- 11 Ağustos 2021
- 281
- 470
- 23
- Konu Sahibi aysays3434
-
Ahhahahah bizim mahallenin meraklı melahatı gibisi yoktur ya benim arkadaşım eve arabayla almaya gelmişti resmen binmemizden tut aşağıya inesiye kadar birde eğilip içinde kim var diye bakmıştı gram kafa çevirip etrafa bakınayım arada gibi bi düşüncesi yokturMerhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
Madem çıkmak niye geri kapattınız kapiyi. Zaten cikmiyormuydunuz niye geri döndünüz. Cevir gazı oldu bu durumGüzel senaryo ama malesef değil. Kapıyı açmamdaki amaç yoklamak değil evden çıkmaktı
Çok sesli kavga ettiyseniz belki sizin için endişelenmiş olabilirMerhaba kızlar
Geçenlerde eşimle bağırışırken kapıyı açtım ve karşı komşumun kapıyı açıp beni dinlediğini gördüm,beni görünce hemen kapıyı kapattı. Çok rahatsız oldum sizce konuşmalı mıyım?
:) seslerini duydum ve kadın eşiyle benimle ilgilenmiyosun tartışması yapıyordu. Duyarlı bi komşu olarak gidip kadınla ben ilgilenemeyeceğim için duymamazlıktan gelip işime baktım. :)Siz ben duydum onun kavga sesini çıkmadım demişsiniz, demekki siz duyarsız bir komşu olmanıza rağmen o kadıncağız duyarlı bir komşu imis.
Aslında tam olarak demek istediğim bu. Olayı tam olarak bilmedikleri için insanlar bi linçlemeye kalktı. Neyse konumun silinmesini rica ettim zatenBizde de var böyle bir teyze. Pıt desen kapı açılır, dinler dinler bir şeyler kapmaya çalışır. Dedikodu fiskos. Sonra da sessizce pıt kapatır kapısını, nefret ediyorum böyle insanlardan. Aile olarak çıtımız çıkmaz, ama kendilerinden aşırı bağırma sesi geliyor, normal konuşma sesleri bile bağırmalı. Abartısız odamdan alt kattaki muhabbeti çok rahat duyuyorum. Ama kalkıp da dinlemiyorum, insanlar böyle, pis kalpli. Sizin komşu da öyle midir tam bilemem ama böyle insanlar var.
Konu maalesef silinmiyor. Ama yoruma kapattırabilirsiniz. Arkadaşlar şunu yanlış yorumladı sanırım gümbür gümbür bağırma sesi, şiddet sesi gelirse herkes açar kapısını bakar zaten, ama ufacık hafif ses yükselmesinde bile dinlemek için kapı pencere açan var.Aslında tam olarak demek istediğim bu. Olayı tam olarak bilmedikleri için insanlar bi linçlemeye kalktı. Neyse konumun silinmesini rica ettim zaten
Konu silinmez. Mesaja kapatilir ancak.Aslında tam olarak demek istediğim bu. Olayı tam olarak bilmedikleri için insanlar bi linçlemeye kalktı. Neyse konumun silinmesini rica ettim zaten
Çevir kazı yanmasın diyosunuz:) seslerini duydum ve kadın eşiyle benimle ilgilenmiyosun tartışması yapıyordu. Duyarlı bi komşu olarak gidip kadınla ben ilgilenemeyeceğim için duymamazlıktan gelip işime baktım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?