- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.498
- 258
- Konu Sahibi aysays3434
-
hıc unutmuyorum ust komsum esınden yenı ayrıldıgı donemde evınden erkek bagırısı gumburtuler bagırtılar duydum
duydugum sesler sankı bırının kafası duvara vuruluyor gıbıydı kadın bagırıyor adam kufredıyor ve arada gum gum sesler gelıyordu
apartmanın kapısını actım epey yuksek ses. polısı arıyorum dıye bagırdım bır allahın kulu kapıyı bıle acmamıstı
polısı aradım ama gumburtuler oyle yuksek kı bır ara kadının sesı kesıldı aha dedım öldu kadın kesın elım ayagım tıtrıyor
neyse evımın adresını unuttum panıkten dusunun ... oyle ses oyle
polısler gelene kadar adam gıttı tabı , kapıyı caldılar kapı acıldı ve polıs sızın evınızden sıddetlı sesler geldıgıne daır ıhbar aldık evde kac kısısınız evdekı herkesı gorebılır mıyım kımlıklerınıze bakabılır mıyım falan sorular soruyor ıyımısınız dıye
kadın ne dese begenırsınız ?
kım sıkayet ettı dedı
onun dusundugu sadece meraklı bır komsunun derdıne dusmektı halbukı benımde elım ayagım ona zarar gelecek korkusuyla bırbırıne karısmıstı
su esınden sokak ortasında dayak yıyıp ama koruyanlara kızanlar varyaNedense tek rahatsız olan o. Onun dışında hiç bi komşum ne sesten ne başka bişeyden rahatsız olur
herkeşşşler sızı mı gozetlıyorkendimi evimde değil de biri bizi gözetliyor programında hissediyorum
Bu konuda bu kadar hassassanız ona göre mahrem yaşamanız gerekir, evet rahatsız olmuşsunuz ama komşunuz da size bir şey yapmamış,gayet insani bir durum.Bir saat önce onların evinden ses geldi diye siz bakmadınız diye oda aynisini yapmak zorunda değil, insanlık hali yani ,üstünde çok düşünülen bir davranış değildir bu durum.Siz cok bilenmişsinizkendimi evimde değil de biri bizi gözetliyor programında hissediyorum
Konu nerden nereye geldisu esınden sokak ortasında dayak yıyıp ama koruyanlara kızanlar varya
o benım kocam doverde severde dıyen
ben sızde onu gordum
dıgerlerıde belkı sızın gıbı meraklı komsu dıyenlere denk gelmıstır aman ne halı varsa gorsun artık kımsenın ısıne karısmam demıstır
Senin yerinde ben de olsam aynısını yapardım. Bizimkisi tam tersi laf sokup kızıp çıkan ben olduğum için konunuzla çok alakasız.hıc unutmuyorum ust komsum esınden yenı ayrıldıgı donemde evınden erkek bagırısı gumburtuler bagırtılar duydum
duydugum sesler sankı bırının kafası duvara vuruluyor gıbıydı kadın bagırıyor adam kufredıyor ve arada gum gum sesler gelıyordu
apartmanın kapısını actım epey yuksek ses. polısı arıyorum dıye bagırdım bır allahın kulu kapıyı bıle acmamıstı
polısı aradım ama gumburtuler oyle yuksek kı bır ara kadının sesı kesıldı aha dedım öldu kadın kesın elım ayagım tıtrıyor
neyse evımın adresını unuttum panıkten dusunun ... oyle ses oyle
polısler gelene kadar adam gıttı tabı , kapıyı caldılar kapı acıldı ve polıs sızın evınızden sıddetlı sesler geldıgıne daır ıhbar aldık evde kac kısısınız evdekı herkesı gorebılır mıyım kımlıklerınıze bakabılır mıyım falan sorular soruyor ıyımısınız dıye
kadın ne dese begenırsınız ?
kım sıkayet ettı dedı
onun dusundugu sadece meraklı bır komsunun derdıne dusmektı halbukı benımde elım ayagım ona zarar gelecek korkusuyla bırbırıne karısmıstı
Hakedene...Ukala...
Boşa dememişler şiddet bulaşıcıdır diye.Ahaha yok aşkım benden bi saat önce kendisi kocasıyla bağıra çağıra kavga etti özellikle dinlemediğim halde duydum. Rahatsız olsam ben olurdum
siz komşunuza gıcık olduğunuz için yazılanlara tarafsız bakamıyorsunuzE o da kavga etti kocasıyla ve benden daha yüksek sesle. Komşumu polise sikayet ettim diye konu açsam yine böyle muhalefet partisi gibi dinleme o zaman derdiniz eminim
kızım6 yasında onunla da konusurken bazen boyle oluyorum derın bır nefes alıp konusuyorumSenin yerinde ben de olsam aynısını yapardım. Bizimkisi tam tersi laf sokup kızıp çıkan ben olduğum için konunuzla çok alakasız.
Ben de bazı kişilere karşı hiç beynimi yormadan "basit" bi şekilde konusurum siz de onlardan birisiniz.kızım6 yasında onunla da konusurken bazen boyle oluyorum derın bır nefes alıp konusuyorum
suan aynı seyı yasadım .
sız tam sesınızı yukseltıp cıktıgınız an kapı esıgındeydınız ya
o kısı mutfakta (genelde dıs kapıya yakın olur mutfak) veya antredeyse sesınızı duymustur o yuzden ne oluyor dıye bakmıstır cunku sesınız apartmana dogru yankılanmıstır
bakınız sekıl 1-a : tam lafı sokup cıkmak -esıkte durmak-kapı onu-daıre kapısı onu- ses dalgaları -frekans yayılımı
sızın ıq sevıyenızde olamadıgımız ıcın kusura bakmayın artık ...Ben de bazı kişilere karşı hiç beynimi yormadan "basit" bi şekilde konusurum siz de onlardan birisiniz.
Tamam Einsteinsızın ıq sevıyenızde olamadıgımız ıcın kusura bakmayın artık ...
O da kocasıyla tartıştı ben dinlemediğim halde oturma odama kadar sesi geldi ama ben özellikle duvar ve kapı dinleme gereksinimi duymadım onların özelidir der geçerim ayıptır bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?