- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Bir kere aşık olmuştum, öyle böyle değildi yaşadığım heyecan, onun için birçok fedakarlık yapardım hatta ama karşımdaki hislerimi beni hafife alan birisiymiş meğerse.Bir evlilik görüşmesinden çok iş görüşmesi gibi olmuş konuşmalar..ciddi ve mesafeli.Bir damla heyecan,istek,arzu, aşk,sevgi yok..
Böyle sadece anlaşabilmek yeterli mi evlilik için sizce?
Bende o yüzden karar veresiye kadar görüşmeyelim dedim, en azından sakin sakin isttediği kadar düşünsün dedim.Cok uzerine dustugunuz izlenimi verdiniz...
Tanıştıktan sonra evet birşeyler hissetmeye baişladım, aşk mı dersen hayırr aşk değil ama hislerim varSiz bu kişiye duygusal olarak hisler besliyor musunuz?
Hisleriniz evlilik için yeterli değil bence. Evlilik öyle kolay değil arada sevgi saygı yeterince yoksa yürümesi zor. Zorlama gibi duruyorTanıştıktan sonra evet birşeyler hissetmeye baişladım, aşk mı dersen hayırr aşk değil ama hislerim var
Başlarda bende böyle düşündüm 2 kere bunu dile getirdim, ama kalbimin bir yanı acıdı hep, içimdenn bir his ondan ayrılmanın yanlış olduğunu söyledi hep, zaten o da bitirmek istemedi.Hisleriniz evlilik için yeterli değil bence. Evlilik öyle kolay değil arada sevgi saygı yeterince yoksa yürümesi zor. Zorlama gibi duruyor
AYnen, zaten çok uzun dönem bazı konularda sağlıkda dahil buna belirsizlik içinde yaşadım ben o kadar yordu ki bu beni, tamam daha önce sevdiğim kişiler oldu ama bu karşılıklı olarak ilk ilişkim, zaten benim okul ve i,şi onun iş hayatı derken görüşme hatta telefonla konuşma bile çok kısıtlı oluyor anca geceleri uzun uzunn mesajlaşma forsatımız oluyor, o yüzden söz nişan gibi birşey olursa bahane yaratırız birbirimizi daha iyi tanırız ddim aile akraba olarak da belki yanlış düşünüyorum ama bilmiyorum.Siz net karar istiyosunuz ya da varsa olumsuz bir durum cozmek ama karsi tarafta belirsizlik var acik konusmuyo benim de tahammul edemedigim bir durum bence en iyisini yapmissiniz koysun takkeyi önüne uzun uzun dusunsun olmazsa hayirlisi der gecersiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Vizlerim yarın bitiyor çalşmamda bitti o yüzzden düşünmek istedim bende :)Ailesinden de görüş aldıktan sonra karar verecekmiş gibi konuşmuş
Çok etkilenmiş gibi bir hali yok
Bence en azından vizeler bitene kadar üstünde düşünmeyin bu konunun
Belirsizlige hic tahammulu olmayan biriyim o yuzden seni anliyorum sen kotusunu dusun olmayacakmis gibi ona hazirla kendini hayirlisiyla olursa cok sevinirsin olmazsa da zaten hazirlamis olursun kenďiniAYnen, zaten çok uzun dönem bazı konularda sağlıkda dahil buna belirsizlik içinde yaşadım ben o kadar yordu ki bu beni, tamam daha önce sevdiğim kişiler oldu ama bu karşılıklı olarak ilk ilişkim, zaten benim okul ve i,şi onun iş hayatı derken görüşme hatta telefonla konuşma bile çok kısıtlı oluyor anca geceleri uzun uzunn mesajlaşma forsatımız oluyor, o yüzden söz nişan gibi birşey olursa bahane yaratırız birbirimizi daha iyi tanırız ddim aile akraba olarak da belki yanlış düşünüyorum ama bilmiyorum.
Teşekkür ederim cevabınız, görüşünüz için :)Belirsizlige hic tahammulu olmayan biriyim o yuzden seni anliyorum sen kotusunu dusun olmayacakmis gibi ona hazirla kendini hayirlisiyla olursa cok sevinirsin olmazsa da zaten hazirlamis olursun kenďini
Bana başkalarıyla da görüşüyor izlenimi verdi nedenseTeşekkür ederim cevabınız, görüşünüz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?