• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu arada kızlar birşey sormak istiyorum.ovulasyon testleri gebeliği gösteriyor mu?tecrübesi olan var mı bu konuda?evde gebelik testi yok ama ovulasyon testi var.bir kaç yerde okumuştum gebeliği de gösteriyor diye.hani denemişseniz onu yapayım şimdi.heyecan bastı da beni:18::18:

Ben Tolga Ecemiş'e gidiyorum, memnunum. Başka arkadaşlar da var burda ona giden, hatta benden daha uzun süredir tanıyorlar sanırım. Bu doktor da diğerlerinden farklı bir yol izliyor ve gebelik öncesi daha ortada hiçbirşey yokken iğneye başlatıyor. İstersen internetten ve forumlardan bir incele.

7. hafta bizler için çok geç. Ben iğne kullanmadığım gebeliklerimde 7. haftaya ulaşamamıştım bile :(

burcu aynı anda aynı konuda yazmışız.sadece tolga beyle ilgili bölümleri nasıl görebilirim?

çok soru sordum ama bişey daha sormak istiyorum.bizim durumumuzdakiler kolay hamile kalamadığı için ,bazı doktorlar gebe kalmadan önce iğne veriyormuş.kimi ayda bir kimi 15 günde bir.hatta ayda bir olanla birebir konuştum.bu iğne sayesinde kolay hamile kaldım dedi.iğne dediğim bizim kullandığımız heparin iğneleri.bu konuda bilginiz varmı?

Emin değilim ama sanırım buradaki olay hamile kalmamızı kolaylaştırmak değil farkında olmadığımız hamileliklerimizi devamlı kılmak. Eğer bebek daha rahime yerleşip kan bağlarını kurduğunda kanın pıhtılaşırsa hamile oldugunu bile anlamayabiliyorsun o kadar erken düşük yaşanıyor ve kimse bunun farkında olmuyor, veya en fazla birkaç günlük adet gecikmesi yaşıyorsun hamile oldgunu anlamıyorsun veya kimyasal gebelik yaşıyorsun. Önceden iğne olduğunda ise sen daha hamile oldugunu farkedemeden kanın sulanmaya ve bebek için uygun olan kan akışını hazırlamaya başlıyor. Doktorumun söylediklerinden ben böyle çıkardım.

Emin değilim ama sanırım buradaki olay hamile kalmamızı kolaylaştırmak değil farkında olmadığımız hamileliklerimizi devamlı kılmak. Eğer bebek daha rahime yerleşip kan bağlarını kurduğunda kanın pıhtılaşırsa hamile oldugunu bile anlamayabiliyorsun o kadar erken düşük yaşanıyor ve kimse bunun farkında olmuyor, veya en fazla birkaç günlük adet gecikmesi yaşıyorsun hamile oldgunu anlamıyorsun veya kimyasal gebelik yaşıyorsun. Önceden iğne olduğunda ise sen daha hamile oldugunu farkedemeden kanın sulanmaya ve bebek için uygun olan kan akışını hazırlamaya başlıyor. Doktorumun söylediklerinden ben böyle çıkardım.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

canım inşallah önümüzdeki aya güzel haberler verirsin bize.ben de her an kırmızı kartı yemek üzereyim.zaten hamile kalana kadar yapmadığım kalmıyor.sonra da yine aynı son olacak diye ödüm kopuyor.ne bitmez çile bu:50:

çok soru sordum ama bişey daha sormak istiyorum.bizim durumumuzdakiler kolay hamile kalamadığı için ,bazı doktorlar gebe kalmadan önce iğne veriyormuş.kimi ayda bir kimi 15 günde bir.hatta ayda bir olanla birebir konuştum.bu iğne sayesinde kolay hamile kaldım dedi.iğne dediğim bizim kullandığımız heparin iğneleri.bu konuda bilginiz varmı?

ben 7 hamilelik yaşadım hepsini kaybettim o ayrı...ama korunmayı bırakınca en geç hamile kaldığım süre 6 aydı ama genelde 2 yada 3 üncü ayda kalıyordum demek istediğim bu kanpıhtılaşmasının hamile kalamamakla ilgisi yok yani ben hiç duymadım..
ben korunmayı bırakınca sadece asprin ve folicasit kullanmıştım..

ewet cnım insan her ay umutlanıyor,çok iyi anlıyorum seni ama inan bana çok üstüne düşüp düşündükçe gecikiyor gerçekten,biliyorum insanın elinde değil ama, yapabilirsen biraz düşünmemeye çalış..

Evet onun farkindayim ama iste elden bisey gelmiyor bazen... yine de herseyin hayirlisi olsun ne diyeyim.

canım bak sana anlatayım ilk gebeliğimde bende epey bir süre hamile kalamamıştım gitmediğim doktor kalmadıydı nerdeyse en son doktorun biri bu yöntemi denetti o ay hamile kaldım derece yöntemi her gün yataktan kalkmadan önce dil altından ateşini ölçüyorsun 37. yi bulduğun gün ilişkiye giriyorsun eğer tuttuysa ateşin hep yüksek çıkıyor tutmadıysa birkaç gün içinde ateşin düşüyor ben kaç kişiye söyledim hepside hamile kaldı etkili bir yöntem eğer başka bir problem yoksa ikinci gebelik düşündüğümüzde ise korunmayı bıraktığım gün hamile kalmışım biraz psikolojik aman nasıl olsa hamile kalamam diye öylesine denemiştik ve o gece hamile kalmışım bu ay bekliyorum hadi kızlar 2012 ye göbüşlü girin tüm bebek isteyen arkadaşlara kolay gelsin
teşekkür ederim tatlım deneyecegım ınsallah her sabah bakalım umudumuz aralık...

bugün kkontrolum var ve ben yine çok stresliyim bakalım bebeğim iyimi büyümüş mü yaşıyomu? çok endişeleniyorum her doktora giderkende olur mu bu ya kalbim duruacak sanki elimizden gelen bişey yok herşey ALLAH tan ama yinede endişeleniyorum işte..:18::18::18::18::18:
offff beni uyku tutmazdı heyecandan cok zor rabbim ferahlık versin güzel heberlerin bebişini kucagına alana kadar devam eder ınsallah
ben hiç duyamadım o kalp atışlarını.çok zor elde edilmiş bir bebekti.içim acıyor.olacakların farkındayım ama kabullenmek istemiyorum.doktor binde bir ihtimal var dedi.o bir ihtimale bile sarılmak istiyorum.benim için dua edermisiniz?
ederiz canım merak etme inşallah güzel haberler verirsin bize
aramızda histereskopi yaptırıpta düşüklerine bununda sebep olabileceği söylenen varmı arkadaşlar doktorum banada yaptırabilirsin ilk adet sonrası demişti ama ben tereddütte kaldım eşimde yaptırma gerek yok bi problem olsaydı ultrasonda gözükürdü diyor aman yine ikilemde kaldım :(
canım kuretajdan sonra yapısıklık oluyormus sanırım hısteroskopıyıı onun ıcın ıstıyormus doktorlar.bıde dogustan bır anomali varmı dıye bakılıyormus sanırım.bendende ıstedı ama hem korktum yaptıramadım hemde cevremdekıler bı problem olsa hamış kalamazdın dedıler gerek yok yaptırmaya dedıler ama aklım orda kaldı umarım bır sıkıntı yoktur:(((

bu arada kızlar birşey sormak istiyorum.ovulasyon testleri gebeliği gösteriyor mu?tecrübesi olan var mı bu konuda?evde gebelik testi yok ama ovulasyon testi var.bir kaç yerde okumuştum gebeliği de gösteriyor diye.hani denemişseniz onu yapayım şimdi.heyecan bastı da beni:18::18:

canım eğer şüphen varsa kanda baktır hem varsa iğnelerinede erken başlamış olursun...

canım inşallah önümüzdeki aya güzel haberler verirsin bize.ben de her an kırmızı kartı yemek üzereyim.zaten hamile kalana kadar yapmadığım kalmıyor.sonra da yine aynı son olacak diye ödüm kopuyor.ne bitmez çile bu:50:

Canim gebelik testi yaptinmi BAT ne zaman senin normalde ? insallah yemezsin kirmizi karti ama test yap ben kirmizilar gelmeden testte ogreniyorum negatifse bir-iki gun icinde regl gelir diyorum

canım eğer şüphen varsa kanda baktır hem varsa iğnelerinede erken başlamış olursun...

hiçbir belirtim yok :):):) kendi kendime gelin güvey mi oluyorum ne:):) canım korunmuyoruz ama her ay test yaptırıp negatif sonucu görmekten iğrendim artık.daha adetime de 2 gün var.hele bi bekleyeyim dedim.yaptırsa mıydım acaba:18::18::18:

Canim gebelik testi yaptinmi BAT ne zaman senin normalde ? insallah yemezsin kirmizi karti ama test yap ben kirmizilar gelmeden testte ogreniyorum negatifse bir-iki gun icinde regl gelir diyorum

valla artık utanıyorum her ay test yaptırıp negatifi alıp küçük emrah gibi dolaşmaktan.bat 30 kasım.daha gebelik testi de yapmadım evde.erken çıkmaz diye.ama ovulasyon testi yaptım :) 2 tane kırmızı çıktı.

Son düzenleme:
valla artık utanıyorum her ay test yaptırıp negatifi alıp küçük emrah gibi dolaşmaktan.bat 30 kasım.daha gebelik testi de yapmadım evde.erken çıkmaz diye.ama ovulasyon testi yaptım :) 2 tane kırmızı çıktı.

benim beklenen adet tarihinden 3 gün öncesinden çıkar idrar testlerinde.bence yaptır.silik bile çıksa hemen hastanede kan testi yaptırırsın.ben senin yerinde olsam yapmıştımmm :))

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım malaesef bende kan pıhtılaşması sonucu 3 tane bebeğimi kaybettim 2. düşükte öğrendim pıhtılaşma sorunum olduğunu.son kaybımı 4 gün önce yaşadım dokturu uyarmama rağmen iğne vermedi 2 düşüğünde doktor hatası olduğunu düşünüyorum.ankarada bu konu
hakkında önerebileceğiniz bir doktor varmı?

bence git kan testi yaptir canim insallah ovulasyondaki gibiidir...gerci birara birisi demisti yanlis hatirlamiyosam , ovulasyonda hamileysen cift cizgi cikiyo diye biri demisti kimdi o...:)

benim beklenen adet tarihinden 3 gün öncesinden çıkar idrar testlerinde.bence yaptır.silik bile çıksa hemen hastanede kan testi yaptırırsın.ben senin yerinde olsam yapmıştımmm :))

evdeki testlerde çıkmıyor canım ya.ovulasyon testindeki çift çizgiyi görünce sanki gebelik testiymiş gibi sevindim bir de:)ne hallere düştüm yarabbi!

sanırım pıhtılaşma konusundaki dez avantajımız bu konuda kesin tanıların olmaması.deneme yanılma yoluyla doğruyu bulmaya çalışıyorlar.gittiğim bir doktor adetin 23.günü bhcg yaptırıp hemen başlayacaksın gecikmeyi beklemeden dedi,bir tanesi bebeği gördükten sonra dedi,bir tanesi kalp atışlarından sonra dedi.bir doktorun dediği diğerini tutmuyo malesef.o yüzden de iyi bir doktor bulup sonuna kadar güvenmek istiyorum.ankarada oturuyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.forumu baştan sona okumak imkansız sadece 75 sayfa okuyabildim.eminim isimler geçmiştir ama yardımcı olursanız çok sevinirim.aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum buradaki herkes gibi.

canım benim çok geçmiş olsun seninle aynı sorunları paylaşıyorum bende 4 gün önce 3. kez düşük yaptım doktora söylediğim halde iğne ilaç hiçbirşey vermedi ve 2 gün sonra düştü bebeğim etliğe gidiyordum kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum hacettepeye randevu alıp oraya devam edeceğim Allah kimseye yaşatmasın ama herşeyde bir hayır vardır.

Back
X