- 19 Eylül 2018
- 3
- 0
- 1
- 47
cok gecmis olsun canim bebeginin kalbi kacinci haftada durdu bir de hangi genlerinde pihtilasma vardi benim de 3 genimde var sadece clexane kullaniyorum mthfr677 mthfr1298 F13V34L heterezigotCanım ben 15 ağustosda kürtaj oldum kalbi durmuşdu, bana sadece clexsan verdi oda yetersiz gelmiş, 4 genimde pıhtılaşma var ,kanama alanı bendede vardı, sabah ve akşam progestan 200 yani günlük 400 ml ediyo, bide haftada pruluton iğne vuruluyordum, 1 ayda düzelmişdi kanama alanım, süreklide yattım ,yinede kısmet olmadı
merhaba canim nasilsin nasil gidiyor hersey yolunda mi insallahCuma gidicem kontrole mutlaka soracagım
Faktör vleiden heterozigot, paı heterozigot, mthfr 1298cc homozigot mthfr 677ct heterozigot,benim önemli olan paı ile faktör vleiden miş canım 9+3 de kalbi durmuş ben 11 haftalık rutin kontrolde öğrendim.Evladını sağlıkla ,hayırla kucağına alırsın inşallah.cok gecmis olsun canim bebeginin kalbi kacinci haftada durdu bir de hangi genlerinde pihtilasma vardi benim de 3 genimde var sadece clexane kullaniyorum mthfr677 mthfr1298 F13V34L heterezigot
insallah sen de birdahaki hamileligini sorunsuz atlatirsin canim peki 9+3 te durmus ya 11 haftaya kadar kanaman fln olmadi miFaktör vleiden heterozigot, paı heterozigot, mthfr 1298cc homozigot mthfr 677ct heterozigot,benim önemli olan paı ile faktör vleiden miş canım 9+3 de kalbi durmuş ben 11 haftalık rutin kontrolde öğrendim.Evladını sağlıkla ,hayırla kucağına alırsın inşallah.
Hayırlısı canım, kısmetimde ne varsa o olsun diyorum artık.Hiç bir değişiklik, kanama olmadı zaten benim hamileliklerimde pek bi belirti olmaz sadece açlık, hafif koku hassasiyeti bide şişkinlik kürtaja alındığım güne kadarda devam etti.insallah sen de birdahaki hamileligini sorunsuz atlatirsin canim peki 9+3 te durmus ya 11 haftaya kadar kanaman fln olmadi mi
cok üzüldüm canim insallahh birdahakine yüzün güler benim test sonucmda pa1 in karsisinda 4g 5g yaziyor heterezigot yada homozigot yazmiyorHayırlısı canım, kısmetimde ne varsa o olsun diyorum artık.Hiç bir değişiklik, kanama olmadı zaten benim hamileliklerimde pek bi belirti olmaz sadece açlık, hafif koku hassasiyeti bide şişkinlik kürtaja alındığım güne kadarda devam etti.
Inşallah canım,paı nin normal değeri 5g5g,(heterozigot 4g5g,homozigotta 4g4g,) demekki seninkide heterozigotcok üzüldüm canim insallahh birdahakine yüzün güler benim test sonucmda pa1 in karsisinda 4g 5g yaziyor heterezigot yada homozigot yazmiyor
doktorlar hic birsey soylemedi canim asagidaki aciklama bolumunde de mthfr1298 mthfr677 heterezigot F13V34L hakkinda bilgi var diger test sonuclari normal olarak degerlendirilmistir diyor dahiliyeye gttim hemotolijiye gttim hic birsry demediler pai yle ilgiliInşallah canım,paı nin normal değeri 5g5g,(heterozigot 4g5g,homozigotta 4g4g,) demekki seninkide heterozigot
ozaman tek igne yetersiz mi gelir aspirine tekrar mi baslamaliyim aspirin icerken kanama oldugu icin doktorum tekrar kanama yapar diyip kesti dahiliye de sadece igne yeterli dediInşallah canım,paı nin normal değeri 5g5g,(heterozigot 4g5g,homozigotta 4g4g,) demekki seninkide heterozigot
Doğru doktoru bulmak sanş işi, banada hem doktor hemde hemotolog iğne yeterli dedi, kürtaj günüde iğne yeterli gelmemiş aspirinede başlanması gerekirdi dedi ve bunu söyleyen aynı doktor ,hem doğru tedaviye başlatmıyorlar hemde yok şöyle yok böyle diye yorum yapıyorlar. Bence birkaç doktora daha git ona göre aspirine başla, claxcene tedavi amaçlı olursa günde 2 defa kullanılması gerekirmiş, önlem amaçlı olursa günde 1defa verilirmişozaman tek igne yetersiz mi gelir aspirine tekrar mi baslamaliyim aspirin icerken kanama oldugu icin doktorum tekrar kanama yapar diyip kesti dahiliye de sadece igne yeterli dedi
