Kizlarrrr tam 27 kisi olmusuz listede... listemiz kabariyor, ama hamislerimizde cogaliyor Allahin izniyle

...Umudumuzu kaybetmeyelim... Listeye girmek isteyenler lutfen bilgilerini versinler...di$lanmis hissetmesinler kendilerini... Buarada listedeki hamislerimizden gebeliklerinin suanki tarihlerini, yani kac haftalik olduklari bilgisinin tazelenmeside gerek..onu da yapalim.
Hatce...senin hangi mutasyonun heterozigot? yani mthfr mi yoksa factor V falanmi? Onu belirtirsen sevinirim, arkadaslar baktiklarinda gorurler en azindan kendileriyle ayni mutasyonda olanlari ve ne cesit tedavi uygulandigini...Birde suanda ne ilac kullandigini bahsetmemissin ben coraspin diye tahmin ettim..ama emin olamadim o yuzden yazmadim..sonucta gebelikden once hicbisey kullanmayanda var igne kullananda coraspin kullananda.. Onu belirtirsen iyi olur canim. Cok uzattim yaa :44:
mltm2602...canim MORALINI bozma...ama nasil dayandin gidip bir kan testi yaptirmadin... yaa ben bu kadar dayanamazdim...ama malesef benim yasadigim yerde oyle gidip istedigim zaman kan testi yaptiramiyorum...senin bebis de nazli olacak galiba...

forumdaki diger arkadaslarinda burdaki herkesin bebisleri nazli...annelerine simdiden cile cektiriyorlar

ama olsun gelsinlerde biz raziyiz o cileye...