Karar vermesi zor bir durum..

Bunlar hep ya beni beğenmezse korkusu bak hahahaha. Seksi güç gösterisi olarak görmek neden tehlikelidire bir örnek işte.
Keşke tek o yatsa bence daha fazla şeylerde yatıyordur altında aileme, akrabalarıma ne derim aooowww karımın arkadaşları bile düzgün olsun yada yok yok evden çıkmasın arkadaşıda olmasın böylece kafam rahat olur.

Siz neden net değilsiniz?
Kaybetme korkusu olan neden sevgiliniz değil? “Arkadaşlarına, seçme HAKKINA karışırsam onu kaybederim” diyemiyor sizin için.
Allah bile tövbe etmek için son nefese dek süre veriyor, sevgiliniz kim ki bu şekilde insanları yargılıyor?
Ayrıca namus bir ekip işi değil, herkesin namusu kendine.

İkiniz de o kızdan uzak durun bence. Sevgilinizle birbirinizi bulmuşsunuz sakın ayrılmayın. Gelecek nesillere " namuslu" bireyler yetiştirirsiniz. Sevgiliniz ve sizin Zihniniz berbat

Erkeklerin böyle sorunları yok işte. Bunların düzgünlükten anladığı bekaret. Arkadaşımın sevgilisi ben bakire değilim diye görüşme diyecek. Oldu paşam önden buyursunlar. Ve biliyor kadının çevresinde istediği gibi yaşayanların olduğunu, her dediğimi yaptıramam diye krizlere giriyor. Zor işler bunlar.

Bunların düzgünlükten anladığı bekaret.

Ve biliyor kadının çevresinde istediği gibi yaşayanların olduğunu, her dediğimi yaptıramam diye krizlere giriyor

Evet çok haklısınız. Şu cümlelerinizi özellikle alıntıladım ki konu sahibi bu cümlelere tekrar bakıp düşünmeli bence.
Bunlar hafife alınacak şeyler değil.
Yarın bir gün kv, kp, kocam diye konu başlıkları açılacak tahmin etmesi zor değil malesef. Sonrada ah yapmasaydım, evlenmeseydim keşke yakınmaları...

Sevgilinin ne haddine ki senin kimlerle arkadaslik ettigine karisiyor? Sevgili olunca bu hakki kendinde nasil buluyor? Daha simdiden baslamis ultimatimlar vermeye.
Arkadasinin gecmisi kimseyi baglamaz. Sana kotulugu yoksa bir sevgili icin arkadastan bu kadar kolay vazgecilmez. Ben olsam sevgiliden vazgecerdim. Cunku hayatima karisan, etrafimdaki insanlari bahanelerle azaltmaya calisan bu insanin tek yaptigi psikolojik siddet, baska birsey degil. Sevgi ozgur birakir, köleleştirmez.

Son düzenleme:
Kilit soru;
1) sevgilin arkadaşının geçmşini nerden biliyor?
2) sevgilin senin seçimlerine müdahale etme hakkını nerden buluyor?
PS: Bu durumlarda seni tercih yapmak zorunda bırakanı değil, diğer taradı seçersen hayatta hep kazanırsın

Eminim ki sevgilinin arkadasinin gecmisi ile kast ettigi sey bekaret. Arkadasinin gecmisini nereden biliyor bilmiyorum ama sevgilin bakir mi peki? O cok mu masum? Once insan bir kendine bakmali.

Küçükken çocuklara sorulan "anneni mi çok seviyorsun babanı mı?" sorusu kadar mantığı var konunun

Eminim ki sevgilinin arkadasinin gecmisi ile kast ettigi sey bekaret. Arkadasinin gecmisini nereden biliyor bilmiyorum ama sevgilin bakir mi peki? O cok mu masum? Once insan bir kendine bakmali.
Sevgilisi olmayan adamlarla sevişmesiymiş. Konu sahibini de o yola çekermiş

Bakir olmasına gerek yok ki bazıları kendi yapar yapar tamam bunda sıkıntı yoktur amaaa karşı taraf bakire olsun ister. Al bide buradan vur işte. Bu zihniyetin iğrençliğinin sonu yok ki

ne hadsiz bir sevgilin var.
neyin ne kadarının doğruluğuna karar merci sanıyor kendini.. yetmemiş senin kendi aklınla arkadaş seçemeyeceğini düşünüyor.
sende kalkmış sana salak muamelesi yapan çocukla evlenmeyi düşünüyorsun.

Bakir olmasına gerek yok ki bazıları kendi yapar yapar tamam bunda sıkıntı yoktur amaaa karşı taraf bakire olsun ister. Al bide buradan vur işte. Bu zihniyetin iğrençliğinin sonu yok ki
Adamin asıl derdi konu sahibini yalnizlastirmak. Etrafindaki herkesten koparip sadece kendine baglamak. Boyle boyle baslar psikolojik siddet.

Erkek arkadaşıma erkek arkadaşlarıyla arkadaşlık etme deseydim zavallımın bir avuç arkadaşı kalırdı böyle saçmalık mı olur şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…