• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Selam arkadaşlar mutasyon sonucumu sizlerle paylaşmak istedimm doktor pek bilgi vermedi

faktör v leiden (g1691a)=normal
faktör v r2(h1299r)=normal
protrombin (g20210a)=normal
faktör xıı=heterozigot
b-fibrinojen(-455g>a)=normal
paı-1 4g\5g=5g\5g
hpa1 a\b=a\a
mthfr c677t=heterozigot
mthfr a1298c=heterozigot
ace ı\d=ı\ı
apo b=normal
apo e =e 3\3

fraxiparine 0.4 aspirin b12 folikasit elevit içiyorm.10 haftalık hamileyim 2 kürtaj var aynısı olmasından korkuyorum

canım pıhtılaşma problemin var 3 tane heterizigot var protein s ve c bakılmadı mı? umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

canım pıhtılaşma problemin var 3 tane heterizigot var protein s ve c bakılmadı mı? umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın[/QUOTE]

YOK SADECE BİYOKİMYA SONUCU B12 241 FOLAT 5,42 HOMOSİSTEİN 11,7 BUNLAR VAR

cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
bana dua edin lütfen inş. bu sefer bebeğim gelirde bırakıp gitmez

merhaba kıvırcık.. canım şööle bi baktım da foruma gözüme çarptı.. inşallahhh tatlıım güzel haberlerle geliceksinn tüm dualarım seninle ve bebişini özlemle bekliyennn anne adaylarına.. moralller sağlam tutulsun stres olmasın lütfen.. her yokuşun bi inişi vardır.. allah güzel günler görmeyi nasip etsin hepinize..

Canım çok detaylı ve anlaşılır anlatmışsın gerçekten teşekkür ederim benim hem mthfr1298 ve faktör v heterozigot hem de homosisteinim 15 (10dan sonrasını yüksek kabul ediyorlar) görüştüğüm drlar diyeti şart görmediler ama bir prof benexol ve folik kullan dedi. Sanırım ben de bu diyeti uygulamalıyım çünkü homosisteinim zaten yüksek. Çikolatanın diyetteki yeri nedir:) bir arkadaş o da yasak demişti de o yüzden merak ettim lütfi önderoğlunu aradım randevu için sekretere sordum diyet vermiyor drumuz dedi sinan beksaç da hasta almıyormuş artık. Sinan bey diyet veriyor çünkü hastalarına şu işe hakim bir dr bulamadım bir türlü.

Doktorum çikolatadan bahsetmedi, herhalde yasak olsa söylerdi:) Ama bi önceki doktorum Sinan Beksaç'dı, o şeker alımını az tutmamı söylemişti, fakat bu doktor tatlı konusunda serbestsin dedi. Sinan Beksaç bu konuda iyi bir doktor ama çok fazla hastası var, gittigin zaman saatlerce bekliyorsun, ve oradayken dikkatimi ceken bir konu otomatige baglanmış gibi her gelene aynı ilaçlar, aynı doz, aynı rejim (diyet programını veren diyetisyen sadece kaç kalori alman gerektigine gore degisiklik yapıyor diyetlerde) veriliyor. Konuyu detaylı anlatmıyor kafanda bir sürü soru işaretiyle çıkıyorsun. En büyük avantajı devlet hastanesi oldugu için tüm testleri kolaylıkla yaptırıyorsun. Ben şimdiki doktorumdan şimdilik memnunum, daha başlayalı çok olmadı ama istersen bir dene. Tolga Ecemiş, Akay hastanesinde.

Canım çok detaylı ve anlaşılır anlatmışsın gerçekten teşekkür ederim benim hem mthfr1298 ve faktör v heterozigot hem de homosisteinim 15 (10dan sonrasını yüksek kabul ediyorlar) görüştüğüm drlar diyeti şart görmediler ama bir prof benexol ve folik kullan dedi. Sanırım ben de bu diyeti uygulamalıyım çünkü homosisteinim zaten yüksek. Çikolatanın diyetteki yeri nedir:) bir arkadaş o da yasak demişti de o yüzden merak ettim lütfi önderoğlunu aradım randevu için sekretere sordum diyet vermiyor drumuz dedi sinan beksaç da hasta almıyormuş artık. Sinan bey diyet veriyor çünkü hastalarına şu işe hakim bir dr bulamadım bir türlü.

Doktorum çikolatadan bahsetmedi, herhalde yasak olsa söylerdi:) Ama bi önceki doktorum Sinan Beksaç'dı, o şeker alımını az tutmamı söylemişti, fakat bu doktor tatlı konusunda serbestsin dedi. Sinan Beksaç bu konuda iyi bir doktor ama çok fazla hastası var, gittigin zaman saatlerce bekliyorsun, ve oradayken dikkatimi ceken bir konu otomatige baglanmış gibi her gelene aynı ilaçlar, aynı doz, aynı rejim (diyet programını veren diyetisyen sadece kaç kalori alman gerektigine gore degisiklik yapıyor diyetlerde) veriliyor. Konuyu detaylı anlatmıyor kafanda bir sürü soru işaretiyle çıkıyorsun. En büyük avantajı devlet hastanesi oldugu için tüm testleri kolaylıkla yaptırıyorsun. Ben şimdiki doktorumdan şimdilik memnunum, daha başlayalı çok olmadı ama istersen bir dene. Tolga Ecemiş, Akay hastanesinde.

Geçen hafta başında aşılama yaptırmıştım, hevesle bekliyordum önümüzdeki haftaki testi ama bugun kanamam başladı, bu ay bana kısmet değilmiş anlaşılan :(
Henuz doktoruma ulaşamadım bakalım ne diyecek.

Geçen hafta başında aşılama yaptırmıştım, hevesle bekliyordum önümüzdeki haftaki testi ama bugun kanamam başladı, bu ay bana kısmet değilmiş anlaşılan :(

canım korunmayalı benim de ikinci ayım. bugün kanamam başladı adetime de iki gün vardı daha. nasip kısmet bu ay da olmadı.ben artık bebeği bıraktım şehitlerimize üzülüyorum

cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
bana dua edin lütfen inş. bu sefer bebeğim gelirde bırakıp gitmez

bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama deneyeceğiz biz de..nasıl bişey ...çok merak ediyorum...özel hastanede benim dr...ve maliyeti ne kadar acaba

canım inşallh bu sefer bebğin tutunur dularımız seninle

hoşgeldin arkadaşım burdaki arkadaşların hepsi aynı durumdalar kaç düşüğün var canım güzel haberlerini bekliyoruz

hoşgeldin arkadaşım bazı doktorlar heterizigotlara iğne vermiyorlar sadece coraspin veriyorlar herkeste değişik mutasyonlar var genelde iğne kullanılıyor ama kullanmayanlarda var doktordan doktora değişiyor anlayacağın allaha sığınıp beklemekten başka çaremiz yok

heterozigotta neden iğne vermiyorlar ki,bilgin var mı?

gebelik başlar başlamaz clexane 0.4 kullanmaya başladım 15. haftada gerileme var dedi dr burda profa gittik doça gittik pıhtıları plasentayı tıkamış suları kalmamış can parçalarımın:( bu yüzden büyüyememişler de iğneyi ikiye çıkardık 15. haftada fakat gerilemeyi engelleyemedik biri 2 hafta biri 3haftada sabitledi öyle de kaybettim yavrularımı sanırım yetersiz geldi. arttırdığımızda da geç kalmıştık bence:(

Allah kucağını boş bırakmasın..inşallah sağlıklı bebekler getirirsin dünyaya....bence de dozun az gelmiş...bana direk 0.6 dedi...ve aspirin...hemotoloğa gittim ben prof.du adam...çok net konuştu

slm kızlar doktorum bana bidaha hamile kaldığımda serum tedavisi uygulayacağını söyledi aranızda bunu duyan ve yaptıran varmı haftaya gittiğimde soracağım ama o güne kadarda bilgi sahibi olmak istiyorum:18:

arkadaşlar ben yeni üyeoldum lütfen benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar benimle arkadaş olabilirmi:)

merhaba..burdakilerin hepsi hemen hemen aynı şeyleri yaşıor..bende onlardan biriyim.benmde bebeğim 7 aylık karnımda öldü kan pıhtılaşması dior doktorlar.test yaptırdım sonucunu bekliorum.şimdi tekrar hamileyim hergün göbeğimden iğne yapıorum.baştan zor oldu ama alışıosun...kuzucuklar için...sen yaptırdınmı genetik testlerini? ve kaç düşüğün var

canım kanama için henüz erken değilmi daha test yapmana 1 hafta varmış :(

bu doktorlar aynı eğitimlerden geçmiyolarmı aynı mutasyonları taşımamıza rağmen kimimize 0.2 kimimize 0.6 veriyolar kendi kendimizin doktoru olmaktan başka çaremiz yok anlaşılan bizleri deneme tahtasımı yapıyorlar anlamadım gitti ya yutarsa hesabı:(

canım benim RABBİM seninle ve yardımcın olsun inşallah tutacak bu sefer...
sagol kuzucum ya inş. bu sefer olur
senin nasıl gidiyor canım serumlar falan bittimi kontroller nasıl
3 SENEDİR DENİYORUM
iki düşüğüm oldu bu yılda iğneye başladım bakalım aralık sonuna kadar başaramazsak bende aşılamaya başlıycam allah kolaylık versin umarım istediğine biran evvel kavuşursun
benim 6 kimyasal gebeliğim var canım malesef
nasip artık uğraşıp duruyoruz
merhaba kıvırcık.. canım şööle bi baktım da foruma gözüme çarptı.. inşallahhh tatlıım güzel haberlerle geliceksinn tüm dualarım seninle ve bebişini özlemle bekliyennn anne adaylarına.. moralller sağlam tutulsun stres olmasın lütfen.. her yokuşun bi inişi vardır.. allah güzel günler görmeyi nasip etsin hepinize..
ah kuzucum ya 6. gebeliğimde kimyasal oldu napcağımızı şaşırdık ya
dualarını esirgeme
sen napıyosun nezamanlardır yoktun

bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama deneyeceğiz biz de..nasıl bişey ...çok merak ediyorum...özel hastanede benim dr...ve maliyeti ne kadar acaba
ben özelde yaptırdım ilk aşılamamı klomenle yaptık doktor650 aldı ailaçlara falan bişi vermedik
şuan devlette yaptırıyorum iğneyle iğneye raporlu olmasına ragmen 450 verdik o kadar

ama tam aşılama gününden 14 gün sonra kanaman gelmesi lazım
adet kanaması olduğuna emin misin

Back
X