Karar veresiye kadar görüşmeyelim demek hata mı?

Ben cok begendim karar verme seklinizi.
Hani " beni oyaliyosun, nasil adamsin"
Gibi bi ofke patlasi yok.
Karsi tarafindan " ama sen boylesin, soyle olsan evlenirdim seninle" gibi bi dayatmasi yok.
Zora kosma yada seviyorsun/ sevmiyorsun kaprisi yok.
Bence cok guzel, 2 medeni insanin bi konu uzerindeki uyumlulugunu ele alip ilerde bi saglikli evlilik cikar mi dusunmek.

Salma sumuk, defol git, senle olmaz diye aglamalar olsa daha mi iyi? Toplulugumuz bunlari daha cok duydugu icin normal buymus gibi goruyor ama herkes sizin gibi olabilse.

Yorum olrak: zamana birakin. Ben olsam bende sizin gibi mantiklica ele alirdim ve benim fikirlerim onun icin ne kadar mantkliysa o kdr hayatima dahil etmek isterdim onu. Kendinden emin degil se zaten hic olmasin bu is.

Hassas konu dediğine göre babanızla olma durumunu düşünüyor bence. Siz sorunca başta kabul ettim demis ama onu düşünüyor bana kalırsa. Iyi yapmissiniz arafta bırakan insanlardan hoşlanmam

bu ilişikiden çok şirket kurmaya benzemiş. bana çok yavan geldi. lütfen sizde düşünün. ayrıca çok üstelediğiniz içinde karşı tarafı tedirgin etmişsiniz. bence bırak bu işin peşini. sana aşık olsaydı bir dakika düşünemezdi. beyin çalışmaz çünkü. bence o da bunu düşünüyor. sevmeden katlanabilir miyiz birbirimize diye ?

Adam seni sadece beğenmiş canım.Sana karşı hisleri falan da yok.Hisleri olsa bu kadar geri cekmezdi kendini.Arada kalan konulardan iyi şeyler çıkmaz haberin olsun.Ayrıca babanla yaşama fikri korkutuyor bence onu.Baştan söz vermiş gibi olmuş,kabul etmiş ama bence şimdi pişman

İyi de evlilik kararı almak için çok erken değil mi?yani siz demişsiniz ki niyetin ciddiyse devam edelim ama bunun için bile erken. Yaş kaç? Yani adamın boğazına yapismissiniz kararını ver ver olmaz böyle. Tanıyın birbirinizi mesajlasarak değil her gün görüşerek. Garsona nasıl davranıyor bakın çocuk görünce sevkatli mi bakın kediye kopege merhametli mi bakın kadın görünce ağzının suyu akıyor mu bakın. Ayrıca babanızla yaşamak nedir allah aşkına?burda adam annemle yasiycaz dese kıyamet kopardı olmaz o iş diye. Babayla es aynı evde olmaz nerden biliyorum annemi 8sene önce kaybettim 7senewdir evliyim birlikte 1 hafta duramazlar. Olmaz o iş yakında oturun mahrem diye bişey kalmaz. Bi diğeri başını istersen kapatirsin demiş ya bi süre sonra beni sevsen kapatirsin olacak o dikkat

Adam zor biri biraz kapalı kutu sanki
Içinden ne çıkacak kimbilir ?
Kız gibi kendini naza çekiyor resmen
Sanki siz ona evlenme teklifi etmişsiniz gibi bir durum var ortada
Ben böyle anladım

Yaşlar kaç merak ettim.. bir de evlilik kararı böyle olmaz ki bizim nasıl evlilik kararı verdiğimizi hatırlamıyorum mesela ilişki içerisinde pişerek oturdu herşey sonrasında da su gibi aktı,çok isteyerek evlendik. Oturmamış bişiler var ve adam sizden daha mantıklı. Ayrıca babanızla beraber oturma isteğiniz kayınvalide ile beraber oturmaya ikna edenler kadar sinir bozucu bi durum.

Öncelikle görüşünüz için gerçekten çok teşekkür ederim burada haksız olduğumu söyleyen o kadar mesaj okudum ki bir an için bu mesajında öyle olduğunu düşündüm.
Şirket mi kuruyorsunuz demişler , bir kelime demek gelmedi içimden. Birisine daha yazmıştım bir kere aşık oldum ama değmeyecek birisiymiş, defterler yazdım ona, eline alıp okumadı bile, güzel mesajlar yazardım edebiyatın iyi derdi bana, şimdi konuştuğum adama bakıyorum, ne söylersem söyleyeyim beni dinliyor, kendi pek konuşmayı sevmiyor ama bana sen anlat dinlerim, sor cevap veririm, sormak senin hakkın diyor.
Tamam kabul ediyorum bu durum banada garip geliyor, hani normal çiftler gibi değiliz, ama bizde buyuz ne yapabilirim ki, dışarı çıkçaz, konuşçaz, arıcaksın beni, çiçek göndereceksin ban vs vs , direterek bunları mı yaptırmalıyım. Sizinde dediğiniz gibi bir konu üzerine iki medeni insan konuşmaya anlaşmaya çalışıyoruz, aşk olmayabilir ama saygı var. Sevgi ve güvenden bahsedecek olursak bence bunlar birden olan şeyler değil, zamanla oturacak, biz birbirimizi tanıdıkça.
Diyecekler ki tanımadan nasıl evleneceksin, nasıl güveneceksin, yada neye göre evleneceksin. Bir insana nasıl davrandığına göre evleneceğim, beni susturmadığı için evleneceğin, evlilik amacını bildiğim için evleneceğim, saygısına tahammülüne göre evleneceğim, kadına bakışına göre evleneceğim. Sen kadınsın çekil kenara diyen bir adam değil, kadınlar bizim başımızın tacı diyen bir adam, kadına şiddet dedim, kadına şiddet haram, yüze vurmak haram, kadını üzmek haram dedi, konuşulur istişare edilir orta yol bulunur dedi. Ben bunları biliyorum bu adam hakkında, kimine göre çok az, kimine göre söz kalabalığı başkada birşey değil... Babamla yaşamak istiyorum dedim, kabul etti, bunuda saçma bulanlar oldu, sorarım onlara hayatta sadece babanız olsa, akrabanız, kardeşiniz olmasa,babanızı bırakır başka bir yerde yuva kurarmıydınız, kurarım diyenlere saygım var, ama ben yapamam, nedenlerimide burada anlatmak istemiyorum, anlatmam gereken kişiye anlattım o da saygı duydu destekledi bu kararımı. Yorumları okuduktan sonra uzun uzun yazdım ama ben tekrar teşekkür ederim size yazdıklarınız için

Yaşlar 26 ve 31 .Burada fikir istediğim konu babam ile oturup oturmamam değil, babam ile oturmak istememinde bir sebebi var. Görüşünüze genel olarak saygı duyuyorum teşekkür ederim görüşünüz için

Adami bunaltmissin
Iliski baslar gidisata gore evlilik olur ya da olmaz

Kararini ver ve hemem yuzukleri takalim..tarzinda davranirsan yanlis anlasilirsin
Sen oyle demek istemesen de karsi taraf oyle anlamis

Zaman istemis

Bence akisina birakmaliydin

Iyi ki evlilik dusunmuyormuşsun, dusunsen doverek nikaha gotururdun heralde. Bu ne israr yahu kaciyor mu?
Bu nasil bir evlilik olacak?
Aklindakileri sor cevapliyim oldu simdi de evlenlim....
Aynen.
Evlilik dusunmedigi halde adama.hemen kararini ver.demis konu sahibi.

Dusunce demek ki neler olacak

Adam da sasirmistir noluyor diye

Sİzle bir konuda aynı fikirdeyim daha çok görüşmemiz gerektiği konusunda, ama olmuyor. 26 yaşındayım o da 31 yaşında, adamın boğazına yapıştığımı düşünmüyorum aksine daha rahat bıraktım istediği gibi karar vermesi için. Görüştüğümüz dönem içinde gözlemleyebieceğim her anlamla gözlemlediğimi düşünüyorum, garsona davranışını bile gözlemledim, beni belirtmeniz hoşuma gitti açıkçası. Bakın şöyle bir konu var ben evlencem ve babamla yaşayacağım demedim, bazı sebeplerden dolayı babamı bırakamam bu yüzden de evlenmeyi düşünmüyorum dedim, çünkü sizin düşünceniz gibi çoğu kişi ebeveyn ile yaşamak istemez, benim bu düşüncemi bildikleri halde beni bu çocukla tanıştırdılar ve çocuk benimle tanışmadan önce benim bu cümleyi kurduğumu biliyormuş yani ben onun yakasına yapışmadım babamla yaşayacağız diye

Aynen.
Evlilik dusunmedigi halde adama.hemen kararini ver.demis konu sahibi.

Dusunce demek ki neler olacak

Adam da sasirmistir noluyor diye
Anlaşılmayan bir nokta var, ben (özel) sebeplerden dolayı babamı bırakmak istemediğim iiçin evlenmeyi düşünmüyorum dedim, çünkü çoğu kişi evde ebeveyn ile yaşamak istemez, bizi tanıştıranlar en başta bu durumu söylemişler, çocukda benim için bu sorun değil ben tanışmak istiyorum demiş. Farkeettğim şey sorduğum soru dışında herşeye cevap verilmiş

Biz tanışalı 3 ay oldu 1,5 ay değil. Hani yüzyüze görüşme pek olmayınca akşamdan akşama mesajlaşma şeklinde ilerleyince durum rahatsız etti beni açıkçası, evlenelim demedim, ama konuştuğu birisi olduğunu ailesine bahsetmeliydi diye düşündüm

İstediği zaman fikrinin değiştiğini söyleyebilir ben onu zorla tutmuyorum ki, sadece ne yapmak istediğini bilmek istiyorum, geçip karşıma desin ki bu süre az biz daha çok konuşalım daha çok görüşelim desin ama bunlarıda yapmıyor sadece günlük konuşma şeklinde ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…