Allah yardimcin olsun canim bende acaba doktora soylemeden icsem mi diyordum bu msjinla durdurdun beniBenimde kanamam ve kananama alanim vardi doktor asprini kesmisti. On bes gun boyunca icmedim kanama kahve lekeye dondu sonra bari tek tuk iceyim dedim ictim bir tane ertesi gun kanamam basladi ve kanama alanim 1 cm buyumus korkumdan bir daha da icemedim
suan sadece igneylemi devam ediyorsunBenimde kanamam ve kananama alanim vardi doktor asprini kesmisti. On bes gun boyunca icmedim kanama kahve lekeye dondu sonra bari tek tuk iceyim dedim ictim bir tane ertesi gun kanamam basladi ve kanama alanim 1 cm buyumus korkumdan bir daha da icemedim
suan sadece igneylemi devam ediyorsun
Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum lütfen yardım edinKızlar herkese merhaba 4 lü tarama testi yaptıran varmı bu konuda hiç bilgim yok ikili iyi çıktı ama doktorum yaşım 35 olduğundan yapalım dedi biraz tedirgin oldum
Merhaba tatlım iyiyim cok sükür yolunda hersey bazen jel pembe geliyor korkuyorum ama gittim doktora kanama alanı filan yok kese düzgün ciddiye alma o jel rengini dedi... gel de bana anlat :) sen nasılsın?merhaba canim nasilsin nasil gidiyor hersey yolunda mi insallah
Pıhtılaşma varsa da suan kullanamazsın zaten iğne ilac kanama alanı kücülmeli diye biliyorumHic igne kullanmadim cnm. Tup bebekti doktor corasprin vermisti kanama olunca da asprini biraktirdi. Baska bir doktora gittim ya pihtilasmam varsa dedim. O da o zaman ucgunde bir asprin ic dedi. Kanama alani 3 bucuk cm e dusmustu bende bir tane asprin ictim ertesi gun kanamam oldu tekrar bakti 4 bucuk olmusAsprin bana yaramadi. Doktor bebegin kalbini riske atacagiz asprini kesecegiz baska yapacak bisi yok dedi Bende korkuyla bekliyorum ve hala bana pihtilasma testi yapmiyorlar
Hamile kaldığımda 70 kiloydum , zaten 6000 lik kullanıyodum, şuan vermeye çalışıyorumsen kac kilosun canim acaba kilodan dolayimi igne az geldi 60kg uzeri 6lik vurulacak diye biliyorum
bende iyiyim cok şükür canim ama sadece igneye devam hâlâ aspirine baslayamadim cok sevindim adına insallah rahat bir hamilelik geciririz yaaMerhaba tatlım iyiyim cok sükür yolunda hersey bazen jel pembe geliyor korkuyorum ama gittim doktora kanama alanı filan yok kese düzgün ciddiye alma o jel rengini dedi... gel de bana anlat :) sen nasılsın?
İnşallah inşallahh kanama filan yok ama dmi? Neden başlayamadın coraspinebende iyiyim cok şükür canim ama sadece igneye devam hâlâ aspirine baslayamadim cok sevindim adına insallah rahat bir hamilelik geciririz yaa
kanamam yok cok şükür canim 6.haftaya kadar bebe aspirini iciyordum kanama olunca doktor kesti tekrarda baslatmadi sali gunu kontrolüm var tekrar soracagm aspiriniİnşallah inşallahh kanama filan yok ama dmi? Neden başlayamadın coraspine
Ben 61 kiloydum 0.4lük clexane kullanıyordum ama suan 62 oldum acaba 0.6 ya cıkması icin söylesem mi doktorumaHamile kaldığımda 70 kiloydum , zaten 6000 lik kullanıyodum, şuan vermeye çalışıyorum
Cok sükür Allah bidaha göstermwsin sor bence de kanama alanı filan yoksa başlakanamam yok cok şükür canim 6.haftaya kadar bebe aspirini iciyordum kanama olunca doktor kesti tekrarda baslatmadi sali gunu kontrolüm var tekrar soracagm aspirini
en son gttigimde kanama alani görünüyor kanamis ve durmus dedi ama tekrar aspirine baslarsak yeniden kanayabilir dedi bakalim bu gittigimde nolacak insallah gecmistirCok sükür Allah bidaha göstermwsin sor bence de kanama alanı filan yoksa başla
en son gttigimde kanama alani görünüyor kanamis ve durmus dedi ama tekrar aspirine baslarsak yeniden kanayabilir dedi bakalim bu gittigimde nolacak insallah gecmistir
9+2yim canim kanama alaninin boyunu bilmiyorum kesenin yanindaydiCanim simdi tam kac haftaliksin ?
Birde kanama alaninin boyutunu hatirliyor musun tam neredeydi ?
İğnenin dozunu ayarlamak için bir test yapıyorlarmış ben adını bilmiyorum ama, sen doktoruna sor ona göre yükseltir belkiBen 61 kiloydum 0.4lük clexane kullanıyordum ama suan 62 oldum acaba 0.6 ya cıkması icin söylesem mi doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?