evet canim gunde 1 defa kullaniyorum aspirin kullaniyordum ama 6.haftada kanamam oldu o yuzden kesti doktor kanama duruncada başlatmadı yine kanama yapabilir dediDoğru doktoru bulmak sanş işi, banada hem doktor hemde hemotolog iğne yeterli dedi, kürtaj günüde iğne yeterli gelmemiş aspirinede başlanması gerekirdi dedi ve bunu söyleyen aynı doktor ,hem doğru tedaviye başlatmıyorlar hemde yok şöyle yok böyle diye yorum yapıyorlar. Bence birkaç doktora daha git ona göre aspirine başla, claxcene tedavi amaçlı olursa günde 2 defa kullanılması gerekirmiş, önlem amaçlı olursa günde 1defa verilirmiş
Canım şimdi sana ne söylesem bilmiyorum ama bizim gibi pıhtılaşma değerleri olan kişilerde aspirin çok önemli benim iki gebeliğimin ilki aspirin kullanırken doktor bıraktırdı 9. Haftasında kalbinin durduğunu öğrendim, son kürtajımdada claxcene yeterli gelmedi. Ben bu ay rahim filmi çekilcem arksındanda aspirini kullanmaya başlayacağım ve ne olursa olsun aspirini bırakmıyacaksın dedi doktorevet canim gunde 1 defa kullaniyorum aspirin kullaniyordum ama 6.haftada kanamam oldu o yuzden kesti doktor kanama duruncada başlatmadı yine kanama yapabilir dedi
sali günü kontrolüm var gttigim de aspirin konusunu tekrar acacagim bir de benimki tup bebek ne zorluklarla buluyorumCanım şimdi sana ne söylesem bilmiyorum ama bizim gibi pıhtılaşma değerleri olan kişilerde aspirin çok önemli benim iki gebeliğimin ilki aspirin kullanırken doktor bıraktırdı 9. Haftasında kalbinin durduğunu öğrendim, son kürtajımdada claxcene yeterli gelmedi. Ben bu ay rahim filmi çekilcem arksındanda aspirini kullanmaya başlayacağım ve ne olursa olsun aspirini bırakmıyacaksın dedi doktor
Allahım sağlıkla kucağına aldırsın canım ,inşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci ,seninki daha zor ne emekler veriyosunuz bütün maddiyatınızı zorluyosunuz.Ben çok şükür ki doğal bir şekilde hamile kalabiliyorum.sali günü kontrolüm var gttigim de aspirin konusunu tekrar acacagim bir de benimki tup bebek ne zorluklarla buluyorum
evet canim maddi manevi çok yipraniyoruz daha once tup bebekle 8.haftada kurtajim var ozmm pihtilasma oldugunu bilmiyordukAllahım sağlıkla kucağına aldırsın canım ,inşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci ,seninki daha zor ne emekler veriyosunuz bütün maddiyatınızı zorluyosunuz.Ben çok şükür ki doğal bir şekilde hamile kalabiliyorum.
merhaba canim suan ne kullaniyorsun sadece igne mi igne ve aspirin miteşekkür ederim canım sağolasın.Rabbim evladını sana bağışlasın.canım işte 2 tane özel doktora gittim.1 tanesi aspirin yeterli diğeri iğne başlarız diyor.tabi bunlardan önce hamile kalmam gerekiyor.işte şimdiden araştırmak istedim bende.aspirini okudum 31. 32.haftadan sonra bebeğin kalp kapakçığının kapanmasını engelliyor tarzında yazılar okudum .öyle canım işte daha ortada gebelik yok ama benim kuruntularım işte.biliyrum ki hersey Rabbimin elinde ama insanoğlu işte...
Canım ben ecopirin kullanıyorum. Ama kanamam dan dolayı 10 gündür kestim.pazartesi kontrolüm var.zaten ben serklaj olacam.o yüzdende burak demişlerdi.daha sonrası için ne derler bilememmerhaba canim suan ne kullaniyorsun sadece igne mi igne ve aspirin mi
sen kac kilosun canim acaba kilodan dolayimi igne az geldi 60kg uzeri 6lik vurulacak diye biliyorumAllahım sağlıkla kucağına aldırsın canım ,inşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci ,seninki daha zor ne emekler veriyosunuz bütün maddiyatınızı zorluyosunuz.Ben çok şükür ki doğal bir şekilde hamile kalabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?