• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Diyette tüm kuruyemişler,bulgur,bezelye,çikolata,kahve,susam ve susamdan yapılan ürünler,beyaz peynir dışında peynirler,brokoli,semizotu,asitli içecekler,turşu,sarımsak ayrıca 5 ay et yemedim ama son 4 ay boyunca ete yüklendik.

Cleksan 0,4 lük kullanmıştım.allahım hepinizin kucaklarını doldursun.

.gebeliğinde iğne kullanmamışsın sanırım arkadaşım.neden iğne kullanmanı uygun görmedi dr un

.gebeliğinde iğne kullanmamışsın sanırım arkadaşım.neden iğne kullanmanı uygun görmedi dr un[/QUOTE
3.gebeliğimde iğne kullandığım halde kaybettim bebeğimi.doktorumu 4.gebeliğimde buldum.ondan önceki doktorlarım farklıydı.Benim durumumda olanların iğne kullanması gerekmediğini, b12,folbiol,coraspin ve kortizon tedavisinin yeterli olacağını söyledi.

.gebeliğinde iğne kullanmamışsın sanırım arkadaşım.neden iğne kullanmanı uygun görmedi dr un[/QUOTE
3.gebeliğimde iğne kullandığım halde kaybettim bebeğimi.doktorumu 4.gebeliğimde buldum.ondan önceki doktorlarım farklıydı.Benim durumumda olanların iğne kullanması gerekmediğini, b12,folbiol,coraspin ve kortizon tedavisinin yeterli olacağını söyledi.

dr unuz kim?ve hangi şehirde?ben de dpğru dürüst bir dr bulamadım.şuan gittiğim dr da işten anlayan biri değil..içime sinmiyor anlayacağınız...iğneyi kalp atımlarını aldıktan sonra başlayacaz falan dedi ...geç kalırız dedimm... bişey olmaz dedi geçiştirdi mesela...sizin adınıza inananın çok sevindim...umut verdiniz bana

ilk hamileliğimde dış gebelik sonucu düşük yaptım
ikinci bebeğimi doğuma 3 gün kala kaybetmiştim
şimdi hamileyim iğne kullanıyorum
yarın sabah doktora gideceğim kalp atışları için
içimde bir korku var nasıl uyurum bilmiyorum dua edin lütfen
rabim herkese hayırlısı ile bebek nasip etsin

gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin..korkularını çok iyi anlıyorum ama iyi düşünmeye çalış iyi olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım mutlaka haber ver bize..

Iyi akşamlar arkadaşlar;
bebeklerini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum.rabbim bir daha yaşatmasın acısını.hamile arkadaşlarada bebeklerini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını diliyorum.
Sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.ben 8 senelik evliyim.3 gebelik kaybım var.3. Gebeliğimde cleksan iğne kullandım ama yinede bebeğimi kaybettim.yapılan testler sonucunda mthfr 677 heterezigot olduğum anlaşıldı.

4. Gebeliğimde iğne kullanmadım.gebeliğimin 21. Haftasına kadar prednol 16 kullandım.gebelikten 4 ay önceden folbiol, benexol b12 kullandım gebeliğimin 16.haftasında da bıraktım.coraspinede(100 lük) gebelikten önce başladım 34. Haftaya kadar devam ettim.ayrıca metioninden kısıtlı diyet uyguladım.şu an bebeğim allahıma şükürler olsun ki kollarımda 1 aylık.o kadar zor ulaştımki güzel kızıma allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın.

Sorularınız olursa elimde geldiğince cevaplamaya çalışırım.
canım çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün..benimde sorunum seninle aynı ve 6 bebek kaybettim şimdi çok yeni hamileyim bende adanadayım sen hangi doktora gittin canım yazarsan sevinirim..
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİĞER DÜŞÜKLERİN KAÇ AYLIKTI SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.SEN NASIL DAYANDIN ÇOK ZORR.BEN MORALMEN SIFIRIM ÇOK ÜZÜLDÜM BU BEBEĞİN YAŞAYACAĞINI UMUYODUM EVET İİ BİR DKTR BULMAM LAZIM :49::emir_bebek:

sağol canım,benim 8 yada 9 uncu haftalarda sonlandırılıyordu,dayanması zor ama ne yapabiliriz elimizden bişey gelmiyor vardır RABBİMİN bir bildiği,doktorumun söylediği gibi eğer çocuk istiyorsan denemekten başka çaren yok..

kızlar tüp bebekten negatif sonucundan sonra çok şükür adet oldum bugün 3. günüm hormon tesleri yaptırdım ve bu ay kendmiz denicez bakalım inş. ilk ayda tuttururuz :1: ve hamiş kalırım:49:

kızlar tüp bebekten negatif sonucundan sonra çok şükür adet oldum bugün 3. günüm hormon tesleri yaptırdım ve bu ay kendmiz denicez bakalım inş. ilk ayda tuttururuz :1: ve hamiş kalırım:49:

hadi inşallah canım..sen daha önce kendiliğinden kalmadınmı hamile neden tüp bebek yaptırdın???

canım bende de mthrf 1298 heterozigot mutasyon var. 2 düşük yaptım. 2. de fraksiparin iğne ve aspirin kullanmama rağmen 8. haftada kalbi durdu. şimdi işin aslı kafam biraz karışık.

canim... ignelere ne zaman basladin peki? cunku testte ogrenir ogrenmez ignelere baslayin diyorlar..

canım bende de mthrf 1298 heterozigot mutasyon var. 2 düşük yaptım. 2. de fraksiparin iğne ve aspirin kullanmama rağmen 8. haftada kalbi durdu. şimdi işin aslı kafam biraz karışık.

benim mutasyonumda aynı kızlar. bende 2. ve 3. düşüklerimde iğne kullanmıştım. bebektede genetik bir sorun çıkmadı şimdi tek umudumuz lenfosit aşısı.[/QUOTE]

MTHFR 1298 heterozigot mutasyon bozuklugu cok riskli bir pihtilasma degil dedi bana doktorum..yalniz gebelikden once ve gebelikdede innohep kan sulandirici ignelerle baslamam gerektigini soyledi...ve bunlarin yeterli olacagini soyledi... :18:

sağol canım benim,bende hamilelik öncesi folik asit ve corasprin kullandım şimdide devam ediyorum sende hamile kalınca ilaveten iğneyede başlıcaksın,tabiki senin durumunda olupta çocuk sahibi olan çok insan var canım...
sen şimdi korunmayı bıraktın mı???

evet canim iki gun once korumayi biraktim doktor tavsiyesi uzerine.. Rabbim hepimize hayirlisiyla tez zamanda saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip eder insallah.

kac haftaliksin canim? guzel haberlerin devam etsin hep boyle. :66::32::32:

canım ayın 6 sında yani perşembe günü kanda baktırdım değerim 59 çıktı yani 1 haftalıktı,doktor bugün tahlili yenilememi istedi yarın sonucu alıcam bakalım..erken öğrenmek bizim gibiler için çok önemli..

mecburen kendm yapıyorum hergün iğne yaptırmak için dışar çıkmak yorar insanı canım ilk başlarda çok orlandım ama şu anda rahat yapıyorum

doktorum banada verdi kendin yapıcaksın dedi.ilk iğnemi dün yaptın çok zordu ama napim kuzucuklar için katlancaz.göbektenmi yapıosun sende?

bu bebe aspirini tedbir amacli bende kullansam bir zarari olur mu acaba?ayrica bu kan pihtilsmasinin vuctta herhangi bir belirtisi var mi?

sen korunmuyormusun?? canım,eğer korunmuyorsan ve kan pıhtılaşman varsa doktorun kullanmanı söyler zaten..

canım ayın 6 sında yani perşembe günü kanda baktırdım değerim 59 çıktı yani 1 haftalıktı,doktor bugün tahlili yenilememi istedi yarın sonucu alıcam bakalım..erken öğrenmek bizim gibiler için çok önemli..

kesinlikle dogru soyluyorsun..ignelere basladin sen degilmi...?

Back
X