- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
sayfamızda hiç heyecan yok ya kimse de yazmıyor.hamişler yazsa da okusak neler oldu merak ediyoruz.yeni hamileler kalp atışlarını gördüler mi?diğer sayfalara baktımda hamileliğini yeni öğrenenler ne komik geliyorlar.yorum yazmak istiyorum ama elim gitmiyor.sanki hemen doğurdular da bebekleri kucaklarında.öle rahat öle rahatlar ki çift çizgiyle iş bitseydi şubatta doğum yapıyordum( dünya onlara güzel.yoksa ben mi çok acımsızım.
ewet ılk hamıle kaldıgımda olamaz kılo vermem gerekırdı cok kılo alacagım .bebegıme ne alsam ,hangı kıtabı okusam ,beslenmeme dıkkat etmelıyım dıye ayrıntılıca dusunuyordum.sımdı umursayamıyorum sadece endıselenıyorum saglıklı olmasından baska bırsey hayal edemıyorum.kontrolum 10gun sonra kalp atımı ıcın.1hafta once kese olusmustu ama yuvarlak degıldı gelde kafaya takma ıste,stres yapmamak mumkun mu.her lavobaya gıttıgımde korkarak peceteye bakıyorum kotu bırsey gormemek ıcın.gebelık gunlugu tutuyorum ama yarıda kalacak dıye yazmaya elım varmıyor.işte böyle elendil85 rabbım ısteyen herkese saglıklı stressız gebelık ve bebıs nasıp etsin.test sonucların hakkında hıc bır bılgım yok ben yaptırmamıstm bunları
 hoşça kal...
 hoşça kal...