- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Evet aynen oyle olacak eğer kimse çıkmazsa...
Aday olsa zaten hiç gitmezdim
Birikim için gidicem zaten baska bişey için olmayacak evetteklif geldiyse sizi istiyorlar demek ki ayy bi de gittiğiniz yerde bir kısmet bulursunuz belki işyerinden falan. ben biraz daha risk alırdım maaş farkını da kendime biriktirirdim sanki hiç yokmuş farz ederdim. bu yaşa kadar zaten yapmışsınız biraz risk almak zor olmasa gerek
Bir arkadaşım da belediyeden özele geçiş yaptı inanılmaz mutlu. Onun sektörü de şehir ve bölge planlamaydı. Belki siz de özelde daha mutlu olursunuz. Şahsen ben olsam devlet işinde yapamam siyasi meselelerden dolayı inanılmaz baskı var. Ankarada bir de hayırlı kısmet oldu muydu tamamdır sizin iş hadi hayırlısı
Bu çok kötü bir düsünce ve bu sekilde hiç mutlu olamazsiniz. Tüm hayatinizi bir kisi üzerine endekslemek çok zararli ve tehlikeli. Üstelik simdi o kisi yokken bile endeksliyorsunuz farkindamisiniz?
Bir evlilik sizi mutlu etmemeli, mutlulugunuza eslik etmeli. Yoksa ilki gibi hayal ederseniz tam tersi hep mutsuz kalirsiniz. Bu karsindaki kisiyi çok agir bir misyon ile yüklüyor çünkü. Bir süre sonra artik o yükü tasiyamaz.
Ilk önce kendinizi mutlu etmelisiniz. Böyle bir sans asla geri gelmez diyorsaniz kesinlikle gidin Ankaraya. Su akar yolunu bulur.
Evlilik mutlu ederdi beni ama
Geldim su yasa artık ne isterim
Ben olsam giderdim. Hayatımda olmayan bir aday için sanki varmış gibi kararlar alarak zamanımı çar çur etmektense, daha iyi bir maaşla tek başıma da olsa kariyerime bakardım. Ayrıca yenilikler iyidir, neler getirir bilinmez. Bence gidin.
Belediye rahattır diye düşünüyorum.yani para için daha fazla çalışıp tabiri caizse müdürünüzü iş konusunda memnun etmeniz gerekecek.diken üstünde olacaksınız.bu strese değer mi
Henüz bir aday yok belki kısmet Ankara’da belli mi olur
Hem Ankara’da güzel bir aşk yasarsan orası da gözüne sevimli gelir bence
Kısmet olacaksa fizanda da olur.
İş konusuna gelince bulunduğun şehri seviyor musun ?
İşinden memnun musun ?
Yeni yerde daha yüksek alsan kira fatıra yaşam gideri derken büyük bir fark olacak mı ?
Bunları düşün.
Belediyedeki işinizden memnun değilsiniz anladığımYazdım zaten..
Orda kira giderim olmayacak ve maaş farkı çok zaten
İşi de hemen 1 önceki mesajımı okur musunuz
Fikirleriniz değerli
Arada en az 3 bin TL fark olmalı gittiğine değsin.. Kira Fatura giderleri yiyecek icecek giderleri hesap kitap yapar ben öyle değerlendirirdim.. Eğer Kaderinde evlilik varsa o seni bulur... Memleket falan dinlemez..
Bu çok kötü bir düsünce ve bu sekilde hiç mutlu olamazsiniz. Tüm hayatinizi bir kisi üzerine endekslemek çok zararli ve tehlikeli. Üstelik simdi o kisi yokken bile endeksliyorsunuz farkindamisiniz?
Bir evlilik sizi mutlu etmemeli, mutlulugunuza eslik etmeli. Yoksa ilki gibi hayal ederseniz tam tersi hep mutsuz kalirsiniz. Bu karsindaki kisiyi çok agir bir misyon ile yüklüyor çünkü. Bir süre sonra artik o yükü tasiyamaz.
Ilk önce kendinizi mutlu etmelisiniz. Böyle bir sans asla geri gelmez diyorsaniz kesinlikle gidin Ankaraya. Su akar yolunu bulur.
İç ege ise orası da bence çok farklı değil ankaradan.Deniz kenarı değil daha içerde diiim
İşte aradığım yorum <3 iyisi de var kötüsü de vardır elbet. ben de yaşadığım yeri çok seviyorum.ankarada yasadiginiz yer bile cok fark ettirir. ornegin keciorendeki cevreyle cayyolundaki bir degildir. ben ankarada cok mutluyum, amerikada yasadigim yerden bile cok seviyorum ankarayi ama benim cevrem guzel. bunlarin tamamini goz onunde bulundurmaniz gerek.
Evetİşte aradığım yorum <3 iyisi de var kötüsü de vardır elbet. ben de yaşadığım yeri çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?