merhaba arkadaşlar.daha önce yazmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum.faktör 5 heterozigotum.ilk düşüğü 5 haftalıkken yaptım.4 yıl sonra hiç beklemediğim bir anda onca aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile oldumu öğrendim.ancak 2 hafta önce doktora gittiğimde 9 haftalık olması gereken bebek 6 haftalık görünüyordu ve kalp atışını göremedi küçük olduğu için.geçen hafta tekrar gittik.hala 6 haftalıktı sadece 1 günlük ilerleme olmuş.kalp atışı yok ölmüş ama yinede haftaya kadar bekleyelim dedi.yarın başka bir doktora gidicez.biliyorum mucize işstiyorum ama,kalbinin attığını görmek istiyorum.sizce mümkün mü.bu arada iğnelere kanama başladıktan 10 gün sonra başladım.kanama kesildi ancak lekelenmeler devam etti.sizce geç başladığım içinmi yaşıyorum bunu.şimdi 11 haftalığız normalde.ona çok bağlandım.yarın doktorun söyleyeceklerini merak ediyorum.çok tedirginim.çok karışık duygular içerisindeyim.
canım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun umarım iyişeyler duyarsın kalbini ferah tut stres yama dşcem ama elimizde değil ebnim ilk bebeğimde hep geriden geldi malesef....ama ALLAHTAN ümit kesilmez