Bu aşı herkese yapılıyormu canım.
Canım inşallah sağlıkla al kucağına kardeşiminde seninki gibi oldu onun 35 haftada alındı korkma hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini Allah yardımcın olsun.
yapılıyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aşı herkese yapılıyormu canım.
Canım inşallah sağlıkla al kucağına kardeşiminde seninki gibi oldu onun 35 haftada alındı korkma hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini Allah yardımcın olsun.
kızlar yardımm gecen hafta fakülyete kan vermiştim ayın 13 ünde sonuçlarını gel al demişlerdi çok sabırsızlanıyodum dedim bi fakültenin labaratuar sonucuna bakıyım bişe çıkacakmı diye noları girince şunlar çıktı ben bişey alamadım tabi doktor ravdevüm 14 ünde o güne kadar bekleyemem bi bilginiz varsa bi aydınlatın beni
Test Adı Sonuç Durum Referans Aralığı Birim Açıklama
PT SEC 13.5 10.1 - 14.9 (sec)
PT INR 1.23 0.8 - 1.2 INR
aPTT 27.0 25 - 35
Trombin Zamanı 17.6 14 - 21 Sec.
AT III 106.3 75 - 125 %
Protein C 106.3 70 - 140 %
Protein S 74.3 60 - 130 %
Lopus Antikoagülanı (Tarama) 38.8 31 - 44 Sec.
Lopus Antikoagülanı (Ratio) -- %
APC Resistansı 1.09 0.86 - 1.10
diyet yapmıyorum b12 vitamin kullanıyorum düşük için iğne haftada 1 başlarda aspirinde kullandım ama lekeleme olunca iğneyle devam ediyoruz şimdilik allaha şükür herşey yolunda diyor doktor ama nedense 3 düşükten sonra ben bir türlü rahat olamadım
seninle haftalarımız yakındı benim bebeğimde dursa bu zamanlar alacaktım kucağıma ama olmadı rabbim nasip ermedi canım çok az kalmış hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın dualarımız seninle sende bizlere dua etUzun aradan sonra herkeslere merhaba, 37.haftamız bitti çok sukur bugünlere geldik. 34.haftada, 4.haftada başladığım igneyi bıraktım.tabi tahmin edersiniz ne stresle ve ne dualarla..şimdide anası gibi kızımda sabırsız. Suyu azalmış ve kendi gelmek icinde yola iyice girmiş. Cumaya kadar kendi gelmez ise doktorum 38.haftayı tamamlandığı için bu Cumartesi alacak. Saglikla insallah kucağımıza alırız..Burdaki tüm arkadaslar için Ve nerde evlat isteyen varsa dua edicem..sizlerde beni ve kızımı dualarımıza eklerseniz sevinirim.. Sevgiler
kızlarr kimse bana cevap vermemiş bi bilginiz varmıı
seninle haftalarımız yakındı benim bebeğimde dursa bu zamanlar alacaktım kucağıma ama olmadı rabbim nasip ermedi canım çok az kalmış hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın dualarımız seninle sende bizlere dua et
tahlillerin normal gibi gözüküyor canım bildiğim kadarıyla mthfrler yapılmadımı
kuzucum bi avazda kurtulursun inş.Uzun aradan sonra herkeslere merhaba, 37.haftamız bitti çok sukur bugünlere geldik. 34.haftada, 4.haftada başladığım igneyi bıraktım.tabi tahmin edersiniz ne stresle ve ne dualarla..şimdide anası gibi kızımda sabırsız. Suyu azalmış ve kendi gelmek icinde yola iyice girmiş. Cumaya kadar kendi gelmez ise doktorum 38.haftayı tamamlandığı için bu Cumartesi alacak. Saglikla insallah kucağımıza alırız..Burdaki tüm arkadaslar için Ve nerde evlat isteyen varsa dua edicem..sizlerde beni ve kızımı dualarımıza eklerseniz sevinirim.. Sevgiler
hım böyle bişi duymuştum amaeşinden kan alınıp lenfositlrini ayrıştırıp sana veriyolar vücut bazen bebeği atmaya çalışıyomuş bağışıklık kazandırmak içinmiş tatlım
iğneyi haftada 1mi yaptırıyosun? doktorun herşey yolunda diyorsa yapıcak bişiy yok be canım.napalım onlara emanetiz.ama böle riskli gebeliklerde doktor seçimi çok önemli bence.ben 3 4 doktorla görüştüm ama bi türlü karar veremedim.hangisi olsun die.neyse canım sen içini ferah tut bu sefer olucak inşallah...Allah büyüktür..
selam doktora gittim bugün kan sonuçlarım fena değildi vitaminlere ilave coaspirin FRAXİPARİNE 0.4 iğne verdi hergün vuracağım iğne kullanan varmı kol göbek fark ediyor mu bilginiz var mı???
kuzucum bi avazda kurtulursun inş.
