- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi aysays3434
-
Hayir kotu niyetli olacak ne yapiyor olabilir bi de, ohh yaglarim erisin gene kavga ediyolar deyip kocasini cagirip timsah yürüyüşü falan mi yapiyo bu komsuKötü niyetle olsun size ne zararı var? Ne yapabilir yani? Bunu dert edecek kadar dertsiz olmaz güzel bişey bence.
sızın sesınız genel olarak fazla cıkıyor sanırımÇok doğru ya ben bunu nasıl düşünemedim. Hatta onuda yargıç olarak çağırıp öyle konuyu halletseydik. Tüh
Ahahha çok ütopik ama öyle yapıyor olsa dahi konu sahibine ne zararı var ki bunun?Hayir kotu niyetli olacak ne yapiyor olabilir bi de, ohh yaglarim erisin gene kavga ediyolar deyip kocasini cagirip timsah yürüyüşü falan mi yapiyo bu komsu
Benim için mahremiyet önemli olduğu için ne 7 yıl oturduğum evde ne dört yıldır oturduğum evde hiçbir komşu kocama çemkirmemi duymadı, kimseyi mahremime maruz bırakmadımBeni dinlediğini biliyorum çok yaşandı bu çünkü. Senin için mahremiyet önemli değilse bişey diyemeyeceğim.
Boş teneke langırdar derdi rahmetli nenem o geldi bi an aklımasızın sesınız genel olarak fazla cıkıyor sanırım
evde de burada da ...
ınsanlar sıze kotu bırsey soylemıyor bunca kısı acaba ne dıyor dıye gercekten anlamaya calıssanız keske.
bir sakin ya
Bazı yorumlara şaşkınlık içerisindeyim,bazıları da mantıklı ve saygı duyuyorum. Ama benim ahlaki değerime uymayan bişey bu.sızın sesınız genel olarak fazla cıkıyor sanırım
evde de burada da ...
ınsanlar sıze kotu bırsey soylemıyor bunca kısı acaba ne dıyor dıye gercekten anlamaya calıssanız keske.
bir sakin ya
Sen yorulmadın mı bana karşı yorumları beğenmeye. Hadi uyu artık kuzum gözlerin yorulmuşturHayir kotu niyetli olacak ne yapiyor olabilir bi de, ohh yaglarim erisin gene kavga ediyolar deyip kocasini cagirip timsah yürüyüşü falan mi yapiyo bu komsu
apartmanda bagırıs cagırıs seklınde yasayıp ınsanları tedırgın ve huzursuz etmekde benım ahlakı degerıme uymuyorBazı yorumlara şaşkınlık içerisindeyim,bazıları da mantıklı ve saygı duyuyorum. Ama benim ahlaki değerime uymayan bişey bu.
Ahahha çok ütopik ama öyle yapıyor olsa dahi konu sahibine ne zararı var ki bunun?
Dedi;boş tenekeBoş teneke langırdar derdi rahmetli nenem o geldi bi an aklıma
Nedense tek rahatsız olan o. Onun dışında hiç bi komşum ne sesten ne başka bişeyden rahatsız olurapartmanda bagırıs cagırıs seklınde yasayıp ınsanları tedırgın ve huzursuz etmekde benım ahlakı degerıme uymuyor
Napacagimi sana sormak istedigim kanisina nerden kapildin ki, ama buraya gelip konu acan sensin, hosuna gitmeyen yorumlari yapanlara hadi git yat demek gibi bi hakkinda yok. Forum kurallarina uydugum surece istedigim konuya, istedigim kadar yorum yaparimSen yorulmadın mı bana karşı yorumları beğenmeye. Hadi uyu artık kuzum gözlerin yorulmuştur
Kudra, Aleyna diye bir kız öldürülmüştü Ümitcan diye bir müptezel tarafından. Komşusu kızın dayak yediği sesleri kayıt etmiş ama polisi aramamış. Keşke polisi arasaydı kız belki hayatta olurdu.Daha geçen hafta polisi aradık biz de valla karşı çaprazdan gelen seslerden dolayı. Hiiiç kusura bakmasın konu sahibi ses gelirse çıkar bakarım, gerekirse polisi ararım. Meraksa merak olsun adı.
Tamam tatlımNapacagimi sana sormak istedigim kanisina nerden kapildin ki, ama buraya gelip konu acan sensin, hosuna gitmeyen yorumlari yapanlara hadi git yat demek gibi bi hakkinda yok. Forum kurallarina uydugum surece istedigim konuya, istedigim kadar yorum yaparim
Nenem o kadar haklı kiDedi;boş teneke
O zaman kendinize büyük arazinin ortasına bir müstakil ev bulun. Böylece istediğiniz kadar bağırışırsınız kimsecikler duymaz.kendimi evimde değil de biri bizi gözetliyor programında hissediyorum
Öyle yapcam yorumun için teşekeO zaman kendinize büyük arazinin ortasına bir müstakil ev bulun. Böylece istediğiniz kadar bağırışırsınız kimsecikler duymaz.
Şahane, bir sorunu daha çözdük kk ahalisi olarak.Öyle yapcam yorumun için teşeke
Ukala...Çok doğru ya ben bunu nasıl düşünemedim. Hatta onuda yargıç olarak çağırıp öyle konuyu halletseydik. Tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?