KAPANMAK bakmadan geçmeyin inşallah :):):)

işte rabbin haram kılmıyor mesele orada sen de eşin sana dayattığı için doğru bi şey yapıyorum sanıyorsun ama öyle değil kapalı eş isteyen adam gider kapalı bir kızla evlenir bu kadar basit. öbür türlü başka bir yaşam modeli dayatmak çok yanlış..

rabbin deil o rabbim o hepimizin rabbi :) bize nimeti sayısız güzelliklerde veren yerin göğün sahibi bizi aşkla yaratmış , onun emirlerine uymamak inkar etmek bizim ne haddimize ve sen onu şuan inkar ediyor şirk koşuyorsun topiğimden lütfen çıkabilir misin allah yardımcın olsun kardeşim .. dualarım seninle ...

tesettür ayetleri ahzab suresi 59 nur suresi 31 nur suresi 60 ayrıca şu an tam hatırlayamadığım hadisi şerifler var peygamber eşlerinin uygulamaları ve ehli ünnet alimlerinin kitaplarında ayetlerin açıklamaları nasıl uygulandığı emrin nasıl hayata geçirildiği vs anlatılmaktadır.......nisa suresinde hatırladığım kadarı ile miras dan nikah düşen düşmeyen kişiler süt kardeşliği vs den bahsedilir....

benim rabbim kadınların kapanmasını emretmiyor islamiyette bu yok bir çok kaynakla bunu kanıtlayabilirim ama dini tartışma yasak burada sanırım.. koca baskısıyla kapanan biri de bana bu konuda ahkam kesmesin bir zahmet az önce forumda sizin gibi giyinmeyen her kadını günahkar haram yiyen bellediniz ve şirkin en büyüğüne girdiniz haberiniz yok sanırım.

konuyu saptırmaya çalışan sensin bence :) benm konu başlıklarım seninyorumlarınla bi alakası yok ve konu dışı yorumlarından vazgeçmelisin.. koca zoru nefsini kapatmıo canım :) be nefsimi körertmişim kocam bahanesi sen çok alınmışın üstüne bizim kmsei kötülediğimz yokki veyazılarım apaçık belli kimsenin hakkınagrmeyelim bahsetmayelim dedim bence sen yanlış yerdesin :) ayrıca başka kaynaklara bakmana gerek yok :)KURANI KERİM İMİZ VAR RABBİM İNDİRDİ KULLARINA ONDA HERŞEY MEVCUT YASAKLAR HARAMLAR :)

kuranı kerimimiz var diyorsun da acaba açıp okudunmu hiç?
kocam bahanesi deyip kendi küçük düşmüşlüğünü kapatmaya çalışma ayakları yere sağlam basan dik durabilen bir kadın olsan erkek asla buna cesaret edemez ama belli ki pasif bişeysin adam da ohh buldum saf hatunu yükleneyim demiş sonucu belli.keşke o o büyük kırmızı yazdığın kuran biraz okusaydın da bu hallere düşmeseydin yazık etmişsin kendine. herhalde kendin gibi koca baskısıyla kapanan kadınlarla dertleşmek için açtın bu konuyu ben bir halt yedim siz de yedinizmi bir saf benmiyim diye :))))

:)senin gibi kafirler oldukça cehennem boş kalmazmış kardeşim :) farz nedir onu bi araştr :) başkalarının hatalarını yanlışlarını iyileri kötüleri gözetceğine herkesi bu yoldan nasıl döndürürüm die bakıcağına kendi işine bak sen:):) sen kapanma zorlayan yok :) elit ve ,imansız kocayla allah mutlu mesut etsin :)

bak bak bak dindar hatuna bak kuranda birisine yerli yersiz kafir demenin ne kadar günah olduğunu okumadın herhalde kocasının dayattığı 2 gram bez parçasıyla bana iman dersi veriyor bir de daha evli olup olmadığımı bilmeden erkeklere çamur atıyor imansız diye.. eh madem içinde kaldı güzelim sen de bulsaydın bir elit koca ne yapalım kıskanma şimdi beni

