Hepsini okumadım, okumaya gerek bile duymadım bu adamdan olmaz çünkü feleğin çemberinden geçmiş, seni de o çemberden geçirir uzak dur duygularına hakim ol uzak dur
olmaz canım
adamın maaşşallahı var her konuda
babasından kalır yanı yok gibi
babası sorumsuz diye evlenmemiş ama bir kızı hamile bırakıp sonra aldıracak kadar sorumlu biriymiş kendileri
Uzak dur aman allah korusun
O kadar mı kötü biri
Ablacım, seni tanımıyoruz hiçbirimiz ama bu adam belli ki pisliğin teki açık sözlü diyorsun açık sözlülük değil bu ben böyleyim kabul ediyorsan diyor aslında, 36 yaşına kadar böyle olan biri senleyken değişecek mi sanıyorsun? Daha çok gençsin emin ol çok daha iyi insanlar çıkacak karşına o yüzden koru bu pislikten kendiniO kadar mı kötü biri
O kadar mı kötü biri
Duygusal olarak yipranmayacagina inaniyorsan bir sure sevgili olmadan takil dicem, ama bizim kizlarimiz bunu kaldiramiyor, sonra benden faydalandi, asik oldum vs vs diye ağlama...
Ciddi ve duygusal bir iliskiye ise asla girme bu adamla, zaten boyleleri takilmalik olur, genc ve gozu acilnamis saf kizlardan baska kimse evlenmez bu atiklarla.
Felegin cemberinden gecmemis, cemberi tutup gecirebildigi kadar adami o cemberden gecirmis. Bir insan elini kana bulamadan ancak bu kadar kotuluk yapabilirdi herhalde. Hayatinizi, gencliginizi sokakta bulduysaniz buyurun cekinmeyin.
Sehvetinize yenik dusmeyin bence.
Takilmalik olur bundan ancak...
Tabi olgunlasmis da olabilir ama riske deger mi bilemedim
neticede kanda var pislik
Yani baskasiyla aldatmis askere gitmis diyorsun. nasil guvenebilceksin ki canim. biraz gercekci dusun. bir de yas farki benim icin onemsizdir ama sen daha 25 yasindasin. karsina daha baskalari da cikacaktir :)
Ablacım, seni tanımıyoruz hiçbirimiz ama bu adam belli ki pisliğin teki açık sözlü diyorsun açık sözlülük değil bu ben böyleyim kabul ediyorsan diyor aslında, 36 yaşına kadar böyle olan biri senleyken değişecek mi sanıyorsun? Daha çok gençsin emin ol çok daha iyi insanlar çıkacak karşına o yüzden koru bu pislikten kendini
Bunlari sana anlatirken ne kadar da dürüst dedin değil mi?Tek derdi etkilemek onu da yapmiş.Dürüst degil fırsatçı....
Sevgilisini yakin arkadasiyla aldattigina gore etikve ahlaki degerlerden yoksun biri gibi sanki. Gecelik iliskinin zarari yok da sadakatsizlik fena
Koş koş uzaklas.Geceliklerden hastalik kapmadigi ne malum.Ben inanmadim siir yazmasi falan .Senin etkilemek icin herseyi yapmis.Yeme aman deyim sorunlu bir tip.Bahane bul sessizce uzaklas.
" 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs " yani sizce ne kadar iyi biri ?
Ne kadar kiymetsiz ömrünuz var ki bu adama harcamayı düşünüyorsunuz?
Şöyle birine 5 dakikami ayirsam harcadigim vakit icin pisman olurum o kadar soyleyeyim...
Yaşıtlarının hiçbirinin bir oluru yok, ama senden 11 yaş büyük, hayatından belki 10 düzine kadın geçmiş, üstelik kız arkadaşını en iyi arkadaşıyla aldattığını utanmadan dillendirebilecek kadar geniş bir adamın oluru var...
Bari dikkatli ol da cinsel bir hastalık kapma diyorum.
Bu arada bu yeni nesil erkeklerin hepsinin ofsayts, hepsinin olgunlaşmamış çocuk olması da ilginç...hep böyle konular...bizim zamanımızda böyle değildi. Okul yıllarında gayet benden olgun, ayağını çok daha sağlam yere basan erkek arkadaşlarımız vardı hani...
Hani olgun olmak için sorunlu ailelere sahip olmak, kendi işini kendi görmek gerekiyorsa, bu sorunlu aileler hep mi kız çocukları doğuruyor...
Uzak dur çok gençsin. Bazı kalın çizgiler geçilmiş. O adamdan dürüst biri çıkmaz. Çabalasa da başaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?