Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benimde kanamam ve kananama alanim vardi doktor asprini kesmisti. On bes gun boyunca icmedim kanama kahve lekeye dondu sonra bari tek tuk iceyim dedim ictim bir tane ertesi gun kanamam basladi ve kanama alanim 1 cm buyumus korkumdan bir daha da icemedim

Allah yardimcin olsun canim bende acaba doktora soylemeden icsem mi diyordum bu msjinla durdurdun beni

suan sadece igneylemi devam ediyorsun

suan sadece igneylemi devam ediyorsun

Hic igne kullanmadim cnm. Tup bebekti doktor corasprin vermisti kanama olunca da asprini biraktirdi. Baska bir doktora gittim ya pihtilasmam varsa dedim. O da o zaman ucgunde bir asprin ic dedi. Kanama alani 3 bucuk cm e dusmustu bende bir tane asprin ictim ertesi gun kanamam oldu tekrar bakti 4 bucuk olmus Asprin bana yaramadi. Doktor bebegin kalbini riske atacagiz asprini kesecegiz baska yapacak bisi yok dedi Bende korkuyla bekliyorum ve hala bana pihtilasma testi yapmiyorlar

merhaba canim nasilsin nasil gidiyor hersey yolunda mi insallah
Merhaba tatlım iyiyim cok sükür yolunda hersey bazen jel pembe geliyor korkuyorum ama gittim doktora kanama alanı filan yok kese düzgün ciddiye alma o jel rengini dedi... gel de bana anlat :) sen nasılsın?

Pıhtılaşma varsa da suan kullanamazsın zaten iğne ilac kanama alanı kücülmeli diye biliyorum

Merhaba tatlım iyiyim cok sükür yolunda hersey bazen jel pembe geliyor korkuyorum ama gittim doktora kanama alanı filan yok kese düzgün ciddiye alma o jel rengini dedi... gel de bana anlat :) sen nasılsın?
bende iyiyim cok şükür canim ama sadece igneye devam hâlâ aspirine baslayamadim cok sevindim adına insallah rahat bir hamilelik geciririz yaa

kanamam yok cok şükür canim 6.haftaya kadar bebe aspirini iciyordum kanama olunca doktor kesti tekrarda baslatmadi sali gunu kontrolüm var tekrar soracagm aspirini
Cok sükür Allah bidaha göstermwsin sor bence de kanama alanı filan yoksa başla

Cok sükür Allah bidaha göstermwsin sor bence de kanama alanı filan yoksa başla
en son gttigimde kanama alani görünüyor kanamis ve durmus dedi ama tekrar aspirine baslarsak yeniden kanayabilir dedi bakalim bu gittigimde nolacak insallah gecmistir

en son gttigimde kanama alani görünüyor kanamis ve durmus dedi ama tekrar aspirine baslarsak yeniden kanayabilir dedi bakalim bu gittigimde nolacak insallah gecmistir

Canim simdi tam kac haftaliksin ?
Birde kanama alaninin boyutunu hatirliyor musun tam neredeydi ?

Kızlar selam clexaneyi hala gobege yapan varmu ? 30 haftalık gebeym kol cok kotu olunca bazen gobege bakıyorum aama sakıncalımı

Ayın 5 inde doktora gittim ve 4 haftalık kese oluştuğunu söyledi aradan 1 hafta geçti başka bi dokotra gittim oda 7 haftalık olduğunu ve kalbinin atmadığı söyledi. Kanamam oldu acile gittim ve hastaneye aldılar ultrasonla alttan baktılar ama yine yok bir hafta sonra tekrar gel dediler gittim yine yok dediler rahmim kalp şeklindeymiş sağlıklı gebelik değil bu dediler bebeğim şuan 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık olmuş gerileme var. Eğer haftaya kadar kalbi atmazsa alınacak galiba ilk gebeliğim ilk bebeğim olucaktı psikolojik açıdan çok kötüyüm kan pıhtılaşması sebebiyle bi ilgisi var mı bilmiyorum ama bebeğimi kaybetmek istemiyorum aynı durumu yaşayan var mı ?

Mrb arkadaşlar öncelikle hamile olan herkese saglıcakla bebeklerine kavusmalarını diliyorum

Benim mthmt 677 homozigot mutasyon var. Tüp bebekle bu ay hamile kalmıstım ancak 5 haftalıkken az bir kanamayla bebegimi kaybettim. Coraspirin ve claxene 0.4 kullanıyordum. Kanama ilk basladıgında aniden su gibi kıpkırmızı geldi camasırın ortası doldu. Hemen hastaneye gittik orada kahveye donmustu ara ara leke olarak geceye kadar dvm etti. Snra hiç olmadı. Ultrason da kese gorundu altında cok az kanama yeri var yerlesme kanaması dedi dr kese durumu gayet iyi dedi. Tüp drum ilacları kestirdi
Beş gün sonra tüp druma gittim baktı ve kese gorunmedi bebek düşmüş dedi
O an yasadıgım yıkım tarif edilemez Allah kimseye yasatmasın
4.5 yıl sonra ikinci tüp tedavimde kavusmustum ona.
Henüz tüp drumla detaylıkonusmdm ama aklımda hep şu soru var kan sulandırıcılar mı tetikledi düşüğü
Kilom 51.7 sizce fazlamı geldi bu Ilaclar
Embriyom saglıklıydı cgh gondermiştik
Hcg degerlerimde cok guzel artıyordu aniden neden böyle oldu cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…