söyledim bunu ona aldatma kısıma bnde takılmıstım.. tükenmiş bir ilişkiydi ve hep ağladıgı için devam etmek zorunda kalıyordum dedi yani ayrılmak istediğini sölemiş kıza ama kız her seferinde gözyası ile tutmus onu duyguları bitmiş bu sırada kız hep yanında arkdasını getiriyormus ve 3 ü geziolarmıs gönlü ona kaymıs bu sekilde gelişmiş olay
o kızdan mı bilmiyorum ki daha sonraki ölesie takıldıgı kadınlardan da olabilir sormadımBebekte öyle ağlaya ağlaya mı olmuş ...
Dünden beri yine konusuyoruz yazdı yine.. sitemlerle başladık konuşmaya ama her seferinde karşı konulmaz bi güç beni ona çekiyor.. yok diyorum güvenilmez biri şöyle böyle ama cidden şeytan tüyü mü var anlamıyorum.. sürekli kendini bırak artık diyor önyargılısın diyor bana seviyorum seni sadece beni sevmeni istiyorum diyor yoksa bu kadar neden ugrasayım filan diyor.. halama anlattım hani yası var görmüş gecirmiş biri iyiliğimi ister bilirim.. ama o şaşırttı beni gecmişinde hep bekar adamın var böyle seyler halam dedi dene bi dedi yani o katı bakmıyor ama bilemiyorum şaşırttı beni sessiz yapmaz sandıkların yapıyor cok seyi aslında ne varsa onlarda var dedi.. bu arada adama bilerek cinsel muahbbet yaptım yani muhabbet derken istediğin bu vs gibisinden tabiki arzuluyrum da diyor insna sevdiğini arzular da ama öncleiğim agır basan sevgi filan diyor.. bilmiyorum belki birşey olsa gercekten güzel olurdk bi ihtimal ama üzülmeye mecalim yok riske giremem uzak durmam lazım kızdım az önce yazma dedim şimdi yine sustu birdaha konusana dek.
kendimi geri cekemiyorum of yaa cidden nerde olmayacak biri var ondan etkileniyoruz sevgilimden haziranda ayrılmıstım yasıtımdı düzgün aile kuralım biriydi tabi onun da yediği haltları bileemem yinede ama ondan bu kadar hoslanmadım ama tam tersi cok güvendim güvenle de olmadı işte duygu hoşlantı begeni arzu lazımdı bu kez bunlar olacak ama güven yok((((((
keşke oluru olsaydı.. hiçbi yok böle bir eşe sahip olan
Uzak dur. Sadece bunu soylerim..Biri var 36 yasında. Feleğin çemberinden geçmiş ne varsa yaşamış.. Birçok kadın beraber yaşadığı gecelikleri vs vs. Gençken hepsini yaşamış etmiş. Babası gibi sorumsuz olmaktan korktuğu için evlenmemiş. Hamile kaldığında kız arkadası aldırmışlar. Bu tarz seyler yasamıs biri. Ama gelin görün ki ailesinden zorluklar aynı benimkiler gibi bende 25 yasındayım. Beni anlıyor yani birbirimizi onunla konuşmaktan keyif alıyorum. yasını göstermiyor yakısıklı. Aramızda çekim de var. 2015 te tanışmıştık müşterimizdi. Ara ara konustuk hep beni ikna etmeye cabaladı. Yalansız herseyi anlattı ama ben bunlardan cok etkilendim mesela 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs askere gitmiş sonra o kızda bunu terketmiş. Sonra bir ara kendini geceliklere vurmuş. Vs vs. Yani cok sey yasamıs. Ben ise 1_2 sevgilim oldu. En son 6 aylık aynı yasta oldugm biriydi. Anlayamıyorum yasıtlarım cocuk gibi cidden ve benim yaşadıklarımı yasamadıgı için anlaması beni imkansız gibi. Bu adama layık değilim daha düzgün birini bulmalıyım di yoo rum ama sürekli konusmayacagz artık diyip yine konusuyoruz 2 gün önce bulustuk normalde hep sert dururdum ona karsı bukez onu cidden istedim öpüştük birden cok güzel bir duygu hissettim onu öpünce. Hatalarını kabul ediyor adildir dünya etrafımda dönüyor sanardım filan diyor. Benimle olmak istiyor neden sonsuz mutluluk olmasın vs diyor. Bu arada o capkın görünen hayatının arkadasında şiirler yazan duygusal da bir erkek. Birsürü şiiri var mesela okudugum. Beni etkileyen olgunluğu onunla aile din gibi konularda konuşabilmek beni anlaması onu anlamam. Boyu uzun olmasa da onu begeniyorum da. Kendimi cekemiyorum tamamen. Hata oldugunu bile bile hiç yapmayacağım seyi yapmak istiyorum onunla sevgili olmadan takılmak onu öpmek istiyorum. Ve bunlar normalde hiç bana göre değil. Asla yapmadım bunu bugüne dek. Yani sürekli düşünüyorum acaba onla nasıl olurdu diye mantığım yok diyor ama bazen de acaba aman diyor belki güzel olur kadın ruhunu tanıyor biliyor eski hatalarını yapmayadabilir artık farkında olgunlaşmış diyorum. Bu arada satıs müdürü suan yazlık ödüyor evi kira arabası babasında şirket arabasını kullanıyor babası bnmki gibi sorumsuzmus hep. Tek yasıyor babasından ayrıldı. Annesi yok vefat etmiş. Kızkardesi evli. Ne yapacağımı bilmiyorum konusmayacagz diyoruz ama içten içe onu istiyorum :/
olmaz canım
adamın maaşşallahı var her konuda
babasından kalır yanı yok gibi
babası sorumsuz diye evlenmemiş ama bir kızı hamile bırakıp sonra aldıracak kadar sorumlu biriymiş kendileri
Duygusal olarak yipranmayacagina inaniyorsan bir sure sevgili olmadan takil dicem, ama bizim kizlarimiz bunu kaldiramiyor, sonra benden faydalandi, asik oldum vs vs diye ağlama...
