Keşke tek o yatsa bence daha fazla şeylerde yatıyordur altında aileme, akrabalarıma ne derim aooowww karımın arkadaşları bile düzgün olsun yada yok yok evden çıkmasın arkadaşıda olmasın böylece kafam rahat olur.Bunlar hep ya beni beğenmezse korkusu bak hahahaha. Seksi güç gösterisi olarak görmek neden tehlikelidire bir örnek işte.
Siz neden net değilsiniz?Şöyleki sevgilimle ilişkimiz de 2 yıl oldu gayet ciddi ailelerimizle tanıştık vs evliliğe gidicek yani, arkadaşımdan dolayı onu kaybetmek istemiyorum ama arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum çok iyiliği dokundu bana, tercih yapmak çok zor benim için ama mecburum buna, çünkü arkadaşım olursa o olmayacakmış bu konuda çok net
İkiniz de o kızdan uzak durun bence. Sevgilinizle birbirinizi bulmuşsunuz sakın ayrılmayın. Gelecek nesillere " namuslu" bireyler yetiştirirsiniz. Sevgiliniz ve sizin Zihniniz berbatBen arkadaşıma da bunun yanlış olduğunu yapmaması gerektiğini söyledim, ayrıca sevgilim benden bunu istediğinde belki fikrinden geri döner diye baya bi tepki gösterdim ama o çok kararlı ya o ya da ben diye diretiyor, ayrıca arkadaşımın ilişkiye girmesinden çok sevgilisi olmayan birileriyle girmesini doğru bulmuyormuş yoksa ilişki yaşamasında bi sorun yokmuş.
Erkeklerin böyle sorunları yok işte. Bunların düzgünlükten anladığı bekaret. Arkadaşımın sevgilisi ben bakire değilim diye görüşme diyecek. Oldu paşam önden buyursunlar. Ve biliyor kadının çevresinde istediği gibi yaşayanların olduğunu, her dediğimi yaptıramam diye krizlere giriyor. Zor işler bunlar.Keşke tek o yatsa bence daha fazla şeylerde yatıyordur altında aileme, akrabalarıma ne derim aooowww karımın arkadaşları bile düzgün olsun yada yok yok evden çıkmasın arkadaşıda olmasın böylece kafam rahat olur.
Size ne size ne? Beden onun bedeni, hayat onun hayatı size nere?Sevgilimle biz ilişkiye girmedik, onun taktığı durum kızın sevgilisi olmayan bir erkekle bunu yaşamış olmasıymış
Kendisi bile sanane diyemiyor ki erkek arkadaşına desinTürkçemizin en güzide kelimelerinden "sana ne" diyeceksin.
Bunların düzgünlükten anladığı bekaret.
Ve biliyor kadının çevresinde istediği gibi yaşayanların olduğunu, her dediğimi yaptıramam diye krizlere giriyor
Kilit soru;Merhaba kızlar, sevgilim en yakın arkadaşımın geçmişi pek de temiz olmadığı için onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor, ama kız bana karşı çok iyi, kötülüğünü görmedim oldukça faydasını gördüm, bitirirsem arkadaşıma karşı haksızlık ediyormuşum gibi olacak ama sevgilimi de seviyorum, sevgilim bir tercih yapmamı istiyor arkadaşımı kesinlikle istemiyor ikisinden birini seçmek zorundayım sizce ne yapmalıyım?
Küçükken çocuklara sorulan "anneni mi çok seviyorsun babanı mı?" sorusu kadar mantığı var konununMerhaba kızlar, sevgilim en yakın arkadaşımın geçmişi pek de temiz olmadığı için onunla arkadaşlığımı bitirmemi istiyor, ama kız bana karşı çok iyi, kötülüğünü görmedim oldukça faydasını gördüm, bitirirsem arkadaşıma karşı haksızlık ediyormuşum gibi olacak ama sevgilimi de seviyorum, sevgilim bir tercih yapmamı istiyor arkadaşımı kesinlikle istemiyor ikisinden birini seçmek zorundayım sizce ne yapmalıyım?
Sevgilisi olmayan adamlarla sevişmesiymiş. Konu sahibini de o yola çekermişEminim ki sevgilinin arkadasinin gecmisi ile kast ettigi sey bekaret. Arkadasinin gecmisini nereden biliyor bilmiyorum ama sevgilin bakir mi peki? O cok mu masum? Once insan bir kendine bakmali.
Bakir olmasına gerek yok ki bazıları kendi yapar yapar tamam bunda sıkıntı yoktur amaaa karşı taraf bakire olsun ister. Al bide buradan vur işte. Bu zihniyetin iğrençliğinin sonu yok kiEminim ki sevgilinin arkadasinin gecmisi ile kast ettigi sey bekaret. Arkadasinin gecmisini nereden biliyor bilmiyorum ama sevgilin bakir mi peki? O cok mu masum? Once insan bir kendine bakmali.
Ben arkadaşıma da bunun yanlış olduğunu yapmaması gerektiğini söyledim, ayrıca sevgilim benden bunu istediğinde belki fikrinden geri döner diye baya bi tepki gösterdim ama o çok kararlı ya o ya da ben diye diretiyor, ayrıca arkadaşımın ilişkiye girmesinden çok sevgilisi olmayan birileriyle girmesini doğru bulmuyormuş yoksa ilişki yaşamasında bi sorun yokmuş.
Cok komik ya. Konu sahibinin akli yokmuymus. Kiminle sevistigi sadececkisinin kendini baglar.Sevgilisi olmayan adamlarla sevişmesiymiş. Konu sahibini de o yola çekermiş
Adamin asıl derdi konu sahibini yalnizlastirmak. Etrafindaki herkesten koparip sadece kendine baglamak. Boyle boyle baslar psikolojik siddet.Bakir olmasına gerek yok ki bazıları kendi yapar yapar tamam bunda sıkıntı yoktur amaaa karşı taraf bakire olsun ister. Al bide buradan vur işte. Bu zihniyetin iğrençliğinin sonu yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?