Hepsini okumadım, okumaya gerek bile duymadım bu adamdan olmaz çünkü feleğin çemberinden geçmiş, seni de o çemberden geçirir uzak dur duygularına hakim ol uzak dur
olmaz canım
adamın maaşşallahı var her konuda
babasından kalır yanı yok gibi
babası sorumsuz diye evlenmemiş ama bir kızı hamile bırakıp sonra aldıracak kadar sorumlu biriymiş kendileri
Uzak dur aman allah korusun
Duygusal olarak yipranmayacagina inaniyorsan bir sure sevgili olmadan takil dicem, ama bizim kizlarimiz bunu kaldiramiyor, sonra benden faydalandi, asik oldum vs vs diye ağlama...
Ciddi ve duygusal bir iliskiye ise asla girme bu adamla, zaten boyleleri takilmalik olur, genc ve gozu acilnamis saf kizlardan baska kimse evlenmez bu atiklarla.
Felegin cemberinden gecmemis, cemberi tutup gecirebildigi kadar adami o cemberden gecirmis. Bir insan elini kana bulamadan ancak bu kadar kotuluk yapabilirdi herhalde. Hayatinizi, gencliginizi sokakta bulduysaniz buyurun cekinmeyin.
Sehvetinize yenik dusmeyin bence.
Takilmalik olur bundan ancak...
Tabi olgunlasmis da olabilir ama riske deger mi bilemedim
neticede kanda var pislik
Bunlari sana anlatirken ne kadar da dürüst dedin değil mi?Tek derdi etkilemek onu da yapmiş.Dürüst degil fırsatçı....
Sevgilisini yakin arkadasiyla aldattigina gore etikve ahlaki degerlerden yoksun biri gibi sanki. Gecelik iliskinin zarari yok da sadakatsizlik fena
Koş koş uzaklas.Geceliklerden hastalik kapmadigi ne malum.Ben inanmadim siir yazmasi falan .Senin etkilemek icin herseyi yapmis.Yeme aman deyim sorunlu bir tip.Bahane bul sessizce uzaklas.
" 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs " yani sizce ne kadar iyi biri ?
Ne kadar kiymetsiz ömrünuz var ki bu adama harcamayı düşünüyorsunuz?
Şöyle birine 5 dakikami ayirsam harcadigim vakit icin pisman olurum o kadar soyleyeyim...
Yaşıtlarının hiçbirinin bir oluru yok, ama senden 11 yaş büyük, hayatından belki 10 düzine kadın geçmiş, üstelik kız arkadaşını en iyi arkadaşıyla aldattığını utanmadan dillendirebilecek kadar geniş bir adamın oluru var...
Bari dikkatli ol da cinsel bir hastalık kapma diyorum.
Bu arada bu yeni nesil erkeklerin hepsinin ofsayts, hepsinin olgunlaşmamış çocuk olması da ilginç...hep böyle konular...bizim zamanımızda böyle değildi. Okul yıllarında gayet benden olgun, ayağını çok daha sağlam yere basan erkek arkadaşlarımız vardı hani...
Hani olgun olmak için sorunlu ailelere sahip olmak, kendi işini kendi görmek gerekiyorsa, bu sorunlu aileler hep mi kız çocukları doğuruyor...
Uzak dur çok gençsin. Bazı kalın çizgiler geçilmiş. O adamdan dürüst biri çıkmaz. Çabalasa da başaramaz.
şeytan tüyü olması seni cezbetmiş bence dikkatli ol bu tür insanlar kolay kolay durulmazlar
Olgunlaştım değiştim falan hepsi hikaye.
Örneklerini hep görüyoruz. Herşeyi yaşadım artık durulmak istiyorum havasında olanların çoğu bir süre evet duruluyor.
Ama bir hayat tarzı alışkanlığı vardır ya hani. İllaki kanı bitleniyor bunların yeniden. Bence uzak dur
Ya hepsini geçtim diyelim evlendin bunla, çocuklarına nasıl baba diye böyle bir adamı ornek gostereceksin?
Olgun adam yok degil senin karsina cikmamis. Olgun adam diye niteledigin kisi de bi enteresan zaten ya neyse...
off nefret ediyorum böyle adamlardan
saçma salak sözleriyle seni de etkilemeyi başarmış ya ona daha çok sinir oldum
bir arkadaşın dediği gibi şehvetine yenik düşme. adam sana sürekli cinsel hayatından bahsetmiş, eminim daha derinlere de gitmiştir konu. yatakta ne kadar iyi olduğunu, kendisi istemese de kadınların onu rahat bırakmadığını falan da anlatmıştır. sen çok toysun galiba, bunlardan etkilenmişsin ama bu adamdan bi halt olmaz sonra tiksinirsin kendinden bile.
Lütfen biraz kitap okuyun yaaa.
Hem kültürünüz hem diliniz, edebiyatınız gelişsin.
Böyle hayatlar yaşamazsınız.
Yeminle kötü yazılmış arabesk bir dizi senaryosu okudum sanki.
O kadar arabesk.
Arkada Güllü falan çalıyor.
Yapay çiçekler ve 'ölürüm gülüm' şiiri adeta ahenkle dans ediyor dimağlarda...
Anna karenina da çapkın, karizmatik bir adamdan böyle etkilenmişti. Bu aşk kadını, sonbahar yaprakları gibi acımasızca, ordan oraya savurdu.
Bu arada şairlere güvenmem asla! Şıpsevdi olurlar. daha derinlik istiyorsan roman yazarı daha iyi bence.
Kusura bakmayın, belki kızabilirsiniz.
Şimdi anlattıgınız adamdan adam olmaz. Size dürüstçe benden birşey olmaz demiş zaten. Ama en azından dürüstmüş.
Sizi biraz da maddiyatı etkilemiş olmasın? Yazlık ödüyor, arabası var ama babasında...vb?
Büyük bir hata yapmayın sakın. 40a merdiven dayamış adam, 25 yaşındasınız daha. Hadi yaşıtlarım beni etkilemiyor diyorsunuz bari 30 bandından birini bulun.
Arabeskleştirmeye gerek yok. Adam çapkın senin iki sevgilin olmuş adamı elde edip düzelteceğini sanıyorsan yanılıyorsun o iş olmaz. Ayrıca sana uymayacak şekilde yok takılmak istiyorum yok öpmek istiyorum diyorsun da onu da yapamazsın sen zaten fazla takmışsın adamı sadece takılmak istiyorum diyorsun çelişki var.
Yakisikli olmasina falan aldanma sakın.
Evlilik niyetinde olan bir adam olsa 36 yasina kadar neden beklesin?
Biz kizlar cok duygusal davraniyoruz,ama emin ol o cok farkli emeller pesinde.
Ve sen boyle kapilirsan amacina ulasmasina az kalmis gibi gorunuyor.
Yaniii
Yanii aranıyor sanki bela gelmesini bekler gibi adam fırıldak gibi neyse kızında hoşuna gitmiş tencere kapak misali neyse anlamadığım şey madem ne halt olduğunu bildiğiniz halde niçin buraya konu açıyor ? Degilmi Eloşum saygılarımla
Yaaa ben hataların bir ömre mal edilmemesinden yanayım.
Gerçekten olgunlaşmistir belki de pismanlik demek isterdim ama öyle olmuyor be bacım.
Adamın hayatına s.çarlar.
Sonra bir de sana her şeyi anlatmiştım biliyordun derler..
Kaptan, sana gitme dedikçe daha çok gitmek isteyeceksin. Hayat senin. Yasa dilediğin gibi. Bir daha gelmeyeceksin dünyaya.
Ama sonradan ben sumuklu mendil gibi bilmem ne muhabbetleri yapma. Herseyi goze alıyorsan gidebilirsin
Ne yaşamışsa yaşamış, önemli olan size karşı tutumu. İnsanların geçmişi önemlidir ama gelecekte olumlu yönde değişebilirler. Geçmişiyle yargılamayın.
Hiçbişey olmaz ondan.
Bu başlığı onunla birlikte olursan ya da evlenirsen yazarsın. Henüz erken olmus; paçayı sıyırabilirsin.
Canım biliyorsun ki adamın ciğeri 3 kuruş etmez neden kendini ona heba ediyorsun ? Etme böyle adamı sevme sevilecek nesi var yakışıklı olsa ne yazar....
çemberi tamamladığından emin miyiz?
asıl mesele bu
dalgalandım da duruldum olayı mümkün ama durulduğuna emin olmak lazım.
Senide üzer bu adam
biz ne söylesek pek fayda etmez gibi geliyor bana ... duygularına hakim olursan uzak durmayı başarırsın...
"Ben ona layık değilim" deme.Tam tersi o sana layık değil.Adamın layıklık bir tarafı da kalmamış.Hadi her şeyi geçtim.Sadece zamanında sevgilisini aldatmış olması,hem de en yakınıyla aldatmış olması bile onun nasıl biri olduğunu gösteriyor.
Aman uzak dur. Bi de utanmadan çocuk aldırttığınıda anlatmış. İnsan kendi kanından birinin canına nasıl kıydırır pes !
Adam olsaydı o kızada bebeğede sahip çıkardı. Kendi kanından birine bunu yapan sana neler yapmaz. Uzak dur hayatını tehlikeye atma.
Dürüst diyeceğim ama dürüstlük değil bu kadarıda bence. Kim bilmek ister ki bebek aldırma muhabbetine kadar ince detayları,ben şahsen bilmek istemezdim. Geride bırakmış olsa dile getirmezdi diye düşünüyorum.
En ufak bir yanlışında (aldatma,tek gecelik takılma vb) üste çıkıp ben sana bunları söylemiştim,olduğum gibi kabul ettin beni diyeceğini düşünüyorum,zemin hazırlıyor gibi alttan alttan.
Seviyorsanız deneyin,sınırlarınızı bilerek ve sorun yaşadığınizda dağilmayacaksanız tabi.
maviay55@ senin bu anlattığın adam hiç yabancı gelmedi bana tanıyormuyum ne sadece hangi şehir olduğunu yazarmısın bana
Aynısını yazacaktım. Sanırım bende tanıyorum. Yani bu kadar tesadüf olabilir mi diyorum? Satış müdürü kısmına kadar doğru hepsi.
Elini kana bulamadan mı! Adam kendi çocuğunu aldırınca bence gayet de elini kana bulamış. Kendi çocuğunu öldürtmüş daha ne yapsın.
Haklisiniz valla
Şakın sakın şakın . Adam seni kullanıp bırakıcak huylu huyundan vzcegezmezzz. Ya genceciksin kimle çıkar karşına hayatını mafetme ya . Uç dört yıl gecsın öyle evlen
Bebegi aldirdiktan sonra okuma geregi duymadim uzak dur sadece hayir gelmez sana
Cok safsin (kusura bakma). Adam gezmis tozmus simdi kendinden 10 yas kucuk kizlarla takilmaya calisiyor. Onu cok istiyorum falan oha yani
Bir de sonuna sunu eklemissin ya. Gercekten kor olmussun. Adam her cicekten bal alan bir kazanova. Uzun sureli iliski pesinde degil. Yarin obur gun seni de en yakininla aldatir o zaman aklin basina gelir. Biz ne desek bos cunku adam guzel opusuyor.
Size bunları anlatıp dürüst imajı çizmiş, hem değişmiş olduğunu hem de sizin farklı olduğunuzu söylemiş/ima etmiş. Ancak çok çok yüksek ihtimalle size de yaşatacak aynılarını. Uzak durun bence.
Ben de denk geldim böyle insanlara. Her kadını aynı şekilde kandırıyorlar muhtemelen. Zarar görmeseniz dahi algınız bozulacak, ne gerek var ki. Arzularınızı bir yana bırakıp mantığınızı kullanın. Siz de hissediyorsunuz, biliyorsunuz aslında. Yoksa buraya zaten konu açmazdınız.
O kadar kadınla birlikte olmuş, kapmıştır bir kaç taktik. Sanki sen yüz vermeyince hemen bağları kesip attı. Üzülücem falan diye hala yazıyormuş işte. Hiç düşündün mü bu kadar kırığı olan biri senden de sıkılınca ne olacak? Bile bile hayatını mahvetme
Valla herkes kotu seyler yasiyor ama boyle yoldan cikan nadir yani. Bunun yemedigi halt kalmamis. Valla neguzel her halti ye sonra bir suru dert yasadim blablala bahaneler bahaneler..
Önceden sevgilisini alelade olmayan, kızın en yakın arkadaşıyla aldatan bir adamla olamazdım. Olacak kadar cesursanız bu Zeyna'lığınıza güvenerek ilişkiyi yaşayın zaten adamı öpmek falan da istiyormuşsunuz daha ne
Yasamis gormus tecrube edinmis diyorsunda.
Aldatmayla hangi tecrubeleri edinmek istemis beyfendi? Cokmu lazimmis?
Karaktersiz biri bu.
Cok uzuluceksin burya yaziyorum.
Mehmet Ali Erbil geldi aklıma. Kac kez evlenip boşandığı ve türlü türlü çapkınlıklar yaptığı halde neden kadınlar onunla evlenir diye düşünmüştüm. Yani onları aldatan seni aldatmaz mi, bu kadın bunu düşünemiyor mu diye düşünüyordum. Demekki sizinki gibi oluyormus.
Bu adam sizi üzer, aldatmış hamile kadının bebeğine kıymış, bilmiyorum ben düzelmiş olacağını düşünmüyorum, yaşam tarzı bu
Bile bile lades demeyin
Anladığım kadarıyla birine kancayı takıp beraber olunca onun işi bitiyor.
Şimdi sıra sende ve ilerde herhangi bir sorun çıkarsa ben sana demiştim deme lüksüne sahip olmak için anlatıyor.
Bence uzak dur. Bu adamla evlensen bile geleceğin yok. Aldatır çünkü.
Iyi ki babasına benzemiyor benzese nasıl olur du acaba
Saçmalama senin gibi kaç kişi olmuştur, aradan tecrübeli. Öyle deyince aşık mu sandın. Kendini yakma. Sen de o hamile bırakıp bebeği aldırdığı en yakın arkadaşıyla aldattığı iğrenç bir tabir ama gecelik olarak nitelendirdiğin kadınlardan farklı değilsin onun için. Onlardan biri olma lütfen
Gectigi felegin cemberini simdi kabul ediyorsunuz, is hele bi ciddiye binsin, o zaman cemberi yedirtirsiniz adama merak etmeyin. Ikili iliskilerde mantık da oldukca önemli, mantıgınızın pesinden kosmanız cok daha hayırlı.
uzak dur.
Görüsmeyelim artık açılımı:
1....Senin masumiyetine bakıp arada cok az vicdan yapıp gorusmeyelim artik diyebilir
2.... kacan kovalanir olarak surekli kullandigi taktik olabilir
3.....ya da bundan iş cikmaz belki basimi agritir dusuncesi midir?
Ne kadar güven veriyor degilmi bize?
Baba sorumsuz ona benzemek istemiyorum diyen biri bu kadar şeyler yaşamış bence en önemlisi bir cana kıymış.Gerçekten düzen isteyen insan hayatına yöne vermek ister böyle kendini ona buna salmakla olmaz o işler.4yıllık kız arkadaşını niye aldattı o da ayrı bir şey demek ki birine bağlı kalamıyor bu insan türü evlenilecek değil eğlenilecek cinsten.
E siz zaten takılmak istiyormuşsunuz sevgili olmak istemiyormuşsunuz. Adam da takılmalık adammış. Daha ne?
Canim bnce zamana birak. hakkinda her zaman hayirlisini iste
aama o suan sevgilim olmak istiyor devamlı
O zaman bir sans ver ama kendini kaptirmayacagina inaniyorsan.Ve kesinlikle cinsel anlamda birsey yasamayacagim evlenmeden diyorsan.
Genel de bu tipler eski es oluyor canim gel yapma...Dünden beri yine konusuyoruz yazdı yine.. sitemlerle başladık konuşmaya ama her seferinde karşı konulmaz bi güç beni ona çekiyor.. yok diyorum güvenilmez biri şöyle böyle ama cidden şeytan tüyü mü var anlamıyorum.. sürekli kendini bırak artık diyor önyargılısın diyor bana seviyorum seni sadece beni sevmeni istiyorum diyor yoksa bu kadar neden ugrasayım filan diyor.. halama anlattım hani yası var görmüş gecirmiş biri iyiliğimi ister bilirim.. ama o şaşırttı beni gecmişinde hep bekar adamın var böyle seyler halam dedi dene bi dedi yani o katı bakmıyor ama bilemiyorum şaşırttı beni sessiz yapmaz sandıkların yapıyor cok seyi aslında ne varsa onlarda var dedi.. bu arada adama bilerek cinsel muahbbet yaptım yani muhabbet derken istediğin bu vs gibisinden tabiki arzuluyrum da diyor insna sevdiğini arzular da ama öncleiğim agır basan sevgi filan diyor.. bilmiyorum belki birşey olsa gercekten güzel olurdk bi ihtimal ama üzülmeye mecalim yok riske giremem uzak durmam lazım kızdım az önce yazma dedim şimdi yine sustu birdaha konusana dek.
kendimi geri cekemiyorum of yaa cidden nerde olmayacak biri var ondan etkileniyoruz sevgilimden haziranda ayrılmıstım yasıtımdı düzgün aile kuralım biriydi tabi onun da yediği haltları bileemem yinede ama ondan bu kadar hoslanmadım ama tam tersi cok güvendim güvenle de olmadı işte duygu hoşlantı begeni arzu lazımdı bu kez bunlar olacak ama güven yok((((((
keşke oluru olsaydı.. hiçbi yok böle bir eşe sahip olan
4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs
Olabiliyor böyle ama en önemli şey de güven... İkisini bir bulmak en güzeli tabi.tam tersi cok güvendim güvenle de olmadı işte duygu hoşlantı begeni arzu lazımdı bu kez bunlar olacak ama güven yok
Sevgilimden Haziran da ayrıldım derken? Bir kaç hafta önce ki Haziran dan mı bahsediyorsunuz? Bu kadar hızlı yeni birine kapıldıysanız zaten, yanlış yapma olasılığı fazla birisiniz.
Halanız da her erkek düzinelerce günü birlik ilişki yaşar, sevdiğini arkadaşıyla aldatır kafasındaysa, o da pek gün görmüş bir tip değil sanki.
Şiirler falan filan zaten böylesi çoğu zaman daha çapkın olur. Aşırı duygusallık ve tutkudan hayatı arabeske bağlamış gibi.
Ciddi anlamda çekim, tutku var aranızda. Bu aranızdaki enerjiye güvenerek "ya olursa, ya elimin tersiyle itiyorsam, ya gerçekten değiştiyse?" diyorsunuz muhtemelen. Hep olumluya itiyor beyniniz sizi.
Şeytan tüyü de var adam da belli ki. Yaşadığınız zorlukların benzerliği de katlamış.
Ama bitmesi gerektiğine karar verirseniz kestirip atmanız lazım, yoksa zor gibi durdurabilmeniz sanki.
Frene basmanız gereken yerde basabilirim derseniz ben seninle hemen sevgili olamam zaman geçirmemiz lazım deyin.
Basamıyorsanız da yaşamanız gerekenler varmış, sonucu kötü olursa böyle bir ders alacakmışsınız demek ki..
Takılmak istiyorsanız takılın ama işte sonuçlarını göz önünde bulundurmanız lazım.
Her şey ortada. Ne kadar anlaşırsanız anlaşın 36 yaş ve adamın bu yaşadıklarıyla birlikte sizi kandırabilme ihtimali çok yüksek bence. Bu tür şeylerden etkileneceğinizi aranızdaki enerjiden de bilip yönetebilir belki.
Sorun bakalım ne bedeller ödemiş?
Bilmiyorum dedikleri doğru da olabilir yanlış da, ama iyi olma olasılığı düşük bence.
Yalnız her şeyi geçtim ama altta alıntıladığım kısım gerçekten çok kötü. Okurken burada bir durdum, burası sizin de en çok durmanız gereken yer, en soğutabilecek yer.
Ayrıca o gecelik ilişkilerinden hastalık kapmış olma ihtimali de çok yüksek.
Olabiliyor böyle ama en önemli şey de güven... İkisini bir bulmak en güzeli tabi.
Bence boşluktan, duygusallıktan bu adama fazla prim veriyorsun.sevgilimi sevmediğimi soğudugumu anladıgım için ayrıldık.. sorunlar yasıyorduk. boslugum olustu bununla konusmaya basladım tekrar kendisiyle 2 yıl önce tanısmıstık o zaman da yok demiştimm ben
söyledim bunu ona aldatma kısıma bnde takılmıstım.. tükenmiş bir ilişkiydi ve hep ağladıgı için devam etmek zorunda kalıyordum dedi yani ayrılmak istediğini sölemiş kıza ama kız her seferinde gözyası ile tutmus onu duyguları bitmiş bu sırada kız hep yanında arkdasını getiriyormus ve 3 ü geziolarmıs gönlü ona kaymıs bu sekilde gelişmiş olay
+1Benim de durumum biraz sana benziyor. Mantıkla yaklaşıp, bana göre olan, düzgün birini bulmalıyım; çünkü ben düzgün bir hayat yaşamayı tercih ettim diyorum; ama her ne hikmetse hep bu tarz adamlar çıkıyor karşıma. Edindiğim tecrübeleri aktarayım. Belli bir süre sonra senin cidden çok iyi biri olduğunu düşünecek, kendinden utanmaya başlayacak. Seni sevdikçe kendisindeki kötülüğün daha çok farkına varıp, kendisinden iğrenmeye başladığı için senden uzaklaşmak isteyecek ve gidecek. Sonra dayanamayıp tekrar sana gelecek; çünkü aslında bu tipleri de pek kimse çekemiyor ve senin gibi seven bir salak (affedersin; ama öyle yani, kendim için de diyorum.) daha bulamıyor, seni değil de senin sevgini özleyecek daha doğrusu. Dahası bu tiplerin etrafında çok fazla kadın oluyor, belli bir süre kendini bunlardan çekiyor; ama seni terk ettiği an bu kadınlara koşacak. Tekrar geldiğinde eğer kabul edersen bu kadınları hayatından çıkarmayı reddecek; çünkü seni tekrar bırakma olasılığına karşı bu kadınlar el altında durmalı diye düşünecek..
Biri var 36 yasında. Feleğin çemberinden geçmiş ne varsa yaşamış.. Birçok kadın beraber yaşadığı gecelikleri vs vs. Gençken hepsini yaşamış etmiş. Babası gibi sorumsuz olmaktan korktuğu için evlenmemiş. Hamile kaldığında kız arkadası aldırmışlar. Bu tarz seyler yasamıs biri. Ama gelin görün ki ailesinden zorluklar aynı benimkiler gibi bende 25 yasındayım. Beni anlıyor yani birbirimizi onunla konuşmaktan keyif alıyorum. yasını göstermiyor yakısıklı. Aramızda çekim de var. 2015 te tanışmıştık müşterimizdi. Ara ara konustuk hep beni ikna etmeye cabaladı. Yalansız herseyi anlattı ama ben bunlardan cok etkilendim mesela 4 yıllık ilişkisinde kızın en yakın arkadası ile aldatmıs askere gitmiş sonra o kızda bunu terketmiş. Sonra bir ara kendini geceliklere vurmuş. Vs vs. Yani cok sey yasamıs. Ben ise 1_2 sevgilim oldu. En son 6 aylık aynı yasta oldugm biriydi. Anlayamıyorum yasıtlarım cocuk gibi cidden ve benim yaşadıklarımı yasamadıgı için anlaması beni imkansız gibi. Bu adama layık değilim daha düzgün birini bulmalıyım di yoo rum ama sürekli konusmayacagz artık diyip yine konusuyoruz 2 gün önce bulustuk normalde hep sert dururdum ona karsı bukez onu cidden istedim öpüştük birden cok güzel bir duygu hissettim onu öpünce. Hatalarını kabul ediyor adildir dünya etrafımda dönüyor sanardım filan diyor. Benimle olmak istiyor neden sonsuz mutluluk olmasın vs diyor. Bu arada o capkın görünen hayatının arkadasında şiirler yazan duygusal da bir erkek. Birsürü şiiri var mesela okudugum. Beni etkileyen olgunluğu onunla aile din gibi konularda konuşabilmek beni anlaması onu anlamam. Boyu uzun olmasa da onu begeniyorum da. Kendimi cekemiyorum tamamen. Hata oldugunu bile bile hiç yapmayacağım seyi yapmak istiyorum onunla sevgili olmadan takılmak onu öpmek istiyorum. Ve bunlar normalde hiç bana göre değil. Asla yapmadım bunu bugüne dek. Yani sürekli düşünüyorum acaba onla nasıl olurdu diye mantığım yok diyor ama bazen de acaba aman diyor belki güzel olur kadın ruhunu tanıyor biliyor eski hatalarını yapmayadabilir artık farkında olgunlaşmış diyorum. Bu arada satıs müdürü suan yazlık ödüyor evi kira arabası babasında şirket arabasını kullanıyor babası bnmki gibi sorumsuzmus hep. Tek yasıyor babasından ayrıldı. Annesi yok vefat etmiş. Kızkardesi evli. Ne yapacağımı bilmiyorum konusmayacagz diyoruz ama içten içe onu istiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?