saglıcakla al kuzucunu kucagına
bizlerede dua etmeyi unutma
hım böyle bişi duymuştum ama
ben o kanın eşinden alındığını bilmiyodum
ama bu uygun olmaz ki kan grupları farklıysa
Uzun aradan sonra herkeslere merhaba, 37.haftamız bitti çok sukur bugünlere geldik. 34.haftada, 4.haftada başladığım formdaki bıraktım.tabi tahmin edersiniz ne stresle ve ne dualarla..şimdide anası gibi kızımda sabırsız. Suyu azalmış ve kendi gelmek icinde yola iyice girmiş. Cumaya kadar kendi gelmez ise doktorum 38.haftayı tamamlandığı için bu Cumartesi alacak. Saglikla insallah kucağımıza alırız..Burdaki tüm arkadaslar için Ve nerde evlat isteyen varsa dua edicem..sizlerde beni ve kızımı dualarımıza eklerseniz sevinirim.. Sevgiler
Uzun aradan sonra herkeslere merhaba, 37.haftamız bitti çok sukur bugünlere geldik. 34.haftada, 4.haftada başladığım igneyi bıraktım.tabi tahmin edersiniz ne stresle ve ne dualarla..şimdide anası gibi kızımda sabırsız. Suyu azalmış ve kendi gelmek icinde yola iyice girmiş. Cumaya kadar kendi gelmez ise doktorum 38.haftayı tamamlandığı için bu Cumartesi alacak. Saglikla insallah kucağımıza alırız..Burdaki tüm arkadaslar için Ve nerde evlat isteyen varsa dua edicem..sizlerde beni ve kızımı dualarımıza eklerseniz sevinirim.. Sevgiler
banada gebelik öncesinde zinkoc b12 vitamini kullandırdı
canım ben de mtfhr heterozigotum ve 2 düşüğüm var. 2.de 0,4 fraksiparin kullandım ama 8. haftada düştü. sen şimdi hangi doktorun takibindesin ve ne kullanıyorsun.Arkadaşlar benimde 3 gebelik kaybım oldu hiçbirinde 6.haftayı göremedim mthfr heterezigot olduğumu öğrendim diğer testler hepsi normal çıktı sonuncusunda iğne kullandım malesef yine olmadı tekrar doktor arayışına girdim şu andaki doktorum gebelik öncesi iğne aspirin b12 vitamini kullandırdı 3 ay öncesinden birde bağışıklık sistemi için lenfosit aşısı yaptırdı şimdi 7 haftalık hamileyim ve doktorum herşeyşn normal olduğunu söylüyor tabiki yine korkularım var 3 kayıptan sonra umarım bu sefer sonu güzel biter:)
Canım çok teşekkürler. Rabbim en kısa sürede bu süreci sanada yaşatsın.. İnan hep aklımda va duamdasiniz. Dogumhanede mutlaka dua Edicem.kuzucum bi avazda kurtulursun inş.
saglıcakla al kuzucunu kucagına
bizlerede dua etmeyi unutma
hım böyle bişi duymuştum ama
ben o kanın eşinden alındığını bilmiyodum
ama bu uygun olmaz ki kan grupları farklıysa
Çok saol canımm, az kaldı minik kurabiyeme kavuşmaya.. Karışık duygular içindeyim. Umarım hersey yolunda gider. Benimde duam sizinle. Fotografını gönderirim sizlere insallah teyzeleri :)Carnationn canım benim,Allah yardımcın olsun,evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bütün dualarım seninle.Güzel haberlerini ve kuzucuğun fotoğraflarını da bekliyoruz ona göre![]()
Ah canım benim tüm dualarım sizinle rabbim sağlıkla kavuştursun hakkında hayırlısını versin kolay ve hayırlı bir doğumla alırsın İnşallah kucağına. Allahım nazarlardan saklasın![]()
Arkadaşlar benim tüp bebek olmadı sonuç negatif herşeyin hayırlısı..........
canım peki sen nerde hangi doktora gidiyosunbenimde eşim le kan gruplarım farklı canım zaten hazırlıyorlar aşıyı 1 saat
kuzucum olsun inşallah olucak ben eminim kalbini temiz tutArkadaşlar benim tüp bebek olmadı sonuç negatif herşeyin hayırlısı..........
öncelikle hayırlı olsun tebrikler. kanaman falan olduysa aspirin vermez dr. belki de senin pıhtılaşman hafiftir o yüzden iğne yeterlidir ki bence öyle çünkü iğne kullanmadan sağlıklı bir şekilde 10. haftaya ulaşmışsın çoğunlukla daha küçük haftalarda düşük olur pıhtılaşmadan dolayı. dr una güveniyorsan tekrar bir sor aspirin alıyım mı diye ona göre kullan. kanın fazla sulanmasıda sorun olabilir çünkü. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
hayırlı olsun arkadaşım umarım sağlıkla sıhhale bebeğini kucağına alırsın nasıl anladınız kan pıhtılaşması olduğunu merak ettim doktorunun dediklerine uymanı tavsiye ederim