Şifrelidir kapı çalması anlarım hemen,en güzelide dürbüne bakmadan açmamak..
her gün gelmesini söyle, gelir
akşam gelecek, olmazsa yarın gelecek
anladı senden para alacağını...hatta arkadaşlarına söyler, onlarda gelir
Eger X kisi aksam gelirse soyle de .Ben yardimi size degil yardim topladiginiz camiye kendim bizzat gidip yapicam de bakalim o zaman ne tepki verecek belkide yardim bahanesi ile caminin adini kullaniyordur,aslinda ben olsam hic kapiyi acmam ama siz acarsaniz para vermeyin.
olmayan şey mi?
aynen. sonuçta tanımadıgın birine kapı açıyorsun, bayıltıcı spreyi falan varsa
ve bu insan kötü niyetli bir insan da olabilir.
genelde gündüzleri bayanlar evde tek olur, belkıde o yüzden gündüzleri dolaşıyorlar.
valla şu hayatta babana bile güvenmeyeceksin.
kim ne bilecek ve görecek eve kimin girdiğini
kolay iş yani.
bu senin düşencen.Gorulmeyen sey degil, ama o gelen cocuga bu hukmu vermek biraz onyargili oldugunu dusunuyrm.
Hadi ben açmasam başkası açar dış kapıyı,bide bu var..
Adam kapıma gelir yine zile basar..
Bunu engellemek te kolay ,blmediğin bir yabancı kapını çalıyorsa açmayacaksın..
evet, zaten çoluk çocuk varsa
o dış kapı kesinlikle kapalı kalmıyor. şu devirde insanın içinden ruhunu çalıyorlar da, haberi olmuyor
o dış kapı kesinlikle kapalı kalmıyor. şu devirde insanın içinden ruhunu çalarlar da, haberin olmaz
son cümle biraz duygusal olmuş
surenderr senin şu altaki adamdan korkuyorum ben:18::18::18:
korkmak mı?
ben her görüşümde acıyorum adama
gözlerim doluyor, o sahne gelıyor aklıma.
o dış kapı kesinlikle kapalı kalmıyor. şu devirde insanın içinden ruhunu çalarlar da, haberin olmaz
bende eğer tanımıyosam kesinlikle kapıyı açmam bugün sabah erkenden zil çaldı kapıyı açmadan balkondan baktım sütçü bir bayan
komşuya süt getirdiğini söyledi ama yine açmadım basınn ziline eğer gerçekten ona süt getirdiyse açsın kapıyı
önceleri bende çok kafaya takar üzülürdüm ama baktım insanlar bunu ticarete dökmüşler geçen işten çıktım eve gidiyorum gen bir kadın
sesini olabildiğince acındırarak para istiyo dedimm böyle gezip para isteyecek kadar gücün varsa çalışada bilirsin para isterkenki
sebepleride kocam hasta felan
ve yine birgün işyerine bir adam geldi para istedi vermedim (dediğim gibi gezip para isteyecek kadar güçlü) adam beddua ederek gitti
yaşlılara üzülüyorum verirsemde yaşlılara veririm ama hiç kimse benim 1 ay boyunca çalışarak kazandığım paraya ortak olamaz
valla kolumdada bileziklerim vardı, yanımdada sadece 2 buçuk yaşındaki kızım,kendime o kadar kızıyorumki ben ne zaman cin gibi uyanık bi kadın olacam diye,eşime anlatsam 2 saat konuşur yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?