- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Belki kismetin Ankarada.
Kim nerden bilebilir ki.
Geri donme sansim var demissiniz.Ölene dek o sıkıcı şehirde yaşamak istemiyorum sorun orda..çünkü daha öncr çok yaşadım
Ölene dek yaşayacağını nerden çıkardın? Ölmeye daha çok varÖlene dek o sıkıcı şehirde yaşamak istemiyorum sorun orda..çünkü daha öncr çok yaşadım
Belediyede sözleşmeli memursan işini bırakma bence.
Özel sektörde zorlanırsın.
Merhaba,
Memleketimde çalışıyorum sözleşmeli olarak belediyede...
Bulunduğum yer Ege bölgesinde. Buraya Ank'dan 2.5 sene önce gelmiştim. Ünv yi kazandığımdan beri orda yaşıyordum ve çalışıyordum..
Şimdi yine Ankara'dan kökli bir firmadan teklif geldi.
Maaşı burdakinden daha iyi olacak.
40 yaşındayım..Gidersem biraz daha çalışıp para biriktirip sonra geri dönüp yaşı beklerim emeklilik için diyorum...Orda yaşamak pek istemiyorum sıkıcı geliyor Ank...Gidersem para için gitmiş olucam...Ama tabi gidersem, burdan memleketimden biriyle evlenme şansımı da kaçırmış olurum...Hoş 2.5 senede olmadı burdayken ama daha çok uğraşırım kalırsam evlilik için diyorum...
Yalnız yaşlanıp gitmek istemiyorum.
Çıkmazda kaldım ne yapmalıyım sizce?
Tabii sen daha iyi bilirsin.Teklif gelen yer de sıradan bir özel sektör değil..iyi yer
Maaş farkı vs ne kadar? Yani kira artışı olacaksa aradaki para hiç olur. Bir de taşınma masrafı vs. Amorti edecek mi kendini?
Belediyelerde her 4 yılda bir başkan ve olası durumda parti değişir. Kolay kolay öyle geri dönemezsiniz belediyeye. Kladı ki günümüzde özel sektörün buz dansı yaprığını ve her an çakılabileceğini gördk bana sorarsanız şu içinde bulunduğumuz günlerde macera aramayın.
Ayrıca belediyenin rahatlığına alışmış biri özel sektörde sudan çıkmış balığa döner
Çakılacak biyer değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?