- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
rabbin deil o rabbim o hepimizin rabbi :) bize nimeti sayısız güzelliklerde veren yerin göğün sahibi bizi aşkla yaratmış , onun emirlerine uymamak inkar etmek bizim ne haddimize ve sen onu şuan inkar ediyor şirk koşuyorsun topiğimden lütfen çıkabilir misin allah yardımcın olsun kardeşim .. dualarım seninle ...işte rabbin haram kılmıyor mesele orada sen de eşin sana dayattığı için doğru bi şey yapıyorum sanıyorsun ama öyle değil kapalı eş isteyen adam gider kapalı bir kızla evlenir bu kadar basit. öbür türlü başka bir yaşam modeli dayatmak çok yanlış..
konuyu saptırmaya çalışan sensin bence :) benm konu başlıklarım seninyorumlarınla bi alakası yok ve konu dışı yorumlarından vazgeçmelisin.. koca zoru nefsini kapatmıo canım :) be nefsimi körertmişim kocam bahanesibenim rabbim kadınların kapanmasını emretmiyor islamiyette bu yok bir çok kaynakla bunu kanıtlayabilirim ama dini tartışma yasak burada sanırım.. koca baskısıyla kapanan biri de bana bu konuda ahkam kesmesin bir zahmet az önce forumda sizin gibi giyinmeyen her kadını günahkar haram yiyen bellediniz ve şirkin en büyüğüne girdiniz haberiniz yok sanırım.
kuranı kerimimiz var diyorsun da acaba açıp okudunmu hiç?
Kocam bahanesi deyip kendi küçük düşmüşlüğünü kapatmaya çalışma ayakları yere sağlam basan dik durabilen bir kadın olsan erkek asla buna cesaret edemez ama belli ki pasif bişeysin adam da ohh buldum saf hatunu yükleneyim demiş sonucu belli.keşke o o büyük kırmızı yazdığın kuran biraz okusaydın da bu hallere düşmeseydin yazık etmişsin kendine. Herhalde kendin gibi koca baskısıyla kapanan kadınlarla dertleşmek için açtın bu konuyu ben bir halt yedim siz de yedinizmi bir saf benmiyim diye :))))
ewet tatlım haklısın bide benm kuranımın baş kapağında konu başlıkları var süre süre hangi konu hangi sayfada yazıor çok güzel :):):)allah razı olsun paylaştığın için :))tesettür ayetleri ahzab suresi 59 nur suresi 31 nur suresi 60 ayrıca şu an tam hatırlayamadığım hadisi şerifler var peygamber eşlerinin uygulamaları ve ehli ünnet alimlerinin kitaplarında ayetlerin açıklamaları nasıl uygulandığı emrin nasıl hayata geçirildiği vs anlatılmaktadır.......nisa suresinde hatırladığım kadarı ile miras dan nikah düşen düşmeyen kişiler süt kardeşliği vs den bahsedilir....
fetva verirken dikkat de edelim sakın hataya düşmeyelim.....[/QUO
AYNENÖLE CANIM AMA NEFSİ TAVAN YAPMIŞ ARKADAŞLAR ASLINI İNKAR ETMEİ ADET EDİNMİŞLER ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
özür dilerim kardeşlerim ama inançsızlara öle denildiği için öle sölemiş bulundum k.bakmayınarkadaslar kimse kimseye kafir diyemez...kimse kimsenin başörtüsüne 2 gramlik bez de diyemez...haddimizi bilelimmmm..
özür dilerim kardeşlerim ama inançsızlara öle denildiği için öle sölemiş bulundum k.bakmayın
çok güzelne mutlu sana çok sevindim adına kardeşim :):) ilk nasıl kapandn nasıl bişi hissettin :) benmde bii arkadaşım var şimdi ünv.de kapanmış hala okuyor içindengelmş birden bire :):) ve bazı tnıduklarım var ünv zamanı kapanmış eskilere dayanıyor çok dışlanmş kötü muamelelere katlatmış allah sabrını vermş :) çok güzel :) sadce kapalılık değil imanı olan insanların yaşadığı mucizevi olaylarda var şok olduklarıı ahhh kardeşim derinlere grdikmi çıkamayız okdar güzellikler varki bu yolda :):):) tarifsizz :):)kapandığım günler geldi aklıma. Başıma o örtüyü örtüp sokağa çıktığım gün kendimi özgür hissettim. Sanki yıllardır başımı örtüyordum. Kendimi tamamlanmış hissettim. Ve hiç pişman olmadım.
üniversitede okuyordum, eve döndüğümde hiç bir kapalı ferdi olmayan sülalemden aldığım tepkilerle çok savaştım. Ama o tepkiler beni yıldırmak yerine daha da cesaretlendirdi. Ve mezun olmadan kapanmakla, eve kapanmış olarak dönmekle çok doğru yaptığımı anladım. Akrabalarım hevesimin geçip yeniden açılmamı beklediler. Ancak bu heves değil yeniden varoluştu.
Herhangi bir sebeple bu güzelliğe nasip olan tüm kardeşlerime ne mutlu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?