Ben bi konferans dinledim doktorlar konferansı. Bu tekrarlayan düşüklerde uyguladıkları proteokolleri konuşuyorlar farklı vakalar üzerinden sen ne yapardın böyle hasta gelse diye. 2 bucuk saat süren bi tartısma. Ve kan sulandırıcı iğne kısmınıda konustukar. Türkiyenin önde gelen dr ları 8-10 dr icinden sadece 1 tanesi testlerde pıhtılasma cıkmayan vakaya tekrarlayan gebelik kaybı var diye ben uygularım demişti hepsi karsı cıkmıstı. İşte bazısı deniyor

Test sonuclarına göre kullanım gerektiren bi durum yok. Benim kan pıhtılasma sorunum olmasına rahmen ben kullanırken defalarca düşündüm. Cok korktum kac farklı hematologa ve genetik uzmanına gidip danıstım. Bana kesinlikle kullanmalısın hemde acil dediler. Bu gebeliğimdede dr 6. Haftayı bekledi iğne yazmak icin, hematoloji dr dedi ki 4. Haftada hamile olur olmaz baslanması gerekiyor. Senin pıhtılasmada sorun var bebegını pıhtı attıgı ıcın kaybediyorsun büyük ihtimald ki gercektende dogru düşük yaparken diğer kızlar hep 2 pıhtı parçası geldi diyor. Bende kocaman kocaman bir sürü pıhtı prçası geliyor cok korkutucu. Yani böyle belirtileriniz tespitleriniz yoksa kafanıza göre iğne kullanmayın. İğneninde tehlikeleri var maalesef. Cogu dr un karsı cıkmasınında ana sebebi bu aslında.