karar veremiyorum bir türlü

Anlattığınız şeyler çok zor insan ister istemez bunalıma girer,fakat ilerde kızımı babasız bıraktım diye pişman olmamak için bir daha düşünün.Evlilik sabır işi ve yükün çoğunu çekmek biz kadınlara düşüyor malesef

nasıl yapılıyor o yani nerden alabilirim ki her perdeci verirmi acaba

ekmek elden su gölden yaşamışlar ailece nerde akşam orda sabah anlayacağın.. sıkılığı ben evlenince tuttu..

Şaka gibi, o ailesiyle gezmiş yemiş içmiş bunun faturasını 5 sene sen mi ödeyeceksin?

Arkadaşın önerisi mantıklı, ya ayrı eve çıkın, ya da kendi ailenizin yanına dönün. Borçlarını bitir de gel de. Sizin için savaşır, çabalar, gönlünüzü tekrar kazanır belki.

nasıl yapılıyor o yani nerden alabilirim ki her perdeci verirmi acaba
perdecilerin olduğu bir çarşı muhakkak vardır toptancı tarzı yerler bir kaçı ile görüşürsen seni yönlendirirler..biz annemle perdecilere gidip görüşmüştük hep onlar yönlendrmişti konyada olsan yardımcı olurdum ama istanbuldasın..bu işlerin merkezi oralar..

birde şu ayrı yaşamayı gözden geçir bence evet adam sağa sola yedirmiyor belki ama kendisinin ve ailesinin sorumluluğunu sana yüklememeli borcun bitince görüşelim ya da bir ödeme planı oluşturana kadar görüşmeyelim fikri bana da cazip geldi..senin günahın yok o borçlar için paralama kendini aileside yardım etsin enişte beyin...

bir de 1200 lira maaşı İstanbulda Hangi Allah korkusu olan verir ki...Böyle kiraların 1000 küsür lira olduğu bir memlekette nasıl 1200 lira maaş verilebilir hala aklım almıyor...İstanbulu bu denli pahalı bir il yapan nedir ..nüfusun nerdeyse tamamı asgari ücretle çalışıyorken aklım almıyor.

çabalıyor o ayrı.. ama herşeyden kısıyor.. peynir alalım gerek yok , zeytin alalım gerek yok,kıyma alalım yemek yapayım kıymasız yap... artık bıktımm

bitanem evlenmeden önce kavun değil ki bilesin.. zor bi durum boşanma kararı na gelince cok iyi düşün kızlarında söylediği gibi çocuk var.. ama cocuk için evlilik sorunsuz koca zor çekiliyor.. düzelirim diyip bi adım atmıyorsa zor.. dua et benim eşimde sorumsuz du ama inan bana dua ederek sürekli hergün eşim yatarken ayetel kürsüyü okudum .. şükür şimdi beklediğimden de fazla düzeldi.. eş baba arkadaş dost olmayı başardı.. inş. eşinde düzelir ve yuvanı bozmak zorunda kalmazsın..

bundan önceki iş yerinde 2500 tl idi maaşı ama hep gecikmeli hep gecikmeli oda bir işe yaramıyordu.. şimdi en azında gününde maaşımızı alıyoruz ikramiyelerimiz var şükür.. borç olmasa gül gibi geçinip gideriz yani

bende sürekli dua ederim ama insanoğluyuz işte eşim düzelsin diye değilde borcum bitsin rızkımı kesme allahım diye ediyorum. bunu deneyeceğim.

Sabit fikirli insanlar gerçekten sıkıyor bir süre sonra. Sen a dersin yok kesinlikle b'dir o...
Özgüven düşmanları
Ben boşan yada boşanma diyemem ama ortada sağlıklı bir evlilik yok
Sen alakan olmayan bir borcu ödemek zorunda değilken ödüyorsun, adamda en ufak alttan alayım tavrı yok
Kazandığın paranın tadını çıkaramıyorsun
Lakin 3 sene çekipte her şeyi silip atmakta zor
Bir şey hissetmiyorum da diyorsun acaba sıkıntılardan dolayı mı uzaklaştın nefret ettin
Biraz daha gözlemle ve olmuyorsa zorlama bence

durumunuz cok zor. bencede bi süre ayri kalin belki o sürede borclarini toparlar yada ailesinden yardim alir. siz onun borcunu ödemek icin evlenmediniz sonucta. cocugunuzdan kisip esinize yardim ediyorsunuz. allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…