- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Alacağınız karar öncelikle bireysel olsun hayatınızda henüz olmayan insanın da planını yaparsanız yorulursunuz hayat geçmez öyle zaten akışına bırakın artık gerisi kader kısmet
gönlünüzden hangi yer geçiyorsa orayı seçin diyeyim yani siz nerede mutlu olacağınızı düşünüyorsanız orda mantığınızın yanında hisleriniz de önemliYani? Nasıl akışına bırakayım bi karar vermem lazım
Olabilir neden olmasinMaaş farkı çok bir de düşüncem 5 yıl falan calısıp yaşı beklemem tekrar dönmek...Mantıksız mı sizce bu
Maas cok fazla ıse ordan ben gıderdım ama degılse duzen bozmaya gerek yok 300 500 ıcın.Deniz kenarı değil daha içerde diiim
Maas cok fazla ıse ordan ben gıderdım ama degılse duzen bozmaya gerek yok 300 500 ıcın.
Yanı tabı sızın hayatınız ama ben olsam gıderdım bu devırde para onemlı. Ankarada cok kucuk kotu bıyer degıl cevrenız olursa sıkılmazssınızMaaş farkı çok fazla
Yanı tabı sızın hayatınız ama ben olsam gıderdım bu devırde para onemlı. Ankarada cok kucuk kotu bıyer degıl cevrenız olursa sıkılmazssınız
Ölene dek o sıkıcı şehirde yaşamak istemiyorum sorun orda..çünkü daha öncr çok yaşadım
Memleketimizde evlendiginiz kişiyle memlekette kalma garantisi yok ki.
Özel sektöre güvenmeyin derim. Koskoca doğa koleji bile battı anamı ağlattılar. Çok şükür devlete atandım da kurtuldum. Ben olsam risk almam.
Bu sefer arkadas sevgılı hepsı olur bakarsınız maasta tuksek oluncaa daha mutlu olursunuz ınsallahİşte bahsettim ya aslında ünv den itibaren ank da yaşadım 2 sene oncesine kadar...2 senedir şu an bulundugum yerdeyim...o zaman sevgilim vardı şimdi kimse yok tabi yalnızlık hissederim gidince büyük ihtimal
Bu sefer arkadas sevgılı hepsı olur bakarsınız maasta tuksek oluncaa daha mutlu olursunuz ınsallah
roketsan, aselsan vs mi gideceginiz yer? oyleyse dusunmeden gidin. degilse biraz dusunun, ankarayi sevmeyenler icin zor olabilir. ankarada yasadiginiz yer bile cok fark ettirir. ornegin keciorendeki cevreyle cayyolundaki bir degildir. ben ankarada cok mutluyum, amerikada yasadigim yerden bile cok seviyorum ankarayi ama benim cevrem guzel. bunlarin tamamini goz onunde bulundurmaniz gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?