- 30 Temmuz 2021
- 196
- 35
- 18
- 28
- Konu Sahibi aysays3434
-
İlk mesajınız" eşimle bagirisirken"şeklinde.Sonra ben bağırdım oldu
Vay arkadaş hepinizin içinde pollyanna varmıştabiki hayır. ne diyeceksiniz ?
dışarıdan duyulacak kadar bağırış çağırış kavga etmezseniz insanlar da merak etmezler.
belki kötü birşey olur polisi ararız diye de çıkmış olabilirler.
birincisi sizin konunuzu okudum direkt yorum yaptım. bu ayrıntıyı siz vereceksiniz ki komşuya niye yükseldiğinizi anlayalımVay arkadaş hepinizin içinde pollyanna varmışTüm mesajları okuyun gözü kulağı sürekli evimde olan bi insan bu. Siz rahatsız olmazdınız sanırım
Ayıpsa kendisine ayıbı size ne ya kadın isterse açar kapısını koyar iki daire arasına orada otururO da kocasıyla tartıştı ben dinlemediğim halde oturma odama kadar sesi geldi ama ben özellikle duvar ve kapı dinleme gereksinimi duymadım onların özelidir der geçerim ayıptır bu bence
Tüm mesajları okuyun gözü kulağı sürekli evimde olan bi insan
Velev ki düşündüğünüz gibi merakından kapıyı açıp dinledi, sizin de ondan aşağı kalır bir yanınız yok o zaman :)Evet yanlış ifade etmişim. Bağırmasaydın diyemez çünkü bi saat önce kendisi kocasıyla bağıra çağıra kavga etti
Yorumlara bakılırsa komsunun gözü kulağı senin evinde olması çok etik ve normalBenim karşı komşum bildiğin kapıda yaşıyor. Yaşlıca bir kadın. Zalim çalar,kapıya çıkar benden önce
Beni dinlediğini biliyorum çok yaşandı bu çünkü. Senin için mahremiyet önemli değilse bişey diyemeyeceğim.Ayıpsa kendisine ayıbı size ne ya kadın isterse açar kapısını koyar iki daire arasına orada oturur
Yok dinlemiş de bilmem ne
Ne belli sizi dinlediği? Belki başka birşey vardı
Ayrıca milletin sizi duyması bukadar önemliyse sizin için karşı komşunun farkedeceği kadar yükseltmeyin sesinizi
Sanki kadın evinde fal bakarken sizi gördü
Ben tv açıkken oturma odamdan duydum, boş yorum yapmayınızVelev ki düşündüğünüz gibi merakından kapıyı açıp dinledi, sizin de ondan aşağı kalır bir yanınız yok o zaman :)
Söyleyene bakın, kavga anında kapıyı açıp kapatıyorsunuz. Sebep?Yorumlara bakılırsa komsunun gözü kulağı senin evinde olması çok etik ve normal
Güzel senaryo ama malesef değil. Kapıyı açmamdaki amaç yoklamak değil evden çıkmaktıSöyleyene bakın, kavga anında kapıyı açıp kapatıyorsunuz. Sebep?
Siz de farkındasınız aslında insanları rahatsız ettiğinizin
Yokluyorsunuz işte ortalığı.
Hem ciddi söylüyorum o bağrış çağrış arasında kapı aralamayın, gercekten insan bogazlanıyor diye düşünülüyor. Kapı acılıp kapandığında ses daha yoğunlaşıyor cunku .
Birden pat diye de kapanan kapı sesi
Komşunuz dış kapısının önüne kamp kurmadıysa, o da sizin gibi evin içindeyken duymuşturBen tv açıkken oturma odamdan duydum, boş yorum yapmayınız
Hanımefendi mahremiyetiniz o kadar önemli ise apartman ahalisinin duyabileceği şekilde bağırışmayın o zaman.Beni dinlediğini biliyorum çok yaşandı bu çünkü. Senin için mahremiyet önemli değilse bişey diyemeyeceğim.
Güzel senaryo ama malesef değil. Kapıyı açmamdaki amaç yoklamak değil evden çıkmaktı
Hanımefendi sesin yükselmediği sevgi kelebeği şeklinde yaşayıp giden bi ev var mı? İlla ki bu tür şeyler olabiliyor. Bize düşen şiddet vs yoksa olabilir böyle şeyler deyip insanları dinlememektir. Şuan neyi savunduğunuzu anlayamıyorumHanımefendi mahremiyetiniz o kadar önemli ise apartman ahalisinin duyabileceği şekilde bağırışmayın o zaman.
yasak değilmişte Kudra, bağırış sesinde kapıya çıkarsan meraklı oluyormuşsun. Apartmanda insan kesseler tepkisiz kalacakmışsın. Valla ben komşum kavga ettiğinde polise şikayet etmişliğim var. Keşke herkes bizim kadar duyarlı olsa, kadın cinayetleri olmaz o zaman.Ben anlamadım, kapıya çıkmak yasak mıymış şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?