Kandırıldım. Ne olur çok bağlanmayın kimseye

Elefera rabbim ayırmasın canım , mutluluğunuz kat kat artsın inşallah

Bu arada face ime süppperrr bir söz yazdım, anlayana çok can acıtıcı ama nerede :)

Evde kedi köpek besleyerek hayvansever olunmaz, hayvansever dediğin benim gibi koynunda yılan besleyecek...

canııım bende dua edicem senin için
ama üzülmeye değmeyecek biri olduğunu anlamış oldun demekki karekteri bu kadarmış
kendi karar veremiyo demekki önce aile dostunun sözünden çıkmıyo
sonra ailesi
sen ne kadar seversen sev demekki o başkalarının fikirlerine önem veriyomuş
zor olur biraz ama geçer elbette
inşallah tez vakitte geçer
sen çook sevmişsin anlayabiliyorum ama ağlama artık değmez de
başka meşguliyetler edin
ne güzel mesleğin var
arkadaşlarınıda ihmal etmişsin onun yüzünden
onlarla gez dolaş
onun yüzünden asosyal olmuşsun
o yok artık sosyalleşme vakti
rabbim en hayırlılarını versin hakkında
dua edicem senin için opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim canımmm, havuza yazıldım, yüzerken unutuyorum herşeyi, günde 2 saat iş çıkışı yüzüyorum, telefonunu garantiye vermişti, benimde kullanmadığım bir telefonum ondaydı o garantiden alınca verecekti bana telefonumu, telefonumda falan değilimde şimdi iade etmek için ararsa tükenirim ben, istemiyorum kalsın onda telefon falan

rabbim inşallah dayanacak kadar güç versin sana
ne güzel bu aktivitelerle aklına daha az gelir
canım şimdi dönmek istiyo olabilirsin oda pişman oldu belki ama kişiliksiz biriyle ne kadar daha devam edersin
devam et bu kararlılığına bence
eminim çokta güzelsin ama bana öyle geldi ki için çook temiz allah herşeyi görüyo
daha iyilerini daha hayırlılarına layıksın canım
yanındayız her zaman ne zaman istersen konuşabilirz onun yerini doldurmam ama her derdini dinleyebilirim vereliniortak

Elefera rabbim ayırmasın canım , mutluluğunuz kat kat artsın inşallah

Tesekkur ederım canım, Rabbım sana da nasıp etsın.
ınan en guzel ve anlamlı ask, esınle yasadıgın ask oluyor.
Gerısı hep fasa fıso.
Bu arada ıletıne bıttım
Fakat bence cok uzun sure kalmamalı.
Ve sureklı ona hıtaben ıletılerın olmamalı kı,
'Bu kız hala benı unutamadı, ıstesem bugun tekrar onu elde ederım' gıbı dusuncelere kapılmasın.

Son düzenleme:

Benim hiç umudum yok be güzelimmm :sinifsinif:

Benim hiç umudum yok be güzelimmm :sinifsinif:

Dur bakalım, yaran daha kanıyor.
Hele bır kanaması dınsın, kabuk baglasın, o vakıt goreceksın umudun nasıl da yenıden yeserebıldıgını.
Zaten su vakıt, desen kı; 'yok canım hıc yanmıyor, umurumda degıl, elımı sallasam ellısı' bu garıp olur.
Bence su an huznunu doya doya yasamaya bak.
Kahretme kendını, canına kast edıcı davranıslarda bulunma ama,
ıcınden aglamak gelıyorsa agla.
Odana kapanıp, sessızlıgınde bogulmak ıstıyorsan bogul.
Ofkenı, umutlarını, hayallerını, dus kırıklıklarını anımsa,
Anımsadıkca, huznunun ustune gıttıkce daha cabuk ıyılestıgını goreceksın.
ınan bana!
Hanı korktugun seyın uzerıne gıtmek gıbı bır sey bu.
Karanlıktan korkmana ragmen, bır basına gece vaktı sokakta yuruyebılmeye cesaret etmek gıbı.
Sen korkularının (huznunun) uzerıne gıttıkce, onun etkısı azalacaktır.
Gece sokakta yurumekten korkarsın da, sokak lambalarını gorunce bıraz ferahlar, bır oh cekersın ya hanı,
Huznunun ustune gıttıkce de, sokakların aydınlandıgı gıbı aydınlanacak, ferahlayacaksın.
Aksı halde, ıcıne hapsettıgın duygular hıc beklemedıgın bır anda senı perısan edebılır.
Bu nedenle yasa huznunu, doya doya...
Tıpkı mutlu oldugumuz anlar gıbı, bu anlar da gerı gelmeyecek.
Kaybedekcek en buyuk hazınen yanında kalsın, gozyasların olsun yıtırdıklerın.
Umarım 'ıyı kı benı terk etmıs' dıyecegın o gun cok cabuk gelır.

