- 24 Aralık 2014
- 10.838
- 10.201
- 298
- 31
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Öncelikle görüşünüz için gerçekten çok teşekkür ederim burada haksız olduğumu söyleyen o kadar mesaj okudum ki bir an için bu mesajında öyle olduğunu düşündüm.Ben cok begendim karar verme seklinizi.
Hani " beni oyaliyosun, nasil adamsin"
Gibi bi ofke patlasi yok.
Karsi tarafindan " ama sen boylesin, soyle olsan evlenirdim seninle" gibi bi dayatmasi yok.
Zora kosma yada seviyorsun/ sevmiyorsun kaprisi yok.
Bence cok guzel, 2 medeni insanin bi konu uzerindeki uyumlulugunu ele alip ilerde bi saglikli evlilik cikar mi dusunmek.
Salma sumuk, defol git, senle olmaz diye aglamalar olsa daha mi iyi? Toplulugumuz bunlari daha cok duydugu icin normal buymus gibi goruyor ama herkes sizin gibi olabilse.
Yorum olrak: zamana birakin. Ben olsam bende sizin gibi mantiklica ele alirdim ve benim fikirlerim onun icin ne kadar mantkliysa o kdr hayatima dahil etmek isterdim onu. Kendinden emin degil se zaten hic olmasin bu is.
Yaşlar 26 ve 31 .Burada fikir istediğim konu babam ile oturup oturmamam değil, babam ile oturmak istememinde bir sebebi var. Görüşünüze genel olarak saygı duyuyorum teşekkür ederim görüşünüz içinYaşlar kaç merak ettim.. bir de evlilik kararı böyle olmaz ki bizim nasıl evlilik kararı verdiğimizi hatırlamıyorum mesela ilişki içerisinde pişerek oturdu herşey sonrasında da su gibi aktı,çok isteyerek evlendik. Oturmamış bişiler var ve adam sizden daha mantıklı. Ayrıca babanızla beraber oturma isteğiniz kayınvalide ile beraber oturmaya ikna edenler kadar sinir bozucu bi durum.
Aynı cümleleri kurdum biliyor musun ? Evet kapalı kutuAdam zor biri biraz kapalı kutu sanki
Içinden ne çıkacak kimbilir ?
Kız gibi kendini naza çekiyor resmen
Sanki siz ona evlenme teklifi etmişsiniz gibi bir durum var ortada
Ben böyle anladım
Evet okuyorum son sınıftayım 26 yaşındayımVize demişsiniz
Okuyorsunuz
Aceleniz ne
Evlenirsiniz sonra içinize sinen birisi ile
Birileri ile tanıştırılmalar için küçüksünüz bence
Aynen.Iyi ki evlilik dusunmuyormuşsun, dusunsen doverek nikaha gotururdun heralde. Bu ne israr yahu kaciyor mu?
Bu nasil bir evlilik olacak?
Aklindakileri sor cevapliyim oldu simdi de evlenlim....
Sİzle bir konuda aynı fikirdeyim daha çok görüşmemiz gerektiği konusunda, ama olmuyor. 26 yaşındayım o da 31 yaşında, adamın boğazına yapıştığımı düşünmüyorum aksine daha rahat bıraktım istediği gibi karar vermesi için. Görüştüğümüz dönem içinde gözlemleyebieceğim her anlamla gözlemlediğimi düşünüyorum, garsona davranışını bile gözlemledim, beni belirtmeniz hoşuma gitti açıkçası. Bakın şöyle bir konu var ben evlencem ve babamla yaşayacağım demedim, bazı sebeplerden dolayı babamı bırakamam bu yüzden de evlenmeyi düşünmüyorum dedim, çünkü sizin düşünceniz gibi çoğu kişi ebeveyn ile yaşamak istemez, benim bu düşüncemi bildikleri halde beni bu çocukla tanıştırdılar ve çocuk benimle tanışmadan önce benim bu cümleyi kurduğumu biliyormuş yani ben onun yakasına yapışmadım babamla yaşayacağız diyeİyi de evlilik kararı almak için çok erken değil mi?yani siz demişsiniz ki niyetin ciddiyse devam edelim ama bunun için bile erken. Yaş kaç? Yani adamın boğazına yapismissiniz kararını ver ver olmaz böyle. Tanıyın birbirinizi mesajlasarak değil her gün görüşerek. Garsona nasıl davranıyor bakın çocuk görünce sevkatli mi bakın kediye kopege merhametli mi bakın kadın görünce ağzının suyu akıyor mu bakın. Ayrıca babanızla yaşamak nedir allah aşkına?burda adam annemle yasiycaz dese kıyamet kopardı olmaz o iş diye. Babayla es aynı evde olmaz nerden biliyorum annemi 8sene önce kaybettim 7senewdir evliyim birlikte 1 hafta duramazlar. Olmaz o iş yakında oturun mahrem diye bişey kalmaz. Bi diğeri başını istersen kapatirsin demiş ya bi süre sonra beni sevsen kapatirsin olacak o dikkat
Anlaşılmayan bir nokta var, ben (özel) sebeplerden dolayı babamı bırakmak istemediğim iiçin evlenmeyi düşünmüyorum dedim, çünkü çoğu kişi evde ebeveyn ile yaşamak istemez, bizi tanıştıranlar en başta bu durumu söylemişler, çocukda benim için bu sorun değil ben tanışmak istiyorum demiş. Farkeettğim şey sorduğum soru dışında herşeye cevap verilmişAynen.
Evlilik dusunmedigi halde adama.hemen kararini ver.demis konu sahibi.
Dusunce demek ki neler olacak
Adam da sasirmistir noluyor diye
Biz tanışalı 3 ay oldu 1,5 ay değil. Hani yüzyüze görüşme pek olmayınca akşamdan akşama mesajlaşma şeklinde ilerleyince durum rahatsız etti beni açıkçası, evlenelim demedim, ama konuştuğu birisi olduğunu ailesine bahsetmeliydi diye düşündümben de netlik severim,
ama cok acele etmiyor musunuz?
yani bazi seyleri soru cevap seklinde ogrenemezsiniz,
deneyim gerekir,
yasamak gormek gerekir,
1,5 ay cok kisa bir sure bazi sorulara cevap bulmak/vermek icin.
bence hata etmissiniz.
biraz akisina birakmaliydiniz.
İstediği zaman fikrinin değiştiğini söyleyebilir ben onu zorla tutmuyorum ki, sadece ne yapmak istediğini bilmek istiyorum, geçip karşıma desin ki bu süre az biz daha çok konuşalım daha çok görüşelim desin ama bunlarıda yapmıyor sadece günlük konuşma şeklinde ilerliyorAdam seni sadece beğenmiş canım.Sana karşı hisleri falan da yok.Hisleri olsa bu kadar geri cekmezdi kendini.Arada kalan konulardan iyi şeyler çıkmaz haberin olsun.Ayrıca babanla yaşama fikri korkutuyor bence onu.Baştan söz vermiş gibi olmuş,kabul etmiş ama bence şimdi pişman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?