Kara bahtım kör talihim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla herkes kotu seyler yasiyor ama boyle yoldan cikan nadir yani. Bunun yemedigi halt kalmamis. Valla neguzel her halti ye sonra bir suru dert yasadim blablala bahaneler bahaneler..

Don Juan sendromlu erkek. Sonunu görmek istiyorsan teslim ol bir daha kolay kolay yüzünü göremezsin elde edince gidecek çünkü

bitter64 kardeşinin mantıksız şeyler yapıp kötü insanlarla takılmasından yakınan sendin yanlış hatırlamıyorsam. Sen de onun kadar riskli işler yapıyorsun, bu adam tehlikeli birine benziyor ve açıkça sana layık değil. Bu adamdan masumca sevgi ve şefkat göreceğini sanmıyorum. Yalnızca cinsellik olur, sırf cinsellik için birlikte olunmasına karşı değilim ancak bu adam onun için bile riskli biri. İleride seni çok kırabilir veya başına bela olabilir.

Önceden sevgilisini alelade olmayan, kızın en yakın arkadaşıyla aldatan bir adamla olamazdım. Olacak kadar cesursanız bu Zeyna'lığınıza güvenerek ilişkiyi yaşayın zaten adamı öpmek falan da istiyormuşsunuz daha ne

Hepsini okumaya değer görmedim kız arkadaşının en yakınıyla aldatması notunu vermeme yetti.boyle kurtlardan ortalıkta cok var küçük hanım..Seni gafil avlamasina izin verme.karakteri sağlam değil çok üzülürsün sonra arkana bakmadan kac..sal bahçeye gitsin kendine başka çiçekler bulsun.senin gibi bir gül o duzenbaza layık degil.boyleleri hem her halti yer sonrada gözü açılmamış goncalara göz diker.iki optu hoşuna gitti diye Sakın sakın basiretin baglanmasin.zehirli bal başka bişey değil.

Ben mantıksız bir kız değilim.. konuyu açma sebebim böyle birinin dğeiştiğine mutlu olunabildiğine dair bir yorum cıkar mı diye idi.
herseyin farkındayım. Tehlikeli değil ayrıca kalkıp bizi asıp kesecek değil. Sadece duygularıma zarar verebilrbunun da bildiğim için zaten onunla olmuyorum.

Mehmet Ali Erbil geldi aklıma. Kac kez evlenip boşandığı ve türlü türlü çapkınlıklar yaptığı halde neden kadınlar onunla evlenir diye düşünmüştüm. Yani onları aldatan seni aldatmaz mi, bu kadın bunu düşünemiyor mu diye düşünüyordum. Demekki sizinki gibi oluyormus.
Bu adam sizi üzer, aldatmış hamile kadının bebeğine kıymış, bilmiyorum ben düzelmiş olacağını düşünmüyorum, yaşam tarzı bu

Bile bile lades demeyin

Anladığım kadarıyla birine kancayı takıp beraber olunca onun işi bitiyor.
Şimdi sıra sende ve ilerde herhangi bir sorun çıkarsa ben sana demiştim deme lüksüne sahip olmak için anlatıyor.
Bence uzak dur. Bu adamla evlensen bile geleceğin yok. Aldatır çünkü.

Saçmalama senin gibi kaç kişi olmuştur, aradan tecrübeli. Öyle deyince aşık mu sandın. Kendini yakma. Sen de o hamile bırakıp bebeği aldırdığı en yakın arkadaşıyla aldattığı iğrenç bir tabir ama gecelik olarak nitelendirdiğin kadınlardan farklı değilsin onun için. Onlardan biri olma lütfen

Gectigi felegin cemberini simdi kabul ediyorsunuz, is hele bi ciddiye binsin, o zaman cemberi yedirtirsiniz adama merak etmeyin. Ikili iliskilerde mantık da oldukca önemli, mantıgınızın pesinden kosmanız cok daha hayırlı.

Gectigi felegin cemberini simdi kabul ediyorsunuz, is hele bi ciddiye binsin, o zaman cemberi yedirtirsiniz adama merak etmeyin. Ikili iliskilerde mantık da oldukca önemli, mantıgınızın pesinden kosmanız cok daha hayırlı.

Haklısınız cidden o kadar mutsuzum ki suan o adam için değil. Ne yapmıs olabilirim bunları hskkedeceek.. Bozuk.bşr aile mutsuz bir aile sorumsuz bir baba sürekli karsıma sevebileceğim düzgün birinin cıkmaması.. Bence bu dünya baksa.bir dünyanın cehennemi lafı dogru kimi cenneti yasıyor kimi cehennemi..

Görüsmeyelim artık açılımı:
1....Senin masumiyetine bakıp arada cok az vicdan yapıp gorusmeyelim artik diyebilir
2.... kacan kovalanir olarak surekli kullandigi taktik olabilir
3.....ya da bundan iş cikmaz belki basimi agritir dusuncesi midir?
Ne kadar güven veriyor degilmi bize?

Baba sorumsuz ona benzemek istemiyorum diyen biri bu kadar şeyler yaşamış bence en önemlisi bir cana kıymış.Gerçekten düzen isteyen insan hayatına yöne vermek ister böyle kendini ona buna salmakla olmaz o işler.4yıllık kız arkadaşını niye aldattı o da ayrı bir şey demek ki birine bağlı kalamıyor bu insan türü evlenilecek değil eğlenilecek cinsten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…