- Konu Sahibi LivreAmour
-
vardır abi onlarıda zaten layık olmayanlar kapıyor merak etme sen...
Askolsun, benım bebegım oyle bırı benım ıcın.
Sımdı ben buna layık degıl mıyım :umursamaz:
Yok valla, bebısımın degerını bılıyorum.o zaman suss.kimse dymasın ..istisnalardansınız o zaman...değerinizi çok çok bilin valla
canııım bende dua edicem senin için
ama üzülmeye değmeyecek biri olduğunu anlamış oldun demekki karekteri bu kadarmış
kendi karar veremiyo demekki önce aile dostunun sözünden çıkmıyo
sonra ailesi
sen ne kadar seversen sev demekki o başkalarının fikirlerine önem veriyomuş
zor olur biraz ama geçer elbette
inşallah tez vakitte geçer
sen çook sevmişsin anlayabiliyorum ama ağlama artık değmez de
başka meşguliyetler edin
ne güzel mesleğin var
arkadaşlarınıda ihmal etmişsin onun yüzünden
onlarla gez dolaş
onun yüzünden asosyal olmuşsun
o yok artık sosyalleşme vakti
rabbim en hayırlılarını versin hakkında
dua edicem senin için opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim canımmm, havuza yazıldım, yüzerken unutuyorum herşeyi, günde 2 saat iş çıkışı yüzüyorum, telefonunu garantiye vermişti, benimde kullanmadığım bir telefonum ondaydı o garantiden alınca verecekti bana telefonumu, telefonumda falan değilimde şimdi iade etmek için ararsa tükenirim ben, istemiyorum kalsın onda telefon falan
Elefera rabbim ayırmasın canım , mutluluğunuz kat kat artsın inşallah
Tesekkur ederım canım, Rabbım sana da nasıp etsın.
ınan en guzel ve anlamlı ask, esınle yasadıgın ask oluyor.
Gerısı hep fasa fıso.
Bu arada ıletıne bıttım
Fakat bence cok uzun sure kalmamalı.
Ve sureklı ona hıtaben ıletılerın olmamalı kı,
'Bu kız hala benı unutamadı, ıstesem bugun tekrar onu elde ederım' gıbı dusuncelere kapılmasın.
Benim hiç umudum yok be güzelimmm :sinifsinif:
Hayattaki en büyük çıkmazım çabuk sevmek, çabuk güvenmek... Yaklaşık 4 ay önce başlayan ilişkimde bu 4 ay boyunca göklerde gezdim, tüm taşların yerine oturduğu, onunla anlam kazandığımı düşündüğüm, kafamda hiç soru işareti kalmayan bir ilişkiydi. Ekim gibi nişanlanıp, ocakta evlenmeyi düşünüyorduk, gözlerinde yüreğinde o kadar hissediyordumki sevgisini, sözleriyle de bunu kanıtlıyordu sanki... Askerdi, aileme delice bağlı olmama rağmen sevgisi yüzünden memleket memleket dolaşmaya razıydım, sürekli akıl aldığı resmen ona bağımlı yaşadığı bir abisi(aile dostu) vardı, onun ültimatomlarını kabullenmiş, hayatımızın tam merkezinde olmasına ses çıkarmıyor olmuştum.Eskiden burnundan kıl aldırmayan, burnu yere düşse kaldırıp almaya tenezzül etmeyen, güçlü, iradesi kemik gibi sağlam ben resmen öl dese ölecek konumdaydım. Çok fazla dini yönü kuvvetli biriydi, bende 5 vakit namazımı kıldığım halde, yinede beni dini yönden zayıflıkla suçluyordu, ki rabbime inancım herzaman su götürmez bir şekilde tamdır. Gecelerce ağlayıp yalvarıyordum allahıma şu aile dostu abisi bu kadar müdahale etmesin bize diye. En sonunda 4 gün önce annesi telefonda doldurmuş bunu, kiloluyum ben ve bu ara vermeye başladım, haftanın 5 günü havuza gidip yüzüyorum, neyse oooo oğlum çok kiloluysa kalsın demiş benim için. Düşünebiliyormusunuz pazardan elma armut alır gibi, yaa kiloluysa kalsın ozaman... Ya benim yüz güzelliğim, ruhumun temizliği, allah inancım, dürüstlüğüm, ailem, tahsilim hiçmi önemli değildi yaaa. Ben bilgisayar mühendisiyim, pırlanta gibi bir ailem, sevdiğim bir işim ve bir dünya arkadaşım var. Tüm arkadaşlarımdan soyutlamıştım kendimi, 8 yıldır kardeşim dediğim çocukla görüştürmüyordu beni, inanılmaz dışa dönük sosyal biriyken, bu 4 aydır asosyal biri oldum...Şimdi de annesi bu lafları ettikten sonra soğumuş benden, beni rahat bırak diye mesaj attı az önce... Dilerim yüce rabbimden öyle birini çıkarsınki rabbim karşısına utançtan yüzünü yerden kaldıramasın. Ellerimden tutun kızlar , yardımınıza ihtiyacım var...Yoksa düşeceğim, ölürcesine ağlıyorum 2 gündür, tükendim...
mutlusun die o kadar sevınıyordumkı hep maşallah diyordum yazılarına rastladıkca senı az cok tanıyorum nasıl bi insan oldugun bellı şeffafsın sen bence sorunda bu oldu hesapsız kitapsız kosulsuz sevgi verdin ......insanlar bunu tanımıyor ve korkup kaçıyolar yada dediğin gibi batıyor Rabbim herseyın en hayırlısını ıyısını guzelını versın ama en dogru zamanda inş.
Bana öyle bir tecrübe oldu ki bu........ Tutulmamış yeminleri aklımda hala, gözlerime bakışları aklımda, çok özlüyorum dayanamayacakmışım gibi geliyor, dün gece yastığıma sarılıp sabaha kadar ağladım, intiharı bile düşündüğüm için utandım kendimden. Rabbimin verdiği canı ben kimimki alabiliyorum:sinifsinif: Düşmemem lazım, dudaklarım uyuşuyor gün boyu, ağzımın içi kağıt gibi, koku tat alamıyorum sanki ve inanın kalbim ağrıyor-fiziksel bir ağrı hemde :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?