gun sag tarafa 1 gun sol tarafa vuruyorum

Icindeki havasini aliyor musun? Birde yapacagin yeri hafif sıkıp igneyi vurup sonra salinca benim hic morarmiyor. Bende 1 gun sag tarafa 1 gun sol tarafa vuruyorum
Kullanıma hazır diye içinde hava olacağı aklıma gelmemişti
Evet ben vuracağım yeri sıkıyorum bakalım zamanla alışırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…