Arkadaşlarım buyrun topiğimize.. Kapanmak isteyen yapabilrmiyim şüpesinde olanlar bu konu hakkında bilği vermek isteyenler . Rabbimin bu farz kılmış olduğu niyeti yerine getrmek isteyenler güzel şeyler paylaşalım biribirimize .. Ama inancı olmayanlar lütfen polamik topiği açsınlar . Burası orası değil .. Başlığa uymak isteyen kardeşlerim gelsin lütfen :)

ewet tatlım haklısın bide benm kuranımın baş kapağında konu başlıkları var süre süre hangi konu hangi sayfada yazıor çok güzel :):):)allah razı olsun paylaştığın için :))

İster esinin zoruyla ister kendi istegiyle kapanan butun kardeslerim nemutluu size sizki ahir zamanda rabbimizin emrini nefis denen dusmanla cihad ederek yerine getiriyorsunz benacik birisyim ama hkkiyla kapanmis bayanlari gorunce imreniyorum.

Arkadaslar kimse kimseye kafir diyemez...kimse kimsenin başörtüsüne 2 gramlik bez de diyemez...haddimizi bilelimmmm..

Arkadaşlar konu polemiğe dönerse konu kapanır zaten sizden önce :)
Gerçekten etrafta bi sürü kapalı bayan var neden açık bayanları kapanma şartıyla evliliğe zorlarlar?!
İnsan içinden gelirse kapanır,inancı gereği kapanır,dini için kapanır..
Bi başkası istiyor diye,siyaset olsun diye kapanıyorsan senin dininden de,inancından da şüphe ederim ben..

kapandığım günler geldi aklıma. başıma o örtüyü örtüp sokağa çıktığım gün kendimi özgür hissettim. sanki yıllardır başımı örtüyordum. kendimi tamamlanmış hissettim. ve hiç pişman olmadım.
üniversitede okuyordum, eve döndüğümde hiç bir kapalı ferdi olmayan sülalemden aldığım tepkilerle çok savaştım. ama o tepkiler beni yıldırmak yerine daha da cesaretlendirdi. ve mezun olmadan kapanmakla, eve kapanmış olarak dönmekle çok doğru yaptığımı anladım. akrabalarım hevesimin geçip yeniden açılmamı beklediler. ancak bu heves değil yeniden varoluştu.
herhangi bir sebeple bu güzelliğe nasip olan tüm kardeşlerime ne mutlu....

özür dilerim kardeşlerim ama inançsızlara öle denildiği için öle sölemiş bulundum k.bakmayın

Konu hasas olunca ayar bazen kaçıyor. :) bence elestirmeden önce iyice bi araştirmak lazım. Ben Kur'an'ı Kerimi bastan sona okumadım ama ne bilim aklı olan düşür bi''asırlar boyunca bilinen Başörtüsü hemde konusu bi çok kaynakta gecen bi konu nasil olurda yalan olabilir?

bu topic insanlara kapanma baskısı yapmak için açıldı şöyle bir araştırma yaptım biraz da zaman zaman böyle konular açılıp nabız yoklanıyor bugünkü siyasi iktidardan nemalanan kimi kadınlar var özel görevliler bunlar bakın ben yaptım siz de yapın diye direktif veriyorlar utanmadan halbuki islamiyette bu yok arap geleneğidir bahsettikleriniz 2 gram bezdir inanca saygısızlık değildir.
hele koca baskısıyla o istedi diye kapanmak ne saçma şey yarın evden çıkartmayınca kocası aa ne güzel çıkmayayım zaten dışarısı kötü diyecek pasif kadınlar var burada demekki....

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzelne mutlu sana çok sevindim adına kardeşim :):) ilk nasıl kapandn nasıl bişi hissettin :) benmde bii arkadaşım var şimdi ünv.de kapanmış hala okuyor içindengelmş birden bire :):) ve bazı tnıduklarım var ünv zamanı kapanmış eskilere dayanıyor çok dışlanmş kötü muamelelere katlatmış allah sabrını vermş :) çok güzel :) sadce kapalılık değil imanı olan insanların yaşadığı mucizevi olaylarda var şok olduklarıı ahhh kardeşim derinlere grdikmi çıkamayız okdar güzellikler varki bu yolda :):):) tarifsizz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…