- Konu Sahibi LivreAmour
-
Canımmmsınıııız çok teşekkür ederim, sil baştan başlamak gerek ya bazen o şarkı dilime dolandı artık kaydirigubbakcemile2
Sileceğim-yaşanmışlıkları-mutlu anları-yüzünü-bakışını-kokusunu herşeyi ama herşeyi hem hafızamdan hem gönlümden hemde burnumdan sileceğimhayatta en sevdiğim şey sevdiklerimi koklamaktır aklinialirimsmile annemi babamı ablamı da aynı şekilde kocaman sarılıp koklarım, çok insanca-çok duyguca geliyor bu bana:asigim:
Bak gene geldi aklımaaaa
Ama geçecekkk :Saruboceq:
Sizlerle daha fazla konuşacağım artık her topiğe katılmaya çalışacağım beni yalnız bırakmayın olurmuuuuu olumunekankayizsmile
Çok haklısın, bu kadar güvenip bu kadar sahiplenmemeliydim, en büyük hatam bu benim... Hayatta mutlu edecek, sözüne güvenilir, baktığında içini ısıtacak, günahlarının bile yegane sahibi olacak erkekler var değil mi? Vardır mutlaka ama bana denk gelmedi sanırım :sinifsinif: hiç te umudum yok biliyormusunuz, sıfır şuan ...:sinifsinif:
Hayattaki en büyük çıkmazım çabuk sevmek, çabuk güvenmek... Yaklaşık 4 ay önce başlayan ilişkimde bu 4 ay boyunca göklerde gezdim, tüm taşların yerine oturduğu, onunla anlam kazandığımı düşündüğüm, kafamda hiç soru işareti kalmayan bir ilişkiydi. Ekim gibi nişanlanıp, ocakta evlenmeyi düşünüyorduk, gözlerinde yüreğinde o kadar hissediyordumki sevgisini, sözleriyle de bunu kanıtlıyordu sanki... Askerdi, aileme delice bağlı olmama rağmen sevgisi yüzünden memleket memleket dolaşmaya razıydım, sürekli akıl aldığı resmen ona bağımlı yaşadığı bir abisi(aile dostu) vardı, onun ültimatomlarını kabullenmiş, hayatımızın tam merkezinde olmasına ses çıkarmıyor olmuştum.Eskiden burnundan kıl aldırmayan, burnu yere düşse kaldırıp almaya tenezzül etmeyen, güçlü, iradesi kemik gibi sağlam ben resmen öl dese ölecek konumdaydım. Çok fazla dini yönü kuvvetli biriydi, bende 5 vakit namazımı kıldığım halde, yinede beni dini yönden zayıflıkla suçluyordu, ki rabbime inancım herzaman su götürmez bir şekilde tamdır. Gecelerce ağlayıp yalvarıyordum allahıma şu aile dostu abisi bu kadar müdahale etmesin bize diye. En sonunda 4 gün önce annesi telefonda doldurmuş bunu, kiloluyum ben ve bu ara vermeye başladım, haftanın 5 günü havuza gidip yüzüyorum, neyse oooo oğlum çok kiloluysa kalsın demiş benim için. Düşünebiliyormusunuz pazardan elma armut alır gibi, yaa kiloluysa kalsın ozaman... Ya benim yüz güzelliğim, ruhumun temizliği, allah inancım, dürüstlüğüm, ailem, tahsilim hiçmi önemli değildi yaaa. Ben bilgisayar mühendisiyim, pırlanta gibi bir ailem, sevdiğim bir işim ve bir dünya arkadaşım var. Tüm arkadaşlarımdan soyutlamıştım kendimi, 8 yıldır kardeşim dediğim çocukla görüştürmüyordu beni, inanılmaz dışa dönük sosyal biriyken, bu 4 aydır asosyal biri oldum...Şimdi de annesi bu lafları ettikten sonra soğumuş benden, beni rahat bırak diye mesaj attı az önce... Dilerim yüce rabbimden öyle birini çıkarsınki rabbim karşısına utançtan yüzünü yerden kaldıramasın. Ellerimden tutun kızlar , yardımınıza ihtiyacım var...Yoksa düşeceğim, ölürcesine ağlıyorum 2 gündür, tükendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?