cok gecmis olsun canim bence birdahaki hamileligin de sadece iğne kullan 1 geninde pihtilasma varmis bana da aspirin ve igne agir geldi kanamam oldu aspirini kestik insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin benimki de tüp bebek umudunu hic kaybetme birkac doktora gidip sorMrb arkadaşlar öncelikle hamile olan herkese saglıcakla bebeklerine kavusmalarını diliyorum
Benim mthmt 677 homozigot mutasyon var. Tüp bebekle bu ay hamile kalmıstım ancak 5 haftalıkken az bir kanamayla bebegimi kaybettim. Coraspirin ve claxene 0.4 kullanıyordum. Kanama ilk basladıgında aniden su gibi kıpkırmızı geldi camasırın ortası doldu. Hemen hastaneye gittik orada kahveye donmustu ara ara leke olarak geceye kadar dvm etti. Snra hiç olmadı. Ultrason da kese gorundu altında cok az kanama yeri var yerlesme kanaması dedi dr kese durumu gayet iyi dedi. Tüp drum ilacları kestirdi
Beş gün sonra tüp druma gittim baktı ve kese gorunmedi bebek düşmüş dedi
O an yasadıgım yıkım tarif edilemez Allah kimseye yasatmasın
4.5 yıl sonra ikinci tüp tedavimde kavusmustum ona.
Henüz tüp drumla detaylıkonusmdm ama aklımda hep şu soru var kan sulandırıcılar mı tetikledi düşüğü
Kilom 51.7 sizce fazlamı geldi bu Ilaclar
Embriyom saglıklıydı cgh gondermiştik
Hcg degerlerimde cok guzel artıyordu aniden neden böyle oldu cok uzgunum
Sagol cnm sanada gecmiş olsun inş bir daha olmaz sag salim kucaklarsın inş bebişicok gecmis olsun canim bence birdahaki hamileligin de sadece iğne kullan 1 geninde pihtilasma varmis bana da aspirin ve igne agir geldi kanamam oldu aspirini kestik insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin benimki de tüp bebek umudunu hic kaybetme birkac doktora gidip sor
Mrb arkadaşlar öncelikle hamile olan herkese saglıcakla bebeklerine kavusmalarını diliyorum
Benim mthmt 677 homozigot mutasyon var. Tüp bebekle bu ay hamile kalmıstım ancak 5 haftalıkken az bir kanamayla bebegimi kaybettim. Coraspirin ve claxene 0.4 kullanıyordum. Kanama ilk basladıgında aniden su gibi kıpkırmızı geldi camasırın ortası doldu. Hemen hastaneye gittik orada kahveye donmustu ara ara leke olarak geceye kadar dvm etti. Snra hiç olmadı. Ultrason da kese gorundu altında cok az kanama yeri var yerlesme kanaması dedi dr kese durumu gayet iyi dedi. Tüp drum ilacları kestirdi
Beş gün sonra tüp druma gittim baktı ve kese gorunmedi bebek düşmüş dedi
O an yasadıgım yıkım tarif edilemez Allah kimseye yasatmasın
4.5 yıl sonra ikinci tüp tedavimde kavusmustum ona.
Henüz tüp drumla detaylıkonusmdm ama aklımda hep şu soru var kan sulandırıcılar mı tetikledi düşüğü
Kilom 51.7 sizce fazlamı geldi bu Ilaclar
Embriyom saglıklıydı cgh gondermiştik
Hcg degerlerimde cok guzel artıyordu aniden neden böyle oldu cok uzgunum
Merhaba Aysemm ben 13.haftaya girdim benimde kanamam olduğu için corasprin kullanmadım 2 ay bugün itibariyle kullanacağım inşallah bidaha kanamam olmaz sen kaç haftalık oldun ve ikili tarama testi yaptırdınmıcok gecmis olsun canim bence birdahaki hamileligin de sadece iğne kullan 1 geninde pihtilasma varmis bana da aspirin ve igne agir geldi kanamam oldu aspirini kestik insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin benimki de tüp bebek umudunu hic kaybetme birkac doktora gidip sor
3 hafta sonra yaptiracagiz canim doktorum bana da biraz zaman gecsin kanaman yeni oldu sonra tekrar baslariz aspirine dedi belki gttigim de baslatir igne kullaniyorsun degil mi hangi genlerinde pihtilasma varMerhaba Aysemm ben 13.haftaya girdim benimde kanamam olduğu için corasprin kullanmadım 2 ay bugün itibariyle kullanacağım inşallah bidaha kanamam olmaz sen kaç haftalık oldun ve ikili tarama testi yaptırdınmı
Sagol canim insallah senin de tez zamanda olur doktorlarda bu konuda kararsiz kimisi tek igme yeter diyor kimisi aspirinde alman lazim diyor ben 4 kadin dogumcu bir dahiliye bir de hemotoliji uzmaniyla görüştüm 3u tek igne yeter dedi simdi kendi doktorumu dinliyorum aspirini kestik bakalimSagol cnm sanada gecmiş olsun inş bir daha olmaz sag salim kucaklarsın inş bebişi
Tekrar denemeyi düşünmüyorum ama normal yolla bir mucize olursa riski gebelik uzmanına gidip danısırım bu konuyu
Homozigot mutasyon canım c677 homozigot iğne olarak hibor 0.2 kullanıyorum günde 1defa progestan sabah akşam ve decavit vitamin kullanıyorum sen şimdi kaç haftalıksın senin hangi genlerde kanama alanı oldu ikimizde de ondan merak ediyorum canım3 hafta sonra yaptiracagiz canim doktorum bana da biraz zaman gecsin kanaman yeni oldu sonra tekrar baslariz aspirine dedi belki gttigim de baslatir igne kullaniyorsun degil mi hangi genlerinde pihtilasma var
10.haftamdayim mthfr677 mthfr1298 F13 V34L heterezigot canimHomozigot mutasyon canım c677 homozigot iğne olarak hibor 0.2 kullanıyorum günde 1defa progestan sabah akşam ve decavit vitamin kullanıyorum sen şimdi kaç haftalıksın senin hangi genlerde kanama alanı oldu ikimizde de ondan merak ediyorum canım
Rahimde nasıl bir şekil bozukluğu mevcut. Pıhtılaşma sonucunuz ?Önceki gebeliğin için üzgünüm. kanamam var bana hiç bişey yapmadılar yapmıyorlar. 5 doktora gittim hepsi aynı şeyi diyo kalp atışı yok ama almıyorlar demiyolar bişey rahmimden mı diye düşünüyorum şekil bozukluğundan dolayı. Ne yapmam gerek kafam çok karışık. Allah sağlıklı sıhhatlı uzun ömür versin bebeğinize inşAllah
Hamile kalamamaya da mı etkikisi varmış pihtilasmaninArkadaşlar merhaba . Bir konu açmıştım ama kimse yazmadı o yüzden buraya yazmak istedim . Benimde kanımda pıhtılaşma var homozigot olanından . 3 sene önce hamile kalamıyordum . Doktor genetik test ile tespit etti kan pıhtılaşması olduğu için olmuyor dedi coraspin kullandım diğer ay hamile kaldım . Ve clexane ile devam ettim. 9 aydır tekrar istiyorum coraspin içmeme rağmen olmuyor . Doktora gittim devam et iç dedi başka bişey demedi vermedi ilaç. Simdi acaba bi yerde yanlışlık var mı ya . Ben ilacı sabah erken içiyorum acaba akşama kadar etkisini kaybediyor mu . Daha mi geç içmeliyim mesela yatmadan önce . Veya 100 mg az mi geliyordur. Tekrar genetik teste gerek varmıdır . Sadece bir kere yapılması yeterli diye biliyorum ama. Yardımcı olursanız sevinirim . Kafamda çok soru var
Kalp şeklini almış rahmim. Doktor yaptırmadı bana pıhtılaşma testi kanamamı durduracak ilaçta vermedi. Düşmesini bekliyorlar sankiRahimde nasıl bir şekil bozukluğu mevcut. Pıhtılaşma sonucunuz ?
Aysemm merhaba hangi ilaçları kullanıyorsun peki.. İkimizin pıhtılaşma faktörleri farklı.. Rabbim kucağımızı doldursun yüzümüzü güldürsün inşallah10.haftamdayim mthfr677 mthfr1298 F13 V34L heterezigot canim
aminn.. clexane folik asit crinone jel kullaniyorumAysemm merhaba hangi ilaçları kullanıyorsun peki.. İkimizin pıhtılaşma faktörleri farklı.. Rabbim kucağımızı doldursun yüzümüzü güldürsün inşallah
Allah yardımcmiz olsun inşallah canım zor bir süreç inşallah hayırlısıyla atlatırızaminn.. clexane folik asit crinone jel kullaniyorum
aminn canim insallahhAllah yardımcmiz olsun inşallah canım zor bir süreç inşallah hayırlısıyla atlatırız
Evet malesef etkiliyormusHamile kalamamaya da mı etkikisi varmış pihtilasmanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?