Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım allah kimseye yaşatmasın bu durumu ilkinde anlayamamıştım ama 2.si çok zor olducanım çok geçmiş olsun inşallah bi daha aynı acıları yaşamayız![]()
canım adetim bitti ben hemen çalışmalara başladım, ve diğer adetime 10 gün filan vardı daha test yaptım hcg 64 çıktı.erken döllenme sanırım... hcg nin 64 olması 1-2 hafta arasında mümnkün,zaten son adetime göre hesaplayınca en fazla 15 günlük bi bebekti ve hemen başladık iğneye... faktör v leiden mutasyonu: homozigot mutant yazıyo gen sonucuna göreCanim cok gecmis olsun, Rabbim sana ve ayni durumu yasayanlara guc versin. 15 gunlukken ogrendim ve clexan kullandim demissin. Nasil 15 gunlukken ? yani 6. haftandami ogrendin, yani beklenen adet tarihinden 2 hafta sonra mi igneye basladin? Kusura bakma sorularimla SIKMAK istemem seni ama bende uzuldum ne olabilir diye dusunuyorum simdi...Acaba igne icinmi gec kaldin, o nu dusunuyorum. Birde mthfr miydin senin..yazarsan biraz daha detayli. Eminim daha onceden konusmusuzdur ama akil kalmadi bende unutuyorum.
evet canim bende 3 dusuk yasadim, 2 si kurtajla sonuclandi, sonuncusuda kimyasal gebelikdi. Yapilan tahlillerdede mthfr1298 heterozigot cikti. DOktorum gebelikden ONCE folbiol+coraspin Gebelikle birlikde de coraspin ve innohep kullanmami soylemisti. Ama coraspinin bir faydasi olmaz benim icim rahatlasin diye kullaniyorum :) Suanda gebelik dusunuyorum hayirlisiyla sorunsuz bir sekilde Rabbim herkese nasip etsin insallah. Korunmasiz ilk ayim, ama tik yok daha...sen nerde yasiyorsun, hangi doktora gidiyorsun?
amin canım allah kimseye yaşatmasın bu durumu ilkinde anlayamamıştım ama 2.si çok zor oldu
canım adetim bitti ben hemen çalışmalara başladım, ve diğer adetime 10 gün filan vardı daha test yaptım hcg 64 çıktı.erken döllenme sanırım... hcg nin 64 olması 1-2 hafta arasında mümnkün,zaten son adetime göre hesaplayınca en fazla 15 günlük bi bebekti ve hemen başladık iğneye... faktör v leiden mutasyonu: homozigot mutant yazıyo gen sonucuna göre
ilk ay olmazda öteki ay olur canım.acele etme zaten 3 kez hamile kalmışsın.diğer düşüklerinde iğne kullanmadınmı sen;?
bu arada ben sakaryada yaşıorum.ya sen?
cok erken belli olmus testde, ignelere de erken baslamissiniz dolayisiyla. Gelismelerden haberdar et canim, nedenini bende merak ettim.
cok erken belli olmus testde, ignelere de erken baslamissiniz dolayisiyla. Gelismelerden haberdar et canim, nedenini bende merak ettim.
bizde bu genetik test sonuçlarını neredeyse 1 ay beklioruz.burdada yapmıolar ama kimisi işi şansa bırakmak istemior.1 düşüğü olsada 3 düşüğüm var dior.testi yaptırabilmek için.hem bencede çok yanlış.3 kez aynı acıyı yaşamakmı gerekiyor çok saçma bi sistem.benm 3 düşüğüm yok ama benmde bebeğim 7 aylık öldüğü için sanırım bu testi yaptırabildim..inşallah seninde en kısa sürede bebeğin olur canım kucağına alırsın inşallah...ingilterede yaşıomuşsun orda daha fazla imkan vardır belki böle riskli gebelikler için.burda pek önemsenmiyor bence.herşeye çok normal bakıor doktorlar.ama birde bize sorsunlar ne kadar acı olduğunu.Allah birdaha yaşatmasın inşallah burdaki tüm anneler bebeğine kavuşsun...
canım ben dktoruma bu knuyu sordum biz riskli gebeliklerde herihtimale karşı ölü doğum doğum esnasında oluşabilecek sorunlar nedeniyle sezeryan öneriyoruz dedi en azından bebeğinizi elinize almanız için dedi diğer doktorumda olabilirsin normal dğum dedi niye olamayasın dedi 32 . haftada keseriz iğneyi dedi bende normal doğum istiyodum ama sezeyana karar verdim bakalım riske atamam napıyım ben 32. haftada iğneyi kesersem kafayı yerim bebeğim yaşarmı yaşamazmı diye
canım ben dktoruma bu knuyu sordum biz riskli gebeliklerde herihtimale karşı ölü doğum doğum esnasında oluşabilecek sorunlar nedeniyle sezeryan öneriyoruz dedi en azından bebeğinizi elinize almanız için dedi diğer doktorumda olabilirsin normal dğum dedi niye olamayasın dedi 32 . haftada keseriz iğneyi dedi bende normal doğum istiyodum ama sezeyana karar verdim bakalım riske atamam napıyım ben 32. haftada iğneyi kesersem kafayı yerim bebeğim yaşarmı yaşamazmı diye
kızlar hepinize meraba.ben yeni doğum yaptım.bendede kan pıhtılaşması vardı.hamileliğimde clexane 0,4 kullandım hergün.ama 35.haftamda kesti doktorum iğneyi.bebeğimin kilosu hep çok fazlaydı.iğneyi keserken doktora gelişimi gerilemez demi diye ısrarla sordum.iğne bu saate kadar korumuş bebeği dedi.bu saatten sonra önemli değil zaten iri bebek falan dedi.ve iğneyi kestikten sonra hiç kilo almadı bebeğim.kordonu kurumaya başladı.oksijeni azaldı.38+3 te oldu sezeryanım.normalde 39+3 diye planlıyoduk.ama oksijeni azaldığı için daha fazla bekleyemedik.bebeğim 2860 gr doğdu.akşamına 2600 grama düştü şişi inince.okdar iri denen bebek bu kadarcık doğdu.35.haftadan sonra hiç gelişmedi.doktora iğneyi kestiğimiz için oldu diyorum ne evet diyo ne hayır.kendi hatası olduğu için kabul edemedi.kızlar siz siz olun erkenden kestirmeyin iğnelerinizi.sadece kadın doğumcunun dediğine bakmayın hemotoloğa gidin mutlaka.sadece kilosunda diğer organlarındada olabilirdi gelişim geriliği Allahtan öyle bişey olmadı.
buarada mutasyon önemli olabilir kızlar.benimki homozigot mutasyon.heterezigotta belki kesilebilir iğne.ama onuda tam bilmiyorum.en iyisi iyice araştırın ve mutlaka hemotoloğada gidin.
bayağı zaman oldu girmeyeli foruma.herkese selamlar.klomen kullanıp arkasından ovitrelle iğne olmuştum ama başarılı olamadık.ikinci denemeyi de yaptık ama yine olmadı ve yetmezmiş gibi ilaçlar yan etki yaptı bayağı zor anlar yaşadım.tabi moralim de bozuldu,umutlarım soldu,sinirlerim bozuk eşimle aramız bozuldu,psikolojik desteğe ihtiyacım var sanırım.neyse içimi dökmek istedim ama sizinde içinizi karartmayayım.napıcam şimdi ben aynı ilaçları kullanmaya korkuyorum.biraz ara versem diyorum ama aklımdan çıkmıyo.Allah benim ve benim durumumda olan herkesin yardımcısı olsun.
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
benimde üç düşüğüm var kan pıhtılaşmasından dolayı comadin kullandım ama şimdi hamile kalmak için iğne vurunuyorum...
varsa nerden ve nasıl temin ettinizz lütfen paylaşın?