Sizi manipule ediyor ve suçlu hissettiriyor. Anneniz bile olsa gerektiği yerde hayır diyin. Hicbirsey mi söyleyemiyorsunuz. Anne şimdi gelsek bi dahakine mezar taşına mi gelelim diyin. Şakaya gelmez bir hastalık. Aklı başında olan herkes evinde oturuyor. Yapmayın kaç yaşında çoluk çocuk sahibi insansınız. Hayır diyemiyor musunuz?Merhaba hanimlar insallah herkes saglikli huzurludur
Ben yurtdisinda yasiyorum burda vaka 31 bine dayandi.
Ben 1 bucuk aydir anneme gitmiyorum. Annemle görüntülü konusuyoruz. Konustugumuzda gelin oturalim cocuklari ozledim deyip duruyor bu davranisi benide cok uzuyor bunalima girdim gercekten
Annem surekli kardesin geliyor cocugu getiriyorlar siz gelmiyorsunuz diyor defalarca anlatiyorum bir kac gun sonra yine ayni muhabbet kendimi suclu hissediyorum erkek kardesim cocugu annemlere getirir birakir 2 gun arayip sormaz bazen ondanda sikayet eder her zaman derim kimseyi kabul etneyin kimseye gitmeyin idare edin biraz derim. Tamam der sonra tekrar konustugumuzda sizde getirin oynasinlar cocuklar der. Gecen gun ogluma diyor geliyim bize getiriyimmi seni diyor oglumda bana dogru bakti. Olmaz anne salgin var bilmiyonmu dedim. Zaten cocuklar evde durmak istemiyor
Annem Bizde bisey yok hasta degiliz diyor. Tamam sen hasta degilsin ama bizden biri tasiyici hastaysa ne yapacan diyorum.
Ben cocuklari parka haftada bir indiriyorum. Genelde kendi arabamizla herkesten uzak cocuklar biraz hava alsin diye gezdirip eve donuyoruz cocuklari parka indirdigimde herkesten uzak tutmaya calisiyorum ve eve geldimizide direk banyoya yaptiriyorum.
Az once bir tanidigim kadin torunuyla yolda gordum. Torununu evlerine goturuyordu. Insanlari boyle gorunce ben sevdiklerime karsi sorumsuzmuyum diye dusunuyorum.
Valla bizde de çocuğa benzer bişey var 6 yaşında sizinkiler gibi olamaz tabii. sizinkiler çok daha kıymetli . dışarı çıkmıyor 40 gün oldu, evin önü park. daha da lafım yok, iyi ki tr de yaşamıyorsunuz diyorum, susuyorum. başedilmiyor çünkü bu zihniyetle savaşmak virüsle savaşmaktan daha zor.Cocuk parki dedigim acik alan aslinda orada cikmamiz lazim ama cocuklar evde durmuyor. Havalarda isindi evin önü arkasi cocuk oyun alani cocuklarin sesini duyunca cikmak istiyorlar.Disari cikarken yanimda surekli dezenfekter tadiyorum cocuklarin ellerine sıkıp siliyorum. Eve gelince banyo yaptiriyorum. Ellerimizi surekli yikiyoruz.
arabanızla tenha bir yere gidip öyle çıkarın çocukları. Diğer çocuklarla aynı anda çıkarlarsa, kimin pozitif olduğu belli değil Allah korusun enfekte olurlar siz ne kadar ellerini dezenfekte etseniz de...hasta bir çocuk yanında öksürse anında bulaşır zaten...o temastan sonra çocuğa banyo yaptırmanın bir anlamı kalmıyor...Cocuk parki dedigim acik alan aslinda orada cikmamiz lazim ama cocuklar evde durmuyor. Havalarda isindi evin önü arkasi cocuk oyun alani cocuklarin sesini duyunca cikmak istiyorlar.Disari cikarken yanimda surekli dezenfekter tadiyorum cocuklarin ellerine sıkıp siliyorum. Eve gelince banyo yaptiriyorum. Ellerimizi surekli yikiyoruz.
Biz çocuk değil taş doğurduk zahir , baksana canları yok bizimkilerinSokağa ç
Valla bizde de çocuğa benzer bişey var 6 yaşında sizinkiler gibi olamaz tabii. sizinkiler çok daha kıymetli . dışarı çıkmıyor 40 gün oldu, evin önü park. daha da lafım yok, iyi ki tr de yaşamıyorsunuz diyorum, susuyorum. başedilmiyor çünkü bu zihniyetle savaşmak virüsle savaşmaktan daha zor.
Onlarınki çocuk çünkü bizimkiler başka bir mahlukat.Cansız kansız duygusuz robot gibi bişey bizimkiler. biz evde keyfimize çıldırıyoruz. hergün ağlıyor saçmasapan bahanelerle bi kere çıksak anne parka virüs gelmez söz veriyorum diyor yalvarıyor. bende ana değilim ki götürmüyorum işte. halbuki çocuğu kaynar suyla yıkadım mı miss gibi olur. bendeki cahillik işte bi de analık tam oturmadı demek ki . millet uzaklara( ? ) gidiyormuş senin uzağın başkasının yakını ? sana uzak ama oradakine yakın. zaten yerleşim olmayan yere neden park yapsınlar. ayy ne bileyim ya, boşuna konuşuyoruz.Biz çocuk değil taş doğurduk zahir , baksana canları yok bizimkilerin
Onlarınki çocuk çünkü bizimkiler başka bir mahlukat.Cansız kansız duygusuz robot gibi bişey bizimkiler. biz evde keyfimize çıldırıyoruz. hergün ağlıyor saçmasapan bahanelerle bi kere çıksak anne parka virüs gelmez söz veriyorum diyor yalvarıyor. bende ana değilim ki götürmüyorum işte. halbuki çocuğu kaynar suyla yıkadım mı miss gibi olur. bendeki cahillik işte bi de analık tam oturmadı demek ki . millet uzaklara( ? ) gidiyormuş senin uzağın başkasının yakını ? sana uzak ama oradakine yakın. zaten yerleşim olmayan yere neden park yapsınlar. ayy ne bileyim ya, boşuna konuşuyoruz.
Yahu temas ediyorsunuz herşeye metal de bile günlerce yaşayabilen bişeyden bahsediyoruZ. herkes bu mantığa göre parklara gidecekse ne manası var sosyal mesafenin.kimsenin gitmediği parklara gidiyoruz cümlesi geliyor savunma olarak kimse gidemezken gidenin ne ayrıcalığı var ? ben türkiye de yaşıyorum burada parkta oturmak yasak. zaten 20 yaş altının dışarı çıkması da yasak çok şükür. hala gideni görürsem polisi ararım kapımın önünde 3 büyük alan park var giden de yok çok şükür.İyi de park dediğim açık alan diyor. Oyun parkına götürüp kaydıraktan kaydırmamis.
Boş alandan, açık havadan virüs mü kapacaksınız?
Yahu siz okumuyor musunuz benim ne yazdığımı? Oyun parkı başka bişey açık alan başka bişey.Yahu temas ediyorsunuz herşeye metal de bile günlerce yaşayabilen bişeyden bahsediyoruZ. herkes bu mantığa göre parklara gidecekse ne manası var sosyal mesafenin.kimsenin gitmediği parklara gidiyoruz cümlesi geliyor savunma olarak kimse gidemezken gidenin ne ayrıcalığı var ? ben türkiye de yaşıyorum burada parkta oturmak yasak. zaten 20 yaş altının dışarı çıkması da yasak çok şükür. hala gideni görürsem polisi ararım kapımın önünde 3 büyük alan park var giden de yok çok şükür.
arkadaşım 70 yaşında nenedede mi bunlar. kaydırak salıncaklı parka gidiyorlar işte? nereye gidecekler, Allah Allah parka gidip sözcü sabah okuyorlarmış d vit alıyorlarmış çocuklar, valla neyi savunacağınızı şaşırdınızYahu siz okumuyor musunuz benim ne yazdığımı? Oyun parkı başka bişey açık alan başka bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?