Kara bahtım kör talihim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bebekte öyle ağlaya ağlaya mı olmuş ...

Eh hlan diyormus " gormus gecirmisi var" felanda. Gormus gecirmisi var, eh gormus gecirmis tekrarlamis o delige bu delige, bu boka o boka bulasmisi var. Sen yine kendin bilirsin..

Öncelikle yas farkı çok fazla bence bununla birlikte adamın yaptığı bir değil bin.
Ben olsam güvenemezdim . Buradaki arkadaşlar haklı onunla ancak genç ve safiyane biri evlenir ki bence sizi öyle görüyor

Uzak dur. Sadece bunu soylerim..

Bugun opusursun yarin kendini yatakta bulursun. Uzak dur bu adamdan senin de tadina bakmak istemistir.
Aman diyim...

olmaz canım
adamın maaşşallahı var her konuda
babasından kalır yanı yok gibi
babası sorumsuz diye evlenmemiş ama bir kızı hamile bırakıp sonra aldıracak kadar sorumlu biriymiş kendileri

Takilmalik olur bundan ancak...
Tabi olgunlasmis da olabilir ama riske deger mi bilemedim
neticede kanda var pislik

Yani baskasiyla aldatmis askere gitmis diyorsun. nasil guvenebilceksin ki canim. biraz gercekci dusun. bir de yas farki benim icin onemsizdir ama sen daha 25 yasindasin. karsina daha baskalari da cikacaktir :)

Bunlari sana anlatirken ne kadar da dürüst dedin değil mi?Tek derdi etkilemek onu da yapmiş.Dürüst degil fırsatçı....

Sevgilisini yakin arkadasiyla aldattigina gore etikve ahlaki degerlerden yoksun biri gibi sanki. Gecelik iliskinin zarari yok da sadakatsizlik fena

Koş koş uzaklas.Geceliklerden hastalik kapmadigi ne malum.Ben inanmadim siir yazmasi falan .Senin etkilemek icin herseyi yapmis.Yeme aman deyim sorunlu bir tip.Bahane bul sessizce uzaklas.

" 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs " yani sizce ne kadar iyi biri ?

Ne kadar kiymetsiz ömrünuz var ki bu adama harcamayı düşünüyorsunuz?
Şöyle birine 5 dakikami ayirsam harcadigim vakit icin pisman olurum o kadar soyleyeyim...

Uzak dur çok gençsin. Bazı kalın çizgiler geçilmiş. O adamdan dürüst biri çıkmaz. Çabalasa da başaramaz.

şeytan tüyü olması seni cezbetmiş bence dikkatli ol bu tür insanlar kolay kolay durulmazlar

Cok safsin (kusura bakma). Adam gezmis tozmus simdi kendinden 10 yas kucuk kizlarla takilmaya calisiyor. Onu cok istiyorum falan oha yani

Bir de sonuna sunu eklemissin ya. Gercekten kor olmussun. Adam her cicekten bal alan bir kazanova. Uzun sureli iliski pesinde degil. Yarin obur gun seni de en yakininla aldatir o zaman aklin basina gelir. Biz ne desek bos cunku adam guzel opusuyor.

Iste senin böyle dusunecegini biliyor ve diyorki 'kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez'

çok mutsuzum sonunda tek taraflı olmaz diyip sildi beni o psikoloji ile bende sildim numarasını kayebtmiş hissediyorum beni anlayan bir insandı bosluk ve yalnızlık karabasan gibi çökyor üzerime yoksunluk cekiyorum

çok mutsuzum sonunda tek taraflı olmaz diyip sildi beni o psikoloji ile bende sildim numarasını kayebtmiş hissediyorum beni anlayan bir insandı bosluk ve yalnızlık karabasan gibi çökyor üzerime yoksunluk cekiyorum
senin yapman gerekeni o yapmış, şu işe bak

düzgün adam mı kalmadı..
aman uzak dur..
yaşadığı şeyleri düşün, nasıl miden kaldıracak böyle bir adamı...

başladık konuşmaya ama her seferinde karşı konulmaz bi güç beni ona çekiyor.. yok diyorum güvenilmez biri şöyle böyle ama cidden şeytan tüyü mü var anlamıyorum..
Dayak istiyorsun sen. Adam kicina tekmeyi basmış simdi ozguvenden 4kosedir. Sen otur haline yan

Dayak istiyorsun sen. Adam kicina tekmeyi basmış simdi ozguvenden 4kosedir. Sen otur haline yan

ne alaka tekmeyi basmış filan ya ne saçma yorumlar yapıyorsunuz biraz saygılı olun bence.

bn sürekli istemiyorum sevmiyorum dedim o da bağı koparalım diyip silen oldu ne bu uslup anlamıyorum zaten üzgünüm

ne alaka tekmeyi basmış filan ya ne saçma yorumlar yapıyorsunuz biraz saygılı olun bence.

bn sürekli istemiyorum sevmiyorum dedim o da bağı koparalım diyip silen oldu ne bu uslup anlamıyorum zaten üzgünüm
Üzgünsünde yani bile bile kendine yapmışsın bu kötülüğü. Önce anlatıyorsun herseyi. Herkes sana yanlış yoladsin dio. Sen sonra gelip beni bıraktı diye teselli arıyorsun burda. Bizde hatalardan geçtik ama benim kimsem yoktu bana yanlışsın diyen. Benim zamanımda böyle internetde yoktu yani bukadar yoğun kullanmıyordu insanlar. Kimse aşkından ölmüyor merak etme sende bi iki ağlarsın unutursun. Yok zaten yanlış yoldaymışsın kendinde biliyormuşsun hakkında hayırlısı olmuş de iki rekat şükür namazı kıl ve kendini toparla

bn duygusal bosluktan bıktım gercekten seveceğim bir adam bulamamaktan.. devamlı yalnızlık hissinden.. cidden en güzel yıllarım bos geciyor

bn duygusal bosluktan bıktım gercekten seveceğim bir adam bulamamaktan.. devamlı yalnızlık hissinden.. cidden en güzel yıllarım bos geciyor
Benim ilk sevgilim 21 yaşımda oldu oda hayatımin kazığını yedim. Okadar beklememe degmedi yani. 29 yaşıma kadarda yanlız kaldım kimseye guvenemedim. Tek değilsin yani. Benimde en güzel yillarım gitti bitti. Ama madem yıllar cabuk geçiyor işte boş gecmesin güzel geçsin çok ağır birşey yasamadin sende. Şükret biraz. Başkaları 2 çocukla baba evine birakiliyo. Beterin beteri var. Seninde karşına çıkacak kaderindeki insan sabırlı ol biraz. Sen kendini sev ve böyle kötülükler etme kendine

Olgun birini istiyorsaniz baska 35+ adam yok mu?
Yani illa sizin de hamile kalip o cana kiymaniz, boynuzu yemeniz mi gerekiyor?

Sen de yazma artik bana demis. Belki suan en yakin arkadasinizla isi pisirmis bile olabilir. 1 kere yapti diye hep yapacak diyemem boyle yaftalamak cok yanlis. Ama adamda vukuat uzerine vukuat. Alismis kudurmustan beterdir derler hic duydunuz mu?

Adama cinsel bir çekim hissetmissin istediğini alamadığın için böyle umutsuz vaka moduna girmissin hepsi bu. Birkaç kez ilişkiye girip ondan sonra ayrilsaydiniz vayy ben bu karaktersiz için mi o kadar üzülmüşüm deyip ona ağlardın bu sefer de bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…