mutlusun die o kadar sevınıyordumkı hep maşallah diyordum yazılarına rastladıkca senı az cok tanıyorum nasıl bi insan oldugun bellı şeffafsın sen bence sorunda bu oldu hesapsız kitapsız kosulsuz sevgi verdin ......insanlar bunu tanımıyor ve korkup kaçıyolar yada dediğin gibi batıyor Rabbim herseyın en hayırlısını ıyısını guzelını versın ama en dogru zamanda inş.

Bırakk yaaa böyle insanlardan kurtulduğun için dua ettttt
Daha iyileri kesinlikle çıkıcaktır karşınaa seni hakeden birilerii.
Güçlü ol seni satanı sen beleşe verr kuzumm

hatalısın arkadaşım. Seni bu derece rencide eden, dünyadan koparan adam için hala gözyaşı döktüğün için hatalısın. Herşeyi bile bile lades dediğin için hatalısın. Seni eski sen olmaktan çıkaran adama 2 gün öncesine kadar dayanabildiğin, sesini dahi çıkarmadığın için hatalısın.

Neden bu derece benliğininizi ele geçirmesine izin verdiniz, neden???

O kim oluyor ki.lmaz:

Ağlamak yerine sevinmelisin böyle bir parazitten kurtulduğun için.

sorun kilo değil biliyor musunuz ??öyle olsaydı baştan problem yapardı bunu .. başka bahane bulamamış adam ne yapsın düşünün ne kadar kusursuzsunuz ...

birtanemmmmmm canım çok yanıyor ama merhemsiniz yarama, geçecek değilmi senağlama:1no2:

Bana öyle bir tecrübe oldu ki bu........ Tutulmamış yeminleri aklımda hala, gözlerime bakışları aklımda, çok özlüyorum dayanamayacakmışım gibi geliyor, dün gece yastığıma sarılıp sabaha kadar ağladım, intiharı bile düşündüğüm için utandım kendimden. Rabbimin verdiği canı ben kimimki alabiliyorum:sinifsinif: Düşmemem lazım, dudaklarım uyuşuyor gün boyu, ağzımın içi kağıt gibi, koku tat alamıyorum sanki ve inanın kalbim ağrıyor-fiziksel bir ağrı hemde :sinifsinif:

Canım kendini harab etme bu kadar değmez inanki kendine yaparsın başkasına bişey yapmassın
Sen güçlü birisin belli kötü düşünceleri at kafandan we yoluna dewam et dimdik durarak içindeki acı biranda azalmıycak ewet ama geçicek canım mantığınla düşünürsen geçer Kendini soyutlama hiçbirşeyden kimse için başka bir kimseden vazgeçme
Birini değiştirmektense onu öyle kabullenmektir en güzeli seni böyle kabullenmiyosa o kaybediyor canım üzülme sakın
Hakkında hayırlısı böyleymiş
Şükür edelim bişeyleri gösterdi rabbim sana
Herşeyin hayırlını olsun
Allah yar ve yardımcın olsun canım

Canim ya delimisin nesin sen? Ben sahsen anlattigin adam icin gülmekten bayildim burda, yani annesi kilolusun dedigi icin, seni seven erkekde hemen ilskiyi bitiryorsa, ben bu adama gülerim ya.
Birde bunu erkek, daha önemlisi adam yerine koyup agliyorsun ya inanamiyorum.
Gercekten cok komik bir tipmis, silik, karektersiz vede salakmis, ben olsam göbek atardim ve Allahima tesekkür ederdim beni bir büyük kazadan kurtardi diye. Birde bununla evlenmeyimi düsünüyordun?
Yapma ne olursun!

klava: bende anneyim benimde bir kızım var ..yavrum canım yaşın belkide benim kızımdan büyük ..ama şunu asla unutmaki bizler sizi kolay yetiştirmiyoruz !
KALK silkelen ve kendine gel ne demek yani fiziksel ağrı kalbim de ,yok dudaklarım uyuşuyor eskilerden bir laf var dır : kocan koreye savaşa gittide 9 çocukla ortada mı kaldın ?
Yapma canım yorma kendini,üzme bırak o..her şeyi oluruna a.s.
çok sevmiş olmanı,özlemeni çok iyi anlıyorum ama önce SEN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…