Karar vermeme yardımcı olur musunuz

Yanı tabı sızın hayatınız ama ben olsam gıderdım bu devırde para onemlı. Ankarada cok kucuk kotu bıyer degıl cevrenız olursa sıkılmazssınız

İşte bahsettim ya aslında ünv den itibaren ank da yaşadım 2 sene oncesine kadar...2 senedir şu an bulundugum yerdeyim...o zaman sevgilim vardı şimdi kimse yok tabi yalnızlık hissederim gidince büyük ihtimal

Ankara bana mantıklı göründü. Tebdili mekanda ferahlık vardır.
Ayrıca Ankara, sosyalleşmek için çok uygun bir yer. Yakınlarda gezilebilecek çok yer var.
Ayaş, Beypazarı gibi Ankara içindeki yerler sonra Kapadokya, Amasra, Safranbolu, Ilgaz, Bolu Düzce ilçeleri gibi çevre iller ilçeler...

İşte bahsettim ya aslında ünv den itibaren ank da yaşadım 2 sene oncesine kadar...2 senedir şu an bulundugum yerdeyim...o zaman sevgilim vardı şimdi kimse yok tabi yalnızlık hissederim gidince büyük ihtimal
Bu sefer arkadas sevgılı hepsı olur bakarsınız maasta tuksek oluncaa daha mutlu olursunuz ınsallah

roketsan, aselsan vs mi gideceginiz yer? oyleyse dusunmeden gidin. degilse biraz dusunun, ankarayi sevmeyenler icin zor olabilir. ankarada yasadiginiz yer bile cok fark ettirir. ornegin keciorendeki cevreyle cayyolundaki bir degildir. ben ankarada cok mutluyum, amerikada yasadigim yerden bile cok seviyorum ankarayi ama benim cevrem guzel. bunlarin tamamini goz onunde bulundurmaniz gerek.

Tesekkurler yorumunuz için...çevre konusu şu an cok yok orda aman aman yok ama olur belki

teklif geldiyse sizi istiyorlar demek ki ayy bi de gittiğiniz yerde bir kısmet bulursunuz belki işyerinden falan. ben biraz daha risk alırdım maaş farkını da kendime biriktirirdim sanki hiç yokmuş farz ederdim. bu yaşa kadar zaten yapmışsınız biraz risk almak zor olmasa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…