Ciddi ve duygusal bir iliskiye ise asla girme bu adamla, zaten boyleleri takilmalik olur, genc ve gozu acilnamis saf kizlardan baska kimse evlenmez bu atiklarla.
Felegin cemberinden gecmemis, cemberi tutup gecirebildigi kadar adami o cemberden gecirmis. Bir insan elini kana bulamadan ancak bu kadar kotuluk yapabilirdi herhalde. Hayatinizi, gencliginizi sokakta bulduysaniz buyurun cekinmeyin.
Sehvetinize yenik dusmeyin bence.
Takilmalik olur bundan ancak...
Tabi olgunlasmis da olabilir ama riske deger mi bilemedim
neticede kanda var pislik
Yani baskasiyla aldatmis askere gitmis diyorsun. nasil guvenebilceksin ki canim. biraz gercekci dusun. bir de yas farki benim icin onemsizdir ama sen daha 25 yasindasin. karsina daha baskalari da cikacaktir :)
Ablacım, seni tanımıyoruz hiçbirimiz ama bu adam belli ki pisliğin teki açık sözlü diyorsun açık sözlülük değil bu ben böyleyim kabul ediyorsan diyor aslında, 36 yaşına kadar böyle olan biri senleyken değişecek mi sanıyorsun? Daha çok gençsin emin ol çok daha iyi insanlar çıkacak karşına o yüzden koru bu pislikten kendini
Bunlari sana anlatirken ne kadar da dürüst dedin değil mi?Tek derdi etkilemek onu da yapmiş.Dürüst degil fırsatçı....
Sevgilisini yakin arkadasiyla aldattigina gore etikve ahlaki degerlerden yoksun biri gibi sanki. Gecelik iliskinin zarari yok da sadakatsizlik fena
Koş koş uzaklas.Geceliklerden hastalik kapmadigi ne malum.Ben inanmadim siir yazmasi falan .Senin etkilemek icin herseyi yapmis.Yeme aman deyim sorunlu bir tip.Bahane bul sessizce uzaklas.
" 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs " yani sizce ne kadar iyi biri ?
Ne kadar kiymetsiz ömrünuz var ki bu adama harcamayı düşünüyorsunuz?
Şöyle birine 5 dakikami ayirsam harcadigim vakit icin pisman olurum o kadar soyleyeyim...
Yaşıtlarının hiçbirinin bir oluru yok, ama senden 11 yaş büyük, hayatından belki 10 düzine kadın geçmiş, üstelik kız arkadaşını en iyi arkadaşıyla aldattığını utanmadan dillendirebilecek kadar geniş bir adamın oluru var...
Bari dikkatli ol da cinsel bir hastalık kapma diyorum.
Bu arada bu yeni nesil erkeklerin hepsinin ofsayts, hepsinin olgunlaşmamış çocuk olması da ilginç...hep böyle konular...bizim zamanımızda böyle değildi. Okul yıllarında gayet benden olgun, ayağını çok daha sağlam yere basan erkek arkadaşlarımız vardı hani...
Hani olgun olmak için sorunlu ailelere sahip olmak, kendi işini kendi görmek gerekiyorsa, bu sorunlu aileler hep mi kız çocukları doğuruyor...
Uzak dur çok gençsin. Bazı kalın çizgiler geçilmiş. O adamdan dürüst biri çıkmaz. Çabalasa da başaramaz.
şeytan tüyü olması seni cezbetmiş bence dikkatli ol bu tür insanlar kolay kolay durulmazlar
Olgunlaştım değiştim falan hepsi hikaye.
Örneklerini hep görüyoruz. Herşeyi yaşadım artık durulmak istiyorum havasında olanların çoğu bir süre evet duruluyor.
Ama bir hayat tarzı alışkanlığı vardır ya hani. İllaki kanı bitleniyor bunların yeniden. Bence uzak dur
Cok safsin (kusura bakma). Adam gezmis tozmus simdi kendinden 10 yas kucuk kizlarla takilmaya calisiyor. Onu cok istiyorum falan oha yani
Bir de sonuna sunu eklemissin ya. Gercekten kor olmussun. Adam her cicekten bal alan bir kazanova. Uzun sureli iliski pesinde degil. Yarin obur gun seni de en yakininla aldatir o zaman aklin basina gelir. Biz ne desek bos cunku adam guzel opusuyor.
Size bunları anlatıp dürüst imajı çizmiş, hem değişmiş olduğunu hem de sizin farklı olduğunuzu söylemiş/ima etmiş. Ancak çok çok yüksek ihtimalle size de yaşatacak aynılarını. Uzak durun bence.
Ben de denk geldim böyle insanlara. Her kadını aynı şekilde kandırıyorlar muhtemelen. Zarar görmeseniz dahi algınız bozulacak, ne gerek var ki. Arzularınızı bir yana bırakıp mantığınızı kullanın. Siz de hissediyorsunuz, biliyorsunuz aslında. Yoksa buraya zaten konu açmazdınız.
Iste senin böyle dusunecegini biliyor ve diyorki 'kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez'
O kadar kadınla birlikte olmuş, kapmıştır bir kaç taktik. Sanki sen yüz vermeyince hemen bağları kesip attı. Üzülücem falan diye hala yazıyormuş işte. Hiç düşündün mü bu kadar kırığı olan biri senden de sıkılınca ne olacak? Bile bile hayatını mahvetme
senin yapman gerekeni o yapmış, şu işe bakçok mutsuzum sonunda tek taraflı olmaz diyip sildi beni o psikoloji ile bende sildim numarasınıkayebtmiş hissediyorum beni anlayan bir insandı bosluk ve yalnızlık karabasan gibi çökyor üzerime yoksunluk cekiyorum
senin yapman gerekeni o yapmış, şu işe bak
düzgün adam mı kalmadı..
aman uzak dur..
yaşadığı şeyleri düşün, nasıl miden kaldıracak böyle bir adamı...
Dayak istiyorsun sen. Adam kicina tekmeyi basmış simdi ozguvenden 4kosedir. Sen otur haline yanbaşladık konuşmaya ama her seferinde karşı konulmaz bi güç beni ona çekiyor.. yok diyorum güvenilmez biri şöyle böyle ama cidden şeytan tüyü mü var anlamıyorum..
Dayak istiyorsun sen. Adam kicina tekmeyi basmış simdi ozguvenden 4kosedir. Sen otur haline yan
Üzgünsünde yani bile bile kendine yapmışsın bu kötülüğü. Önce anlatıyorsun herseyi. Herkes sana yanlış yoladsin dio. Sen sonra gelip beni bıraktı diye teselli arıyorsun burda. Bizde hatalardan geçtik ama benim kimsem yoktu bana yanlışsın diyen. Benim zamanımda böyle internetde yoktu yani bukadar yoğun kullanmıyordu insanlar. Kimse aşkından ölmüyor merak etme sende bi iki ağlarsın unutursun. Yok zaten yanlış yoldaymışsın kendinde biliyormuşsun hakkında hayırlısı olmuş de iki rekat şükür namazı kıl ve kendini toparlane alaka tekmeyi basmış filan ya ne saçma yorumlar yapıyorsunuz biraz saygılı olun bence.
bn sürekli istemiyorum sevmiyorum dedim o da bağı koparalım diyip silen oldu ne bu uslup anlamıyorum zaten üzgünüm
Üzgünsünde yani bile bile kendine yapmışsın bu kötülüğü. Önce anlatıyorsun herseyi. Herkes sana yanlış yoladsin dio. Sen sonra gelip beni bıraktı diye teselli arıyorsun burda. Bizde hatalardan geçtik ama benim kimsem yoktu bana yanlışsın diyen. Benim zamanımda böyle internetde yoktu yani bukadar yoğun kullanmıyordu insanlar. Kimse aşkından ölmüyor merak etme sende bi iki ağlarsın unutursun. Yok zaten yanlış yoldaymışsın kendinde biliyormuşsun hakkında hayırlısı olmuş de iki rekat şükür namazı kıl ve kendini toparla
Benim ilk sevgilim 21 yaşımda oldu oda hayatımin kazığını yedim. Okadar beklememe degmedi yani. 29 yaşıma kadarda yanlız kaldım kimseye guvenemedim. Tek değilsin yani. Benimde en güzel yillarım gitti bitti. Ama madem yıllar cabuk geçiyor işte boş gecmesin güzel geçsin çok ağır birşey yasamadin sende. Şükret biraz. Başkaları 2 çocukla baba evine birakiliyo. Beterin beteri var. Seninde karşına çıkacak kaderindeki insan sabırlı ol biraz. Sen kendini sev ve böyle kötülükler etme kendinebn duygusal bosluktan bıktım gercekten seveceğim bir adam bulamamaktan.. devamlı yalnızlık hissinden.. cidden en güzel yıllarım